Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

iccoto

Ловец
 • Мнения

  75
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно iccoto

 • Рожден ден 6.11.1970

Допълнителна информация

 • Име
  Тошев
 • Оръжие
  ИЖ 27М, Remington 597 22LR,Remington 750 30-06,Глок 19
 • Куче
  СТГ,Посавско гонче,бг. барак
 • Град
  Видин
 • ЛРД
  Цар Шишманово

Последни посетители

1477 профилни разглеждания
 1. Колега ползвам №2 имам два броя и са перфектни слагам линк към българско меню на радиостанцията. http://www.mobimax.bg/uploads/user/UV-Verotelecom/UV-E5/UV-E5%20BG%20user%20manual.pdf
 2. Арендаторите при нас не пръскат царевицата с препарати против животни както Охтоподите и за това ги има.От агрономите на охтоподите зная ,че пръскат царевицата и животните не я ядат.
 3. Колега ние в с.Цар шишманово-с.Толовица тази година сме добре над 20бр. в сравнение с миналата 2бр. Отделно нямаме излет без вдигнати животни,но не може всичко да се отстреля.
 4. Нещо от днешната слука в с.Цар Шишманово.
 5. Нещо не можа да се качи клипа.Ето го отново.Две различни кучета са, братя на една година и два месеца. http://vbox7.com/play:901b6d16e2 http://vbox7.com/play:772fd9b24b http://vbox7.com/play:8b3f570232
 6. Малко тренировки в началото на сезона.Кучето е на година и два месеца. http://vbox7.com/play:480ddaa8cd
 7. Колега в гр.Видин имаше две кучета купени от твоя развъдник няма да им давам оценка ,но колегите се разделиха с тях тъй като след като пораснаха нямаха чертите на СТГ.Аз лично такова куче няма да вкарам в двора си.И без да си видял кучето на живо не давай оценка.
 8. Колеги, можещи и неможещи, имам идеята и апел към всички Вас, поради многото изписани големи хвалебствия за различните породи и техните работни качества за пригодността им за свински лов, след приключване на сезон 2012-2013г. да направим една класация(може и отделна тема) с брой качени снимки от успешни свински лов доказващи успешни ловни излети, защото ми прави впечетление, че освен скачки :rofl: и хвалебствия за родителите им, запечетаните ловни мигове от успешни свински ловове, почти липсват при различните ПОРОДИ пригодени за свински лов. Колеги имате "хвърлената ръкъвица" и предизвикателството да видим и ДОКАЖЕМ кои кучета са най.- ДОБРИТЕ за свински лов, доказан със снимков материал, с две думи "Който го може си го може" ..................свниския сезон е пред Вас и Вие сте на ход.................... да видим във всяка една тема за различните породи, снимки от успешни свински излети искрено се надявам да приемете това ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Колега на това куче е отсрелян този глиган на откриването.Залаял го е в гъстото и лично съм го гръмнал с карабината на снимката, Ремингтон кал. 30-06.
 9. Това е от съботната слука в с.Цар Шишманово.Наслука на всички колеги.
 10. Два посавеца от северозападна България.
 11. Ето какво направих през време на отпуската ,четири клетки.
 12. Използвам хорнади,федерал,геко и селиер белот.Групата при четирите е еднаква и няма засечки.Пробвах винчестер силвер и от 10 имаше три засечки.
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.