Jump to content

митьо

Ловец
 • Мнения

  460
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  2

митьо last won the day on Февруари 11

митьо had the most liked content!

1 Последовател

Относно митьо

 • Рожден ден 1.01.1968

Допълнителна информация

 • Име
  Димитър
 • Оръжие
  CZ 455, ИЖ 27ЕМ, Piper Bayard, Glock 17L
 • Куче
  Мелез, някакъв и Дратхаар
 • Град
  Ихтиман
 • ЛРД
  Гората

Последни посетители

2018 профилни разглеждания
 1. На перденцето му резнали благинките и сега вие като линейка!!!
 2. Супер яки клипчета

  Стара компилация с нови попълнения:
 3. Повече да не сте казали/написали лоша дума за човеку. След самоанализа и самипреценка стигнал до извода, че не заслужава да е в Управителнийо и си оттеглил кандидатурата. А толкова труд и пот изразходва в равитието на ловната кинология и ловното дело. Що часове загуби по изпитните полигони и ловни полета на Студен кладенец ....
 4. Пич, не разбрали, че българите са овсе и не мислят. Слушат сладки приказки и хвалебствия и кълват като шарани. В управителният съвет на НЛРС не трябва да влезе нито един досегашен член. Също така хора от структурата на ИАГ и с най-различни зависимости. Защото: 1 Нищо не направиха за нормализиране на нормативната уредба за лова; 2 Проспаха въвеждането на данък за кучетата; 3 Провал в измислената програма за разселването; 4 Провал на киноложки състезания години наред; 5 Отчуждаване на сдружения и дружинки и напускане на СЛРБ; 6 Номенклатурни хватки за задържането, които водят до озлобяване; 7 Фалит на ИК Наслука; 8 Проблеми със спортната стрелба; 9 В столицата няма нормален стрелбищен комплекс; 10 Проблеми с имотите на съюза и стопанисването им; 11 И т.н. и т.н Според мен трябва да се избере някой от председателите на големи сдружения с опит в стопанската дейност (има сдружения развиващи такава). За съжалени това ще е поредният нагласен избор (преди 7-8 години "броиха" 4 часа 220 бюлетина, само и само да вкарат един главоч в УС и евентуално за шефффф).
 5. Братовчеда го изкара в ЛТУ и мисля, че каза нещо като 350-400 лева, нормална цена. Герепосочените цени са направо скопяване.
 6. В точка "Разни" Общото събрание на ЛРД Сокол - Сливница единодушно прие и следното решение : На предстоящата конференция и отчетно изборно събрание на НЛРС-СЛРБ да бъде предложен за член на новия УС на НЛРС-СЛРБ г-н Васил Терзийски - собственик и администратор на Ловен портал "***"! Васко честито. ЛРД София-юг също подкрепя теб и инж. Георги Младенов за членове на УС на НЛРС СЛРБ! Благодаря за доверието! Ловците от ЛРС Бяла (Русенско) също са издигнали кандидатурата ми за член на УС на НЛРС-СЛРБ. Ако ги познавате, може да ги светнете за "правилният" им избор. Може и на събранието да се оплюва. По принцип в БГ не е важно какво можеш, а на кой се гъзнисваш!!!
 7. Смешника ще го предлагат за Чуен на УС на НЛРС-СЛРБ. Искали да се промени системата!?!?!?! А дано, ама на дали!!! Много болни мозъци и подлизурковци!!!
 8. Избор на ловно куче.

  И дратхаара събира трънаци. В колата имам гребен и реша след излет.
 9. Ножове на Нено Грънчаров

  Какво стомани ползваш? Ковеш ли остриета или само заготовки? Дърворезбите твой ли са? Метални орнаменти отливаш ли?
 10. Май подобен въпрос имаше и в друг форум. От скоро притежавам нова ЧЗ 455. Добре се справя с дистанцията от 50 м. На повече не съм я пробвал. От този калибър не трябва да се очакват чудеса на по-голями дистанции, независимо от пушкалото. Трите прашинки барут в колко дълга цев си го представяш да гори?
 11. Koe-e-e-e e на две? Заека или пушката? На колко изтрела е пушката? Колко качествена е пушката? Какви чашки се ползват?
 12. Някой на ясно ли е ?

  Този задържащ зъб си е от бая яко железо, а не от ламарина! И не служи да забави чукчето и да регулира темпа на стрелбата на 600, а не на 650, а за задържането му до момента, в който затвора се завърти и заключи. Ако чукчето не се задържа до този момент то ще следва затвора и няма да има удар, който да възпламени капсула и от там .... . Ако пък случайно стане възпламеняване преди заключването на затрора, пак шибана работа.
 13. ФОТОЛОВ

  Честит 3 март!
 14. Дакел ерген си търси невеста

  Дакела се намира в Пловдив. Без родословие. Мосля, че е 5-6 годишен. Желаещите за сродяване да ми пуснат съобщение с контакти.
 15. мнение дратхаар

  Купувай и да ти го подаряват пак дай някои лев + задължително и метално паре. Купувай и книга за дресиране на ловни кучета. Официално не се намира по книжарниците, но можеш да я потърсиш от колега. Намери си от някъде търпение + упоритост, че германците са малко вироглави. Ако положиш добри основи в обучението следващите 6 месеца ще имаш много добро куче за ловен другар.
×