Jump to content
ФОРУМ
 • Ловен Сезон 2017
 • Наслука!

митьо

Ловец
 • Мнения

  469
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  2

митьо last won the day on Февруари 11

митьо had the most liked content!

1 Последовател

Относно митьо

 • Рожден ден 1.01.1968

Допълнителна информация

 • Име
  Димитър
 • Оръжие
  CZ 455, ИЖ 27ЕМ, Piper Bayard, Glock 17L
 • Куче
  Мелез, някакъв и Дратхаар
 • Град
  Ихтиман
 • ЛРД
  Гората

Последни посетители

2201 профилни разглеждания
 1. Откъде мога да си закупя месо?

  Отваряш сайта на ИАГ, търсиш ловни стопанства около Пазарджик и звъниш за информация.
 2. Деца на лов

  Зимъска, като почне кампанията за записване на кандидат ловци, се пробвай да запишеш курса, но май няма да се получи, докато не авършиш 18. Но за сметка на това няма ограничение да си се шматкаш из гората и да си врещиш.
 3. ФОТОЛОВ

  Има и друг чишит:
 4. Яки снимки всъщност... :)

  Това е по действителен случаи, поне според Аутобилд.
 5. Свободните места по сдружения и възможностите за организиране на курс ще ги обявят през месец декември. Следи сахта на ИАГ или форума. След това търсиш сдружение, което да те вземе за член (в столично няма да стане) и което да провежда курс. Може да е едно и също, но най-важното е да си уредиш първо приема. Има случаи на изкаран курс и никъде не го взимат. Записваш курса и при успешно положен изпит юни-юли 2018 си законен ловец. Курс - до около 600 - 700 лева. Встъпителна вноска в сдружение - от 0 до 1000 лева. Първа заверка на билет и членска карта - около 150 лева. Оръжие (съветвам те да е някое запазено съветско, докато се научиш да го пазиш) - от 200 до 12000+ лева. Ловно оборудване - от 200 до 5-6000+ лева. Съветвам те да не правиш компромис с обувките (Горетех мемрана и Вибран подметка), с дрехите можеш да започнеш с по среден клас. Икономията води до мизерия. Работя около Дъ Мола и мога да ти дам консултации.
 6. Яки снимки всъщност... :)

  Залез и изгрев.
 7. Един съвет - разрешете четенето на форума от гости. Тъй като имам навика да не си ползвам личните потребители в службата, не мога да чета форума.
 8. "Този потребител" с няколко свои колегио са изгонени по абсолютно задкулисен и маниполативен начин от собствената си ловна територия. Същата е доста атрактивна и обект на внимание от някои "чисти води ненапити"! Доста отдавна съм запознат с проблема, но свинските черва са добре оплетени и хората могат само да агонизират. А за "чистата вода" доста мога да кажа, а при необходимост и да докажа и в крайна сметка да се окаже блато.
 9. На перденцето му резнали благинките и сега вие като линейка!!!
 10. Супер яки клипчета

  Стара компилация с нови попълнения:
 11. Повече да не сте казали/написали лоша дума за човеку. След самоанализа и самипреценка стигнал до извода, че не заслужава да е в Управителнийо и си оттеглил кандидатурата. А толкова труд и пот изразходва в равитието на ловната кинология и ловното дело. Що часове загуби по изпитните полигони и ловни полета на Студен кладенец ....
 12. Пич, не разбрали, че българите са овсе и не мислят. Слушат сладки приказки и хвалебствия и кълват като шарани. В управителният съвет на НЛРС не трябва да влезе нито един досегашен член. Също така хора от структурата на ИАГ и с най-различни зависимости. Защото: 1 Нищо не направиха за нормализиране на нормативната уредба за лова; 2 Проспаха въвеждането на данък за кучетата; 3 Провал в измислената програма за разселването; 4 Провал на киноложки състезания години наред; 5 Отчуждаване на сдружения и дружинки и напускане на СЛРБ; 6 Номенклатурни хватки за задържането, които водят до озлобяване; 7 Фалит на ИК Наслука; 8 Проблеми със спортната стрелба; 9 В столицата няма нормален стрелбищен комплекс; 10 Проблеми с имотите на съюза и стопанисването им; 11 И т.н. и т.н Според мен трябва да се избере някой от председателите на големи сдружения с опит в стопанската дейност (има сдружения развиващи такава). За съжалени това ще е поредният нагласен избор (преди 7-8 години "броиха" 4 часа 220 бюлетина, само и само да вкарат един главоч в УС и евентуално за шефффф).
 13. Братовчеда го изкара в ЛТУ и мисля, че каза нещо като 350-400 лева, нормална цена. Герепосочените цени са направо скопяване.
 14. В точка "Разни" Общото събрание на ЛРД Сокол - Сливница единодушно прие и следното решение : На предстоящата конференция и отчетно изборно събрание на НЛРС-СЛРБ да бъде предложен за член на новия УС на НЛРС-СЛРБ г-н Васил Терзийски - собственик и администратор на Ловен портал "***"! Васко честито. ЛРД София-юг също подкрепя теб и инж. Георги Младенов за членове на УС на НЛРС СЛРБ! Благодаря за доверието! Ловците от ЛРС Бяла (Русенско) също са издигнали кандидатурата ми за член на УС на НЛРС-СЛРБ. Ако ги познавате, може да ги светнете за "правилният" им избор. Може и на събранието да се оплюва. По принцип в БГ не е важно какво можеш, а на кой се гъзнисваш!!!
×