Jump to content

anelin

Ловец
 • Content Count

  397
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

anelin last won the day on October 18 2017

anelin had the most liked content!

About anelin

 • Birthday 12/02/1961

Допълнителна информация

 • Име
  Анелин
 • Оръжие
  ИЖ 17 - 12/70; Байкал МП 442 9х18; Сарбакан
 • Куче
  Курцхаар
 • Град
  Плевен
 • ЛРД
  "Руен" с.Сопот
 • Skype
  anislavi

Recent Profile Visitors

2,598 profile views
 1. Няма никаква опасност при стрелба с нормално оловно бренеке през цев с шок 1,0, а иначе най-много 10/0 с концентратор през такава цев /лично мнение от личен опит/, а 10/0 де па и в концентратор, до 25 м. са голям баир за което и да е добиче!
 2. Купувам монтажна планка за ловна карабина Мазалат! При подходящ монтиран бързомер или оптика за гонка - може и двете! На слука!
 3. Продавам орехов приклад за ИЖ 27 ЕМ, здрав, със задтилък! Цена 70.00 лв.! Тел. 0898792301 или тук! Намира се в Плевен!
 4. Купувам малокалибрен пистолет кал. 22 на цена до 200.00 лв., за предпочитане около Плевен! По възможност - законен! Тел. 0898792301
 5. Колега, скромното ми мнение е, че разстояние до 300 м. съвсем не е като за гонач. 7х64 ще покрие по-добре тази дължина, а 8х57 е с много по-добър спиращ ефект. За лов на дива свиня подборно бих взел 8х57! На групов лов - не знам...знам,че не трябва да се ходи с нарезно, пък който както го разбира!
 6. МОНОЛОГ ЗА ДВАМАВ ясната, студена утрин се усещаше напрежението в притихващите разговори и полуизреченията на групата. Можеше да е обикновен ден с приятен ловен излет с присъщите теории, стратегии, калпави изпълнения, смях и лютиви подмятания. Но се разбра, че няма да е! От ноща имаше беля – в кошара на около половин километър от последната къща в планинското селце, беше наминала смъртта. Десетина клети животинки – овчици на един сиромах, намерили кончината в страшни мъки. Преди това беше отстъпил от живота верния им пазач – едро овчарско куче, за което трудно можеше да се предположи как точно
 7. Само на изработените в сряда!
 8. Този случай беше преди 3 години...е или две, не си спомням точно, но доста се разду!
 9. ПРИ СЪСЕДИТЕ Последните групови ловове на дива свиня са около Коледа. И тогава на празниците голяма част от баш ловджиите тръгват към познати и приятели по различни краища на страната, разменят се гости, разменят се нови и не нови реколти домашни питиета, правят се ловни вечеринки, където около хижарските огньове се разплитат ловни и любовни спомени и се чертаят стратегии за ранното утро на следващия ден. Една мила и сгряваща ловната душа идилия. И в тази студена, мъглива, снежна и омайна ловна утрин цялото ловно войнство на селцето в подножието на в
 10. Не може да се смени цевта законно - сменя се калибъра, а това не може да стане, защото е фабрично и не се разрешава - личен опит!
 11. Купувам боен пистолет ТТ кал. 7,62 х 25 във функционално състояние! 0898792301, Плевен
 12. Темата е за ловни пушки, колега! А иначе поста на Пентчо не го разбрах.
 13. Аз пък започнах със скъпо и с времето ги посъбрах. Вече съм само с ИЖ 17 и нищо друго...възпитава в хладнокръвие и точност...за времето, което го имам, избих толкова дивеч, колкото с всичките си други до сега! И с десет пъти по-малко патрони!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.