Jump to content

aquilon

Ловец
 • Posts

  220
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  Aquilon
 • Град
  B
 • ЛРД
  G

aquilon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

111

Reputation

 1. one like says more than thousands words, dear! DGD kompleksarite!

 2. Така е, глупаво е противопоставянето на ловците. Глупаво е да се връзват ловците на евтините трикове на шепа комплексари. Концесионерът, за да бъде такъв е приел стопанския риск да извършва тази икономическа дейност с цел печалба. Ако тези хорица не са наясно с това, то те не са концесионери а един вид мечтатели, меко казано /за да не ги обидим/. Следователно нямат думата да казват каквото и да е било. масовия ловец, обаче не е готованец. по- скоро тези, които не извършват ЛСМ в ловните си райони са едно изключение. "Истинските грижи и истинския лов става в свободните площи"- ето това е вярно и включва горните две категории стопани на ловни участъци. същото потвърждава твърдението, че "глупаво е противопоставянето на ловците". И не се връзвайте на комплексарите, защото извратеното им съзнание е плод на лошо детство и болни амбиции в юношеството.
 3. брей, тая численост на ловуващите в бг я припяват от корифей до корифея, брех! туй де щяло да застигне бг-тата не се случва там откъдето щяло да ги застигне. ората си имат организации на по близо два века и не си водят два тефтера сметки като тукашните хайдути. броят на ловуващите у тях се увеличават ежегодно с приблизително същите темпове като тук и лов си имат, а не бройката била много та много. накратко да си сменят рефрена педалстващите из управленията, че е партенка отдавна.
 4. Как кой?! Този с брадавицата в иаг. откак е там се почнаха и простотиите, ама нейсе.
 5. Бря! излиза, че едни педалчета си имат оградка пък си бракониерстват у ловищата на дружините/сдруженията. Я да питаме тея ловища де са им предоставени /на сдруженията/дружинете/ те ли ги стопанисват или що? Ако са те, досега разколачен капан да не е останал там и недоотръскан педал също. инак цялата пиеса ще да е педалска, ще ме извинявате.
 6. Само за сведение на мераклиите: дето ще се излагате, сложете десет топли самуна у една платнена торба, по- голяма и ето ти тебе меца. Така ги гощавахме по татоо време. сега, обаче подир самуните може една махала пенсионери да се съберат, та комай и това не е решение. Тц!
 7. този т.нар. проект е със същия резултат като всички други с участието на отскорошния изп. директор на иаг г.и.г. 2011г. във враца с дивия заек същата боза.
 8. Една лъжица мед не подправя една каца със смет, но една лъжица смет разваля една каца с мед!
 9. самото присъствие на хищник като рисът е свидетелство за здрави популации на ловуваните от него животни. във всеки случай е далеч по-желан от бракониерите.
 10. без да се впускам в подробности, но така описано издаване на евро- разрешително не би трябвало да е обвързано с олт или състезания, а е редно тези,които желаят да си го закупят. друго в тази връзка е дублирането на разрешителни, такова за тук и навън. отново плюскало за тлъстаци. това сигурно не ви впечатлява много. на практика пак ви пълнят джобовете с картончета. за онлайн заявката и плащането на картончетата не е нещо ново под слънцето, но задължителното ползване, за това, на ел. подпис е ганювска изврат. Хубава работа..., ама българска!
 11. Само от фигуранти. Всъшност лекарския съюз, този на адвокатите съдът и др. са също съсловни и РОДОСЛОВНИ като нлрс-то.
 12. Е, някога може предимно бедни хора да са посягали към дивеча, за да имат нещо на масата, ама сегашните т.нар. бракониери са далеч от немотията и не бракониерстват от нямане. Всяка дружина си ги знае кои са, кога ловуват, къде и т.н. Някъде цялата партизанства и дори им прикачват име ЕЛИТНА или ВИП, та да не се гадае кои ловуват там. Примерно /и фактически/ кметове, полицейски началник, директори разни /от иаг също/, общински съветници, супер- ченгета, съдии, прокурори и т.н. А бе знаят се и дето се казва са публична тайна.
 13. е нали григор е от там. дето се казва баш началника на иаг е техен човек. пък кат го знам как "не ги обича тези неща", ама никак.
 14. aquilon

  Вицове

  Върви си Исус през пустинята и среща един дядка, който реве та се къса. Христос го пита какво му има: - Изгубих сина си и сигурно никога няма да го видя повече. - Е кажи как изглежда? - Ами имаше пирони по ръцете и краката. - Татко ??! - ПИНОКИО ?!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.