Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

hunter shu

Ловец
 • Мнения

  44
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Допълнителна информация

 • Име
  nicolov
 • Оръжие
  iz-27
 • Куче
  drathaar,irl.seter
 1. Книжката е много полезна, стига да имаш време за упражненията. Много подходящо куче , наистина мъжките са малко твърдоглави, но чрез играта се постигат резултати. Моят е на година и още има какво да научи.
 2. Дратхаарът ми е на една година . Миналият сезон пропусна пъдпъдъчия лов. Дали ще успея да го приуча на него и има ли някакви особености за това? Особено ме е страх да не ги гълта.
 3. тОВА С ПРЕЗАРЕЖДАНЕТО Е ВЪПРОС НА ТРЕНИНГ.ОПРЕДЕЛЕНО ГОВОРЯ ЗА ПОМПА С ДЪЛГА ЦЕВ, А ЛЮБИМИЯТ МИ ЛОВ- НА ВОДОПЛАВАЩ.
 4. Мисля поне една година още да не го водя на едър дивеч. Иска ми се да работи добре на пернат и на заек. Особена тръпка ми е водоплаващия. Големите ми притеснения са за пъдпъдъците.
 5. Винченцо ще ме извини, но нищо от казаното от него за работата на ирландския сетер не е вярно. Нека си харесва повече английския . Моята е като вихър, интересно е че с възрастта е все по-добра. И стойката е твърда , и търси на прилична дистанция. Да не я урочасам, просто е неуморима- Всеки си има предпочитания,трябва да ги уважаваме.
 6. Красиви кучета показвате, младички. Моят дратхаар е на една година, опита много от птичия, само на пъдпъдък не можа да ходи редовно. Дали ще е проблем с тези дребни птичета?
 7. Имам ирландски сетер, женски, на 7 години. Взе я , когато бе на 2 години, много съм доволен от нея. Дори я гледах у дома дълго време. Сега е на двора. Работи ми много добре на пернат и на заек.Притеснявам се от възрастта и, макар че тази зима не спря и в най-големия студ. Може ли все още да има малки идокога ще мога да разчитам на нея?
 8. Пред турски автомат задължително бих избрал помпата. Всъщност аз съм я избрал, в момента съм в леко затруднение, но ще я взема веднага ,щом мога. Гледах филми за лов с помпа, много,ми хареса как стреля и как презареждат хората. Сигурно е въпрос на тренинг.
 9. Колеги, кои са най-подходящите патрони| бренекета | за тази пушка при лов на прасета на гонка?
 10. На мене сетерката ми е луда да рови по дупки, но това е когато не сме на лов. По време на лов не се сеща за тях, през другото време може да е от скука. Но дратхаарът ми продължава да се хвърля бурно към целта, не мачка апорта, но не го дава веднага. Как даго отуча?
 11. Трябва ли да оставя кучето да се наиграе и тогава да започвам с обучението на поле?
 12. В никакъв случай не вземам дивеча насила. С по-едрите пернати знам, че няма да има проблеми. Не можах обаче да му ударя пъдпъдък, тази година ги нямаше при нас, как ли ще реагира на тази малка птичка? Като чета какви проблеми имат колегите, се притеснявам много.Има ли причина за притеснения?
 13. Буен,игрив и много корав, но възприема изключително бързо , особено ако е с добро.
 14. Това и трябва да прави. Моят все още се хвърля бурно, взема го на игра. Като вземе дивеча се прави , че бяга от мен и после идва, но ми го дава от 2 или 3 път. Това трябва да оправя.
 15. Помпа или друг вид оръжие, едва ли има огромно значение. Важно е желанието да си сред природата, а и когато те удари адреналина, те държи по цяла седмица. Не знам защо, някак си ме привличат помпите като оръжие за лов и ще е хубаво да се пробвам.Дано имам късмет.
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.