Jump to content

G-force

Ловец
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  Georgi
 • Оръжие
  Marocchi 12 ga., Tikka T3 Lite 308, Tikka T3 Lite 223 rem
 • Куче
  Цезар
 • Град
  Карлово
 • ЛРД
  Васил Левски

Recent Profile Visitors

1,493 profile views
 1. За сведение на колегите които ги интересува на стелбището в Труд все още нямат хронограв.
 2. Здравейте! Знаете ли дали на това стелбище в Труд има хронограф и дали може да се ползва?
 3. С каква скала е оптиката?
 4. Hornady 150 gr SST и за хищник и за прасчо БЕЗПОЩАДНИ
 5. И аз съм ги гледал тези, но я сподели как става с размера че колкото и да търсих не можах да намеря как да си поръчам точно размера който ми трябва?
 6. Видях, че се предлага и в България, но никъде не намирам отзиви за това оръжие. Ако някой ползва или е стрелял с такава пушка да драсне някой ред и най вече как се справя с точността? Интересно че в сайта на Sabatti е под наименованието SKL 98
 7. И на мен ми се счупиха два комплекта, като единия беше '' оригинален'' от САЩ. Иначе като протекция на лещите са супер но ''матряла'' идва малко слаб. Както каза един от колегите едната ми се счупи в студа. Отказах се от тях и сега ползвам неопреновото чорапче което е в комплекта на Леуполд.
 8. Колега от снимката ми се струва че това 'стрелбище' е м/у Варна и Девня! Много удобно място ако е там, скоро го посетих. Честито за новата придобивка. Малко ти завиждам разбира се добронамерено за нея. Поздрави на Варненската група!
 9. Лошо, лошо, много лошо. Изглежда че сме болни от една и съща болест и има вариант да те отърва от 527-цата.
 10. Надявам се ти да кажеш все пак в аватара ти пише че имаш такова оръжие. Аз мислех за този калибър /и все още се замислям/, но се спрях на 223 рем. М/у другото ако някой продава ЧЗ в този калибър да пише на лични.
 11. Колеги искам да споделя радостната новина, че ВИП- а предлага вече консумативи за релоудинг. Пратиха ми брошури с цени, ще се опитам да ги кача тук да разгледате. Hodgdon,IMR,Winchester 25.05.11.pdf Hornady Reloading 27.05.11.pdf
 12. Свържи се с хамериканските бойчета там и ще си решиш проблема. Твой колега и моя дружка се върна от там скоро и точно това коментирахме. Той се е обзавел по начина който ти казвам. Поздрави и бъди здрав Благодаря! Инструментариома вече го набавихме с лека помощ от хамериканчетата но въпроса с консумативи от БГ пак си остава. Имам потвържедие от един Германски он-лайн магазин, че пращтат до БГ но все пак барут и капси няма как да се доставят с нашите пощи.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.