Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

foxhunter

Ловец
 • Мнения

  110
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно foxhunter

 • Рожден ден 30.08.1964

Допълнителна информация

 • Име
  Ангелов
 • Оръжие
  LU-Mar 12 калибър , Sig Sauer 22 Mosquito
 • Куче
  Бретон шпаньол
 • Град
  Лом
 • ЛРД
  с. Буковец
 1. Момко, не е така, зависи си от самия стрелец. Аз имам приятел, дето е убил над 30 лисици и то нощем , но не е сегнал на сърни и други животинки.
 2. Няма лошо куче , няма лоша порода, стига собственика да го подхване когато трябва и да подържа степените на обучение, от принуда до изпълнение. Това важи за всяка порода, като сроковете от отделните етапи са индивидуални, както и от самите индивиди.Няма лошо куче, има лош стопанин!
 3. Дай снимков материал де.
 4. Реда за придобиване и носене на гладкоцевно оръжие е след успешно изкаран изпит за ловец.По рано можеше гладкоцевни ловни пушки, тип помпи, да се ползват за охрана, но вече са забранени и охраната остава само с късо нарезно, освем в специални случаи за инкасо.
 5. Разбира се, че №1 е първи, все пак 21 точки, при 13 за №2. №1 има и десетка, нали и двамата сте се стремяли да бъдете в десетката.А, това, че №2 няма попадение там го извежда с по лош резултат. Ама имал по добра група, и дупка в дупка да е , ако е извън мешената.....
 6. Ами това, че не е 2 вата, а е 0,5 и си я купил.
 7. Че е само ПМР, така си е , но е само 0,5 вата и явно си се пребал та пробваш и тук.
 8. Как не е имало, а масовото хващане на заек с мрежи за Италия? И, мисля, че беше 1986 година.
 9. foxhunter

  БЕКАС

  Любо, страхотно удоволствие е и бърза стрелба. Паднат ли първите слани, обади ми се, в мокрешко ги има задоволително в преход. На излет съм прибирал по 2-3.
 10. Вгледай се по добре в сайта, виж клиповете и тогава коментирай какво му е смешното.И по-добре да спрем с тези безмислени постове, щото сайта е наистина тежичък, а и на мен не ми се трупа актив.
 11. Мале, мале, тук сте се хванали като комсомомолски секретари, трупате актив, а на човека щото е пуснал "смешно " в "Смях", му пишете , че спами.А, засрамете се , сещото тоя форум почва да става безстойносттен от празноглави писания.
 12. Любо, не съжалявай! Много е хубава и си заслужава да ти краси офиса.
 13. По принцип може, все пак е куче и има съответното добро обоняние. Но друг е въпроса, че няма да работи така добре като птичаря, то просто не е селектирано затова и няма да прави стойка.Именно селекцията на отделните породи е в това , едни кото надушат съответният дивеч, като нервна реакция спират и правят стойка, в случая пиша за птичарите. Другата група гончетата пък, при откриване на дивеча го преследват и облайват.Та хич не е приемливо, представете си , надушва яребици отдалеч, подгонва ги и те се вдигат на извънотстрелно разстояние.Така че, по- добре да си вземе едно птичарче и happy end.
 14. Честит Трифон зарезан и от мен, пък който не му се празнува този празник, да си седи при любимата и да си празнува Св. Валентин.
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.