Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2019

zero

Ловец
 • Мнения

  165
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно zero

 • Рожден ден 1.10.1968

Допълнителна информация

 • Име
  zerin
 • Оръжие
  Ata arms 12/76 Huglu walment 12/70
 • Куче
  kurzhaar
 • Град
  Bursa -TR
 • ЛРД
  kemer genç
 • Skype
  zerost3

Последни посетители

1358 профилни разглеждания
 1. Mога ли да намеря в България ? http://www.a1decoy.co.uk/turbo-pigeon-flapper-495-p.asp
 2. Някой би ли ми помогнал за покупка на Пестигон 1 кутия май са по 4 пипети на кутия .
 3. Ми за приложението ясно , но покупката не разбрахме дали има проблеми за полу4аване .
 4. За покупка на капки против бълхи (Фронтлaйн) от Ебай , има ли законови ограниченя за частни лица в Българя?
 5. Аиде и от мен 2 снимки отстреляни са 8 свраки , оба4е на отсрщя бряг на реката и не ги снимах . Една сврака влезе в гнездо стрелях по гнездото не излетя нито пък имаше ниакво движение вътре . В4ера също имах 4 броя без снимки
 6. От 4 само двата паднаха на открито . http://l1304.hizliresim.com/18/q/m9zdr.jpg
 7. Последно време чувам ,че кюрди получават българско гражданство . Да знаете , че те са по голяма напаст от циганите . Ако не е късно не им позволяваъте да се преселят . Вашите деца или внуци да не попаднат в състоянието на палестинците. Абе то американците ще ги настанят някъде ..... Ако се прецени че темата е политическа може да се изтрие , изтриването ще е да си заровиш главата в пясъка (лично мнение).
 8. Трябва да е умряло , ако не си го пуснал.
 9. Колко мито ще платя за покупка 100 долара от Kабелас.
 10. Защо мислиш , че спамиш в темата това си е обмяна на опит . Все на някой ще му е интересно .
 11. А защо не вземеш да пробваш ? Първо на дясно ако не се получи връщай обратно . Ако пушката е хацан купи си оптика мерника му не струва .
 12. Турският автомат Ата Армс ли е . За пушка под 1000 лева е идеален ,
 13. Няма ли прилични резултати със всеки изминат ден патроните поскъпват пък и не са качествени както преди години . Простреляните птици пада след 100-200 понякога на 500 метра.
 14. Ето една рецепта за домшна анасонлийка . Може да се ползва етилов алкохол годен за пиене (не съм пробвал ) или самогон от захар и мая . Спирта го правя от захар на 4 литра вода 1 килограм захар добавям мая за хляб 50 гр за 20 литра разтвор. Оставя се да ферментира срока зависи от околната температура. След ферментацията взимам течността без утайката и дестилирам . Остава привкус на мая , за да се махне привкуса може дс се прекара през активен въглен или да се направят 2-3 преварки (аз преварявам 3 пъти ).. Следва добавянето на анасона. На 1 литър 45 градусов спирт се добавя анасоново семе 40 грама (може и повече до 100 гр. по вкус ) и пак се дестилира в казан . Анасоновото семе се добавя най млко 3 часа преди дестилацията . При дестилацията се изхвърля 5 процента първак , ако се търси качество спираш казана на 60 грдуса а за количество може да се вземе до 40 гадуса . За по добри резултати питието трябва да отлежи 2-3 месеца . Разрежда се на 48-50 гадуса със вода аз ползвам във TR . вода Ерикли за БГ незнам коя вода е хубава за пиене. След разреждането на 48-50 градуса се слага малко захар до 15-гр на литър по вкус аз слагам около 5 гр Хайде на здраве.
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.