Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2019

АТИЛА

Ловец
 • Мнения

  206
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно АТИЛА

 • Рожден ден 8.05.1986

Допълнителна информация

 • Име
  Влади
 • Оръжие
  ИЖ27ЕМ
 • Град
  Оряхово
 • ЛРД
  Оряхово Запад

Последни посетители

5353 профилни разглеждания
 1. ТАЗИ ОБЯВА Е ИЗТЕКЛА!

  • КУПУВАМ
  • УПОТРЕБЯВАНО

  Търся да закупя MP-43KH /ИЖ-43КН/, 510мм - нова, или втора употреба в отлично състояние. За контакти: ЛС или 0888857404

  800,00 лв

 2. Виж обявата Купувам MP-43KH, 510мм Търся да закупя MP-43KH /ИЖ-43КН/, 510мм - нова, или втора употреба в отлично състояние. За контакти: ЛС или 0888857404 Автор АТИЛА Дата 1.03.2018 Цена 800,00 лв Категория Оръжия
 3. Здравейте колеги, Работя върху научен труд, засягащ доста обширно ловните и тактическите оптически прибори. За да бъда максимално изчерпателен и акуратен са ми необходими теоретични материали, на които да се позова. Източниците ще бъдат цитирани в докторантурата ми в ТУ - София. Моля да споделите всичко полезно, което Ви идва наум, касаещо оптики, бързомери и т.н. Почти всичко би ми било от полза - книги, линкове към онлайн източници, ревюта на продукти, полезни материали в руските и западните форуми..въобще всичко. Благодаря Ви предварително!
 4. Здрасти, Кучката след 2-3 месеца прави 3 години и може да се каже, че задоволява изискванията ми за работа и издръжливост. Ръстът ѝ влиза в стандарта, като е някъде около долната граница. Умишлено търсих такъв тип куче, защото търся неуморно куче за заек и чак на второ място за едър лов. Засега се справя добре и не мога да се оплача. Визията ѝ също много ме радва, тъй като е малко "ретро" и напомня малко на кучета като Цезар(р.06.08.1996) на Пламен от Видин, пернишкия Джак и Асен 404. Разбира се, изброените са кучета еталони за времето си, а моята кучка има недостатъци, които аз, като нейн собственик, не забелязвам или омаловажавам. Дъщеря е на Джони на д-р Банков, а майка ѝ е кучка собственост на ловец от с. Дерманци, но за съжаление не помня името на майката. За майката знам, че произхожда някъде от тетевенско, но д-р Банков може да каже по-добре. Ето снимки на скачката:
 5. Поздрав за бай Дако от Дерманци и д-р Пламен Банков! Много съм доволен от кучката!
 6. Любопитно ми е как разбирате, че дадена регистрация на потребител се случва през прокси сървър или VPN мрежа?
 7. Това куче се въртеше вчера в района на фирма "Май", Монтана.
 8. http://lmgtfy.com/?q=site%3Aprotobulgarians.com+%D1%81%D0%B2%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0
 9. Явно съм допуснал грешка. Извинявам се!
 10. Здрасти, + 4л дестилирана вода - 6% разтвор; + 3.75л дестилирана вода - 8% разтвор; Успех!
 11. Помощта ми се изчерпва с посочване на източници на вдъхновение. Личните си предпочитания ще оставя за себе си, защото те няма да се препокрият с тези на мнозинството потребители. В нета има много детайлни изображения на ловни сцени, животни и флорални мотиви, както от тракийските съкровища, така и от някои от българските държави. Tzara, ти си се доказал вече!
 12. Явно не съм се изразил достатъчно акуратно - извинявам се! Нямам предвид да "пльоснете някоя антична тенджера" , а да взаимствате ловни мотиви от всенародно признати, уникални и български шедьоври. Общият исторически път и култура са нещата, които обединяват нацията и са едни от малкото поводи за национална гордост в момента. Лого с подобна насоченост ще акцентира върху факта, че форумът е водеща и национално обединяваща структура. Уникалността и положителните впечатления са гарантирани. Като пренебрегнем тези идеалистични цели, се впускаме в маркетинга - подобно лого може да се превърне в добър SEO- инструмент. Лесно може да се провери, какви неща обуславят основния трафик към българските сайтове. Това е само лично мнение, което не натрапвам. Сигурен съм, че всичко, което направите ще е отлично! Спорна работа!
 13. Оформлението на логото на сайта е не само въпрос, опиращ чисто до дизайна на сайта, но и въпрос на интернет маркетинг. В изготвянето му бих използвал стилизирани изображения на животни, изконни български хералдически символи - лъвове, барсове, грабливи птици, както и такива с митичен характер. Мисля, че те имат много по-силна семантична натовареност от контура на настоящата българска карта - този контур е в разрез с Националния идеал за единство. Културно-историческите паметници и съкровища, обвързани с българския етнос, са богати на ловни сцени и неповторима орнаментика. Използването им би придало уникалност, стил и "тежест" на логото, както непредвидени главоболия по стиловото съгласуване на останалите елементи от дизайна на сайта... образът на "Воден Чаиров със страшната карабина" отдясно ще създава неприятности.
 14. Снимките са с лошо качество, но се придобива някаква представа:
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.