Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2018

АТИЛА

Ловец
 • Мнения

  206
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно АТИЛА

 • Рожден ден 8.05.1986

Допълнителна информация

 • Име
  Влади
 • Оръжие
  ИЖ27ЕМ
 • Град
  Оряхово
 • ЛРД
  Оряхово Запад

Последни посетители

5256 профилни разглеждания
 1. АТИЛА

  Купувам MP-43KH, 510мм

  ТАЗИ ОБЯВА Е ИЗТЕКЛА!

  • КУПУВАМ
  • УПОТРЕБЯВАНО

  Търся да закупя MP-43KH /ИЖ-43КН/, 510мм - нова, или втора употреба в отлично състояние. За контакти: ЛС или 0888857404

  800,00 лв

 2. АТИЛА

  Купувам MP-43KH, 510мм

  Виж обявата Купувам MP-43KH, 510мм Търся да закупя MP-43KH /ИЖ-43КН/, 510мм - нова, или втора употреба в отлично състояние. За контакти: ЛС или 0888857404 Автор АТИЛА Дата 1.03.2018 Цена 800,00 лв Категория Оръжия  
 3. Здравейте колеги, Работя върху научен труд, засягащ доста обширно ловните и тактическите оптически прибори. За да бъда максимално изчерпателен и акуратен са ми необходими теоретични материали, на които да се позова. Източниците ще бъдат цитирани в докторантурата ми в ТУ - София. Моля да споделите всичко полезно, което Ви идва наум, касаещо оптики, бързомери и т.н. Почти всичко би ми било от полза - книги, линкове към онлайн източници, ревюта на продукти, полезни материали в руските и западните форуми..въобще всичко. Благодаря Ви предварително!
 4. Здрасти, Кучката след 2-3 месеца прави 3 години и може да се каже, че задоволява изискванията ми за работа и издръжливост. Ръстът ѝ влиза в стандарта, като е някъде около долната граница. Умишлено търсих такъв тип куче, защото търся неуморно куче за заек и чак на второ място за едър лов. Засега се справя добре и не мога да се оплача. Визията ѝ също много ме радва, тъй като е малко "ретро" и напомня малко на кучета като Цезар(р.06.08.1996) на Пламен от Видин, пернишкия Джак и Асен 404. Разбира се, изброените са кучета еталони за времето си, а моята кучка има недостатъци, които аз, като нейн собственик, не забелязвам или омаловажавам. Дъщеря е на Джони на д-р Банков, а майка ѝ е кучка собственост на ловец от с. Дерманци, но за съжаление не помня името на майката. За майката знам, че произхожда някъде от тетевенско, но д-р Банков може да каже по-добре. Ето снимки на скачката:
 5. Поздрав за бай Дако от Дерманци и д-р Пламен Банков! Много съм доволен от кучката!
 6. Любопитно ми е как разбирате, че дадена регистрация на потребител се случва през прокси сървър или VPN мрежа?
 7. АТИЛА

  Намерени ловни кучета

  Това куче се въртеше вчера в района на фирма "Май", Монтана.
 8. http://paper.standartnews.com/bg/article.php?article=264265
 9. АТИЛА

  Яки снимки всъщност... :)

  http://lmgtfy.com/?q=site%3Aprotobulgarians.com+%D1%81%D0%B2%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0
 10. АТИЛА

  ТРОФЕИ ОТ ХИЩНИЦИ

  Явно съм допуснал грешка. Извинявам се!
 11. АТИЛА

  ТРОФЕИ ОТ ХИЩНИЦИ

  Здрасти, + 4л дестилирана вода - 6% разтвор; + 3.75л дестилирана вода - 8% разтвор; Успех!
 12. АТИЛА

  Редизайн на лого "НаЛов"

  Помощта ми се изчерпва с посочване на източници на вдъхновение. Личните си предпочитания ще оставя за себе си, защото те няма да се препокрият с тези на мнозинството потребители. В нета има много детайлни изображения на ловни сцени, животни и флорални мотиви, както от тракийските съкровища, така и от някои от българските държави. Tzara, ти си се доказал вече!
 13. АТИЛА

  Редизайн на лого "НаЛов"

  Явно не съм се изразил достатъчно акуратно - извинявам се! Нямам предвид да "пльоснете някоя антична тенджера" , а да взаимствате ловни мотиви от всенародно признати, уникални и български шедьоври. Общият исторически път и култура са нещата, които обединяват нацията и са едни от малкото поводи за национална гордост в момента. Лого с подобна насоченост ще акцентира върху факта, че форумът е водеща и национално обединяваща структура. Уникалността и положителните впечатления са гарантирани. Като пренебрегнем тези идеалистични цели, се впускаме в маркетинга - подобно лого може да се превърне в добър SEO- инструмент. Лесно може да се провери, какви неща обуславят основния трафик към българските сайтове. Това е само лично мнение, което не натрапвам. Сигурен съм, че всичко, което направите ще е отлично! Спорна работа!
 14. АТИЛА

  Редизайн на лого "НаЛов"

  Оформлението на логото на сайта е не само въпрос, опиращ чисто до дизайна на сайта, но и въпрос на интернет маркетинг. В изготвянето му бих използвал стилизирани изображения на животни, изконни български хералдически символи - лъвове, барсове, грабливи птици, както и такива с митичен характер. Мисля, че те имат много по-силна семантична натовареност от контура на настоящата българска карта - този контур е в разрез с Националния идеал за единство. Културно-историческите паметници и съкровища, обвързани с българския етнос, са богати на ловни сцени и неповторима орнаментика. Използването им би придало уникалност, стил и "тежест" на логото, както непредвидени главоболия по стиловото съгласуване на останалите елементи от дизайна на сайта... образът на "Воден Чаиров със страшната карабина" отдясно ще създава неприятности.
 15. АТИЛА

  Намерени ловни кучета

  Снимките са с лошо качество, но се придобива някаква представа:
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.