Jump to content

paco_89

Ловец
 • Posts

  140
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

paco_89 last won the day on November 27 2013

paco_89 had the most liked content!

About paco_89

 • Birthday 01/10/1989

Допълнителна информация

 • Име
  Пламен
 • Оръжие
  TOЗ 34 EР, ARMSAN A612 S
 • Куче
  ягдтериер, дратхар
 • Град
  Бургас / Карнобат
 • ЛРД
  Сокол - 111 л.п. гр.Карнобат

Recent Profile Visitors

1,818 profile views

paco_89's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

370

Reputation

 1. Никой не ми е виновен г-н Генов и никой не съм обвинявал. А относно потребителите те отдавна разбраха, за какво става въпрос, както казахте. Искам да Ви кажа, че има още доста да учите за правенето на бизнес и работа с клиенти, защото висчки тук са клиенти, а отношението Ви е под всякаква критика. Също така искам да Ви кажа, че този форум беше, подчертавам БЕШЕ един от най-посещаваните и се коментираше доста, но сега не е така. Колегите се насочиха към други форуми, което мисля да направя и аз. Честито изгубихте още един дългогодишен потребител!
 2. Аз не искам форума да ми обръща внимание и изобще не е това целта ми. Исках просто да покажа възмущението си и го направих. Аз призива към колегите си го направих и не смятам да влизам в дебат с Вас, защото, както казах по-рано, се опитвате да ме изкарате такъв, какъвто не съм. Приятна вечер!
 3. Аз компетентните органи съм ги информирал многократно, но ефект никакъв. Когато има проблем и се обърнеш към органите, през едното им влиза, а през другото излиза. Такава е картинката в милата родина. Също така мога да докажа тезата, която съм изложил, но не мисля, че тук е мястото.
 4. Колеги, мислех да не вземам отношение в темата, но не можах да се сдържа. Относно горските, стопанствата и кражбата на дивеч няма какво да коментирам, защото на всички български ловци им е пределно ясно, какво става в нашите гори. Друго ме дразни и то не само в тази тема. До кога ще продължават някои хора да обясняват на болшинството от ловци, колко са некомпетентни, как не разбират нищо от лов, какво са виждали и какво не. Един колега беше написал в първите постове, че една дружинка е биела по 100 прасета на сезон, а сега нямали нито едно отстреляно. И колкото да обяснява г-н Генов, че това е поради отстрелването на майките, на всички им е ясно, че това не е главната причина. Според мен трябва да попитате г-н Генов за устройството и визията на съоръжението, за което говори, защото предполагам той е имал пряк контакт с него в едно стопанство, на което няма да споменавам името. Само ще кажа, че той е взимал участие в няколко ловни филма точно в това стопансто. Искам да попитам г-н Генов, дали знае колко прасета са уловени с това съоръжение? Защото аз знам. Също така искам да кажа, че нямам нищо против г-н Генов. И последно искам да направя призив към всички колеги – „Колеги не спорете с г-н Генов и хора като него, защото се опитват да ви направят на глупаци”. Поздрави!
 5. А в неделя паднаха тези двата + още един, който не успях да снимам. От снимките не става ясно каква е големината на чакалите, защото са един калибър, но за първи път виждам толкова големи чакали и то на едно място.
 6. В събота този стар лисугер не разбра кога умря, но най-странното е, че и аз не разбрах, защото всичко се случи за секунда-две. Още докато отивах до избраното място от ляво му мярнах опашката и се скри след секунда го видях да се изкачва от другата страна на дерето и не разбрах кога съм си свалил пушката от рамото, кога съм прикладвал и кога съм стрелял, защото действието се разви за отрицателно време.
 7. Открихме лова на чакали чрез гонка. Като за начало мисля, че 4бр. е добър старт и съм сигурен, че щяха да бъдат много повече, ако "интегрираните" не бяха минали и унищожили дерето.
 8. И аз го искам, но явно още не е дошъл момента. Наслука на теб и на всички колеги през идващите ловни дни
 9. А това е втората жертва. Изстрел от 35-40м
 10. Първо излизане, първи изстрел и първата жертва на новата ми Тиква Изтрел от 3-4м с Сако супер хамърхед 308Win
 11. И последната ми варда беше преди една седмица. Разположението ни беше същото както на първата - в оранта срещу дерето с тази разлика, че този път имахме насрещен вятър. След третото изсвирване с Минито срещу нас се появиха 2 чакала. Аз виждах само един и го прихванах в оптиката, а чакалът не спираше да върви срещу нас. На 20м се спря и двамата с колегата стреляхме по него, защото имаше леко неразбирателство с колегата по кой да стреля той. Чакалът падна с прекършен гръбнак и се наложи да му повторя от упор в главата, за това е този ефект с очите
 12. След една седмица пак бях на полето с друг колега. Застанахме до един слънчогледов блок, но там нищо не излезе и когато решихме да си ходим забелязахме едно малко чакалче на пътя до този слънчогледов блок. Изстрел от 35-40м в гърдите с V-max и чакалчето остана на място.
 13. След години четене и попиване на информацията от всички колеги, които са имали успех в лова на варда дойде и моят час. Имах няколко месечна спънка с издаването на бележка, но я преодолях. Преди месец и нещо с колегата NP Bulgaria направихме съвместен лов. Около 20:30 бяхме на избраното място, но за жалост не бяхме сами. Имаше цигани, които си "беряха" дърва. Сменихме мястото и седнахме на ръба на една оран срещу дерето от където предполагахме, че ще излязат хищниците. Колегата се зае с озвучението и след няколко минути един чакал ни изненада в гърба и ние не бяхме подготвени, затова си замина. След известно време се появиха още два чакала, но и те не се приближиха в обсега на пушките. След поредното надуване на Mini Predator-а забелязах с периферното си зрение, че отдясно приближава чакал. Завъртях се, подпрях пушката на крака си и сложих кръста върху главата му и когато спря срелях и чакала падна. Стояхме още малко и когато решихме да тръгваме от оранта изскочи още един чакал и се запъти към дерето. Когато отидохме до чакала той още беше жив. Изстрелът беше от 50м с Marlin 22WMR в главата, като части от куршумчето бяха засегнали вестибуларния апарат.
 14. Малко свраки и от мен Слуката е стара, но все не ми остава време да си сваля снимките.
 15. Най-накрая и аз да направя един добър лов. Прелетът не беше силен, а гургулиците идваха на ята, но в крайна сметка резултата е налице
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.