Jump to content

nedy

Ловец
 • Content Count

  367
 • Joined

 • Last visited

About nedy

 • Birthday 11/06/1967

Допълнителна информация

 • Име
  Недялко
 • Оръжие
  ZH 301/304, CZ 511 .22LR, CZ-52 7.62x25
 • Куче
  ЕПАНЬОЛ БРЕТОН
 • Град
  Казанлък
 • ЛРД
  Казанлък

Recent Profile Visitors

2,023 profile views
 1. Става дума за средна гора, Казанлъшките села, високата част на гората почти на един от най високите върхове в района на около 650 м. надморска височина, много люляк в района!
 2. Брово, страхотна работа сте свършили. Гледам, че е наблизо, може да успея да изпробвам и аз съоръжението, ако има такава възможност.
 3. Много рядко съм виждал бекаси преди октомври месец. Най често 4-5 бекаса съм засичал при разходки през март месец. Един мой познат твърдеше, че тогава прелитали обратно на север! Но тази година кучетата вдигнаха един бекас в края на миналия месец!
 4. И при нас се появиха /Средна гора/ в събота излязох за бързо и бретона намери бекаса, колкото да открием сезона.
 5. Един приятел продава стар модел на Zeuss 6*42. Оптиката е на вид като нова може би качеството на лещите е доста по-високо от доста от новите модели на Zeuss. Особеното е че има възможност за корекция само по хоризонтала, по вертикала корекцията трябва да се прави от монтажа. Това по принцип не е проблем знам, че може да се изработи по поръчка такъв монтаж на фирма ВАЯ. Мисля, че това е един добър вариант оптика за мазалат. Споменал ми е, че би я продал за около 400 лв. Ако проявиш интерес ще ти дам телефон.
 6. Смяната при оръжейник от Шейново, който е сменил цевите на доста мазалати. Когато бях в работилницата му имане в момента 2 бр. мазалати за смяна. Цената е около 850 лв. Цената на цевта по фактура от завод Арсенал е около 350 лв. и 500 лв за смяната.
 7. http://www.liveleak.com/view?i=04c_1393503431#Y6RupR9MWUljrklI.01
 8. Картечна цев може да се купи от завод Арсенал, мисля че беше около 380 лв., за останалите неща не знам, купи си някой стар мазалат.
 9. Само гладките цеви продават ли се, и ако да на каква цена? Мой приятел се интересуваше. Изобщо има ли възпожност за разкомплектовка /визирам служба КОС/?
 10. Много съм доволен, пристигнаха ми обувките Meindl Vakuum MFS GTX, които закупих от Германия. Преди няколко месеца започнах да се оглеждам за нови обувки, че до сега доизносвам два чифта, които вече са си за смяна. Реших, че ще търся кожени от моделите със гумена лента, която предпазва кожата в основата над подметката и по носа на обувката. Струва ми са че са най здрави, че ми писна на 2 години да сменям обувки. Един от моделите, които гледах е въпросният на Meimdl - Vakuum, Мерих такива в един ловен магазин в Ст.Загора много ми харесаха и много удобни но цената от 450 лв. ми идваше малко множк
 11. Е това нямя кяк да го повярвам. Не че този момент го няма за много стоки но няма как берета да правят пушки за България особенно пък Нисан!!!!!!!!!!!!!! Мисля, че просто имаш фобия.
 12. В четвъртък благодарение на една метална пластинка от тази тема http://www.nalov.com/forum/index.php?showtopic=28677&page=9 успях да примамя вторият си чакал за тази година и от това с каква скорост бързаше да дойде за срещаща окончателно се уверих че системата работи. Най странното обаче беше, че въпреки, че явно съм го примерил добре видно от снимката от около 70 м.с куршум PPU 7x57R SP 173gr, чакала след попадението вместо да пукне на място пробяга 20-тина метра потъркаля се около 6-7 секунди и се изправи и все едно нищо му няма хукна да бяга и го изгубих от поглед през едно хълмче. П
 13. Не е високо просто на снимката така изглежда виж до къде е на пушката, някъде 30-35 см.от земята, целта беше на метър от храста, късметлия прасе въпросът е че ако го нямаше храста дали пак нямаше да оживее заради слаб куршум иначе патрона е на Балиста, купен е 2011 г.
 14. Изглежда точно както очаквам, че би трябвало да се получил. За това ми се вижда че това което съм ползвал е слабичко, няма значение според мен от марката и модела въпроса е в качествата. А относно упреците от всички теми надали може някой да направи извод за това за което питам аз! Това не е проба а е стрелба при лов, не съм олигофрен да пробвам по храсти, не знам как изобщо си го помисли явно много не си се замислил!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.