Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2019

paco_89

Ловец
 • Мнения

  140
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  3

paco_89 last won the day on Ноември 27 2013

paco_89 had the most liked content!

Относно paco_89

 • Рожден ден 10.01.1989

Допълнителна информация

 • Име
  Пламен
 • Оръжие
  TOЗ 34 EР, ARMSAN A612 S
 • Куче
  ягдтериер, дратхар
 • Град
  Бургас / Карнобат
 • ЛРД
  Сокол - 111 л.п. гр.Карнобат

Последни посетители

1654 профилни разглеждания
 1. Никой не ми е виновен г-н Генов и никой не съм обвинявал. А относно потребителите те отдавна разбраха, за какво става въпрос, както казахте. Искам да Ви кажа, че има още доста да учите за правенето на бизнес и работа с клиенти, защото висчки тук са клиенти, а отношението Ви е под всякаква критика. Също така искам да Ви кажа, че този форум беше, подчертавам БЕШЕ един от най-посещаваните и се коментираше доста, но сега не е така. Колегите се насочиха към други форуми, което мисля да направя и аз. Честито изгубихте още един дългогодишен потребител!
 2. Аз не искам форума да ми обръща внимание и изобще не е това целта ми. Исках просто да покажа възмущението си и го направих. Аз призива към колегите си го направих и не смятам да влизам в дебат с Вас, защото, както казах по-рано, се опитвате да ме изкарате такъв, какъвто не съм. Приятна вечер!
 3. Аз компетентните органи съм ги информирал многократно, но ефект никакъв. Когато има проблем и се обърнеш към органите, през едното им влиза, а през другото излиза. Такава е картинката в милата родина. Също така мога да докажа тезата, която съм изложил, но не мисля, че тук е мястото.
 4. Колеги, мислех да не вземам отношение в темата, но не можах да се сдържа. Относно горските, стопанствата и кражбата на дивеч няма какво да коментирам, защото на всички български ловци им е пределно ясно, какво става в нашите гори. Друго ме дразни и то не само в тази тема. До кога ще продължават някои хора да обясняват на болшинството от ловци, колко са некомпетентни, как не разбират нищо от лов, какво са виждали и какво не. Един колега беше написал в първите постове, че една дружинка е биела по 100 прасета на сезон, а сега нямали нито едно отстреляно. И колкото да обяснява г-н Генов, че това е поради отстрелването на майките, на всички им е ясно, че това не е главната причина. Според мен трябва да попитате г-н Генов за устройството и визията на съоръжението, за което говори, защото предполагам той е имал пряк контакт с него в едно стопанство, на което няма да споменавам името. Само ще кажа, че той е взимал участие в няколко ловни филма точно в това стопансто. Искам да попитам г-н Генов, дали знае колко прасета са уловени с това съоръжение? Защото аз знам. Също така искам да кажа, че нямам нищо против г-н Генов. И последно искам да направя призив към всички колеги – „Колеги не спорете с г-н Генов и хора като него, защото се опитват да ви направят на глупаци”. Поздрави!
 5. А в неделя паднаха тези двата + още един, който не успях да снимам. От снимките не става ясно каква е големината на чакалите, защото са един калибър, но за първи път виждам толкова големи чакали и то на едно място.
 6. В събота този стар лисугер не разбра кога умря, но най-странното е, че и аз не разбрах, защото всичко се случи за секунда-две. Още докато отивах до избраното място от ляво му мярнах опашката и се скри след секунда го видях да се изкачва от другата страна на дерето и не разбрах кога съм си свалил пушката от рамото, кога съм прикладвал и кога съм стрелял, защото действието се разви за отрицателно време.
 7. Открихме лова на чакали чрез гонка. Като за начало мисля, че 4бр. е добър старт и съм сигурен, че щяха да бъдат много повече, ако "интегрираните" не бяха минали и унищожили дерето.
 8. И аз го искам, но явно още не е дошъл момента. Наслука на теб и на всички колеги през идващите ловни дни
 9. А това е втората жертва. Изстрел от 35-40м
 10. Първо излизане, първи изстрел и първата жертва на новата ми Тиква Изтрел от 3-4м с Сако супер хамърхед 308Win
 11. И последната ми варда беше преди една седмица. Разположението ни беше същото както на първата - в оранта срещу дерето с тази разлика, че този път имахме насрещен вятър. След третото изсвирване с Минито срещу нас се появиха 2 чакала. Аз виждах само един и го прихванах в оптиката, а чакалът не спираше да върви срещу нас. На 20м се спря и двамата с колегата стреляхме по него, защото имаше леко неразбирателство с колегата по кой да стреля той. Чакалът падна с прекършен гръбнак и се наложи да му повторя от упор в главата, за това е този ефект с очите
 12. След една седмица пак бях на полето с друг колега. Застанахме до един слънчогледов блок, но там нищо не излезе и когато решихме да си ходим забелязахме едно малко чакалче на пътя до този слънчогледов блок. Изстрел от 35-40м в гърдите с V-max и чакалчето остана на място.
 13. След години четене и попиване на информацията от всички колеги, които са имали успех в лова на варда дойде и моят час. Имах няколко месечна спънка с издаването на бележка, но я преодолях. Преди месец и нещо с колегата NP Bulgaria направихме съвместен лов. Около 20:30 бяхме на избраното място, но за жалост не бяхме сами. Имаше цигани, които си "беряха" дърва. Сменихме мястото и седнахме на ръба на една оран срещу дерето от където предполагахме, че ще излязат хищниците. Колегата се зае с озвучението и след няколко минути един чакал ни изненада в гърба и ние не бяхме подготвени, затова си замина. След известно време се появиха още два чакала, но и те не се приближиха в обсега на пушките. След поредното надуване на Mini Predator-а забелязах с периферното си зрение, че отдясно приближава чакал. Завъртях се, подпрях пушката на крака си и сложих кръста върху главата му и когато спря срелях и чакала падна. Стояхме още малко и когато решихме да тръгваме от оранта изскочи още един чакал и се запъти към дерето. Когато отидохме до чакала той още беше жив. Изстрелът беше от 50м с Marlin 22WMR в главата, като части от куршумчето бяха засегнали вестибуларния апарат.
 14. Малко свраки и от мен Слуката е стара, но все не ми остава време да си сваля снимките.
 15. Най-накрая и аз да направя един добър лов. Прелетът не беше силен, а гургулиците идваха на ята, но в крайна сметка резултата е налице
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.