Jump to content

paletarskoto

Ловец
 • Posts

  55
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  nasko
 • Куче
  gon4e

paletarskoto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Един приятел се записа в с.Хвоина.. но от там му са казали,че ще трябва да си тарси дружинка!,пак му се взели парите! По закон не трябва ли,щом са ти взели парите за курса са длажни да ти осигорят дружинка? как стоят тези работи някои ако може да разесни че и аз незнам вече !!!
 2. При записването парите не вклучват ли да ти намерят друнжинка,иначе не би тряяло да ти зимат парите! това е тяхно задалжение по закон .. какво ще кажете вие ?
 3. някои знае ли близо до пловдив дали ще има курс. Или някаде по Карджалииско? благодаря предварително!
 4. Ех,колега няма тема в този форум без твои коментар.. бил то по темата или не...! ТЕЗИ хора които казваш ти 2-3 сащо нямат място там щом са допуснали да се правят тия подигравки с нас! затова ТРЯБВА да се смени нацяло целия НЛРС! Поздрави
 5. Ок! ще ти пиша слет 15 дена! не всичко е така както изглежда Поздрави и Наслука
 6. Говорил сам за курсове за един мои приятел,Претседателя на ЛРД ме убеди че се учаква започването на такива курсове в края на април.Информацията ми е достоверна../лична/. Така ,че не се знае може да няма навсякаде но на това място кадето знам,ще има!
 7. Маи ще има курсове за млади ловци а? такa дочух аз ,че края на месеца ще започват записванията ,някои ако знае нещо по темата да пише!
 8. До края на седмицата ще стане ясно дали ще има курсове. По другите краища на Булгария как е?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.