Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2018

Дядо Гуди

Ловец
 • Мнения

  17
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Допълнителна информация

 • Име
  Petrov
 • Оръжие
  иж-27ЕМ
 • Куче
  няма
 • МПС
  Jeep
 • Град
  Varna
 • ЛРД
  Udld,kd
 1. Прекрасен разказ ! Приеми адмирациите ми !!
 2. Пожелавам много слука на всички колеги ! Дано да бъде незабравим , весел и емоционален сезона , и нека бъдем отговорни ловци .
 3. Toва не беше ли пускано вече ? Познавам Милчо Рушанов и след първата статия говорих с него и той каза , че има успокояване в района след като са говорили с ловните дружинки да започнат захранване на дивеча в райони отдалечени от селата .
 4. Toва са най-агресивните гуми за кал (заедно с "таралежките") , в гората ако мислиш да се набуташ някъде зверски - това са гумите които ти трябват . На дълбок сняг нямат никакви грижи , вървиш като трактор .. Единствено се представят по-слабо на лед и утъпкан сняг , но това се подразбира - определено не прилича на гума за лед
 5. Моят Маузер е с горно пълнене на пълнителя(фиксиран) и ако заредя 3+1 нямам проблеми с подаването , макар че ми "мачка" оловните върхове на куршумите , но ако набутам 4+1 явно пружината става много натегната и първия подаден влиза по-трудно . Мислих разни чалъми да загладя подаващата плочка или да и сменя ъгъла за да не ми "мачка" куршумите ,но ме е шубе да не прецакам нещо . Ако ти си намерил някакво рашение ще е интересно да го споделиш .
 6. Ебаси , да те е страх да вечеряш в къщи вече , не се знае какво ти е сложила жената за вечеря и какво следва след това ...
 7. Супер !! Така трябва и дано да са повече тези случаи , че излизаме глупаци тези които спазват закона и пазят животните (когато трябва ).
 8. Жълтоципокрилестата махмарабадуга . Ако се чуват повече стъпки , може да е в компанията на няколко бимбирлясали гадулаторчета , те обикновенно заедно нападат осите ...
 9. Да не дава Господ да се срещаме , или да посегне на ЛОВНОТО ми куче -Рокенцето и за терлици няма да става ! 10 години съм отглеждал АмСтаф Териери и никога не съм позволявал да се здавят с друго животно . Това е комплекса на краен малоумник !!! Ебати ловеца , ебати кучкаря ! Пум..р !!!
 10. gsp , похвала за труда ти . Полезно е ...
 11. За разселване не знам как ще стане , но съм сигурен че в този форум има доста хора които знаят . Все пак има райони с доста устойчив запас .. Ще ви спделя нещо показателно : В района в които си разхождам кучето и от време на време ловувам защото се водя "от местните" от много години не бях виждал заек . Преди 2 години по време на птичи лов кучето ми се навря в едни храсти и изкара ЗАЕК ?!? Бях сам и не казах на никои . Миналата година засякох 2 на същото място . Преди месец пак по време на разходка кучето вдигна 1 , но беше малък . Това какво означава ?? Има прираст . Продължавам да държа мястото в тайна , макар че не вярвам и на други колеги да не са излизали и да са си прибрали по някои , но факта е че все по-често ги срещам . До сега не съм си позволявал да им стрелям , не мисля и скоро да го правя , докато не зачестят срещите с тях . Знаете какво казват старите ловци : " Щом си видял един , значи са десеттина " Дай боже !!
 12. Аз съм като теб . Не съм забелязал образованието да е пречило на някой в лова (не съм чул някъде да допускат до лов само НЕзавършили основно образование ) Аз също искам да има изобилие от дивеч и не само където живея, а и в Трънско (примерно). Никъде не съм писал , че съм ПРОТИВ разселването на дивеч !!!!! Единственото което предложих е да се разселва нашия си заек . Защо трябва да внасяме като си имаме?? . Освен разселване обаче си трябва и ПАЗЕНЕ !!! За справка- коментар N 227 . Айде малко да четем преди да плюем !!
 13. Не колегата mastergun беше първия нарушил нормалния тон на разговор ..... Спирам , че оспамихме хубавата тема , за което се извинявам
 14. Прав си , и аз не искам да беседваме в този тон , но като четеш темата се натрапва мнението на един учасник който знае всичко и не търпи мнение различно от неговото . На това отгоре и езикът му е твърде агресивен и провокиращ - нормално е някои да не го изтърпи ...
 15. Абе уважаеми , вие собствено в качеството си на какъв точно се явявате , че си позволявате да давате заключения кой какъв е и колко знае ?????? Като са изнасяни зайци по "Татово" време , от къде са изнасяни ??? От зайчарника дето е зад "нужника" у вас ли , или ги е имало навсякъде ? И като ги е имало тогава , защо сега ги няма ??? Мухите ли ги изядоха , или такива диви МЕСАРИ като теб ???? За местата дето ги обикаляш със самолети и хеликоптери - ами развъдете ги там бре ... Нали си по "развъждането " ? Или отивате трима да пускате дивеч и после всеки поединично се връща след ден да види дали са се развъдили .. Това , че не знам много неща си абсолютно прав (само глупаците си мислят , че знаят всичко..) , въпреки че имам много близки хора които са били директори на дивечовъдни станции и то по "татовото" време и след.... Не съм природозащитник , и не виждам връзка на "природозащитата " и моят пост , макар че да си природозащитник не е лошо (ако се замислиш и разделиш думата на "ПРИРОДА' И "ЗАЩИТНИК" може и да и разбереш смисъла ). Аз също искам да има много дивеч и съм наясно , че без наше участие няма как да стане (или по-скоро сезонно "неучастие") Успех ти желая . П.П. А знаеш ли колко дивеч имаше преди 50 години ????
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.