Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2019

митьо

Ловец
 • Мнения

  491
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  3

митьо last won the day on Октомври 25 2018

митьо had the most liked content!

1 Последовател

Относно митьо

 • Рожден ден 1.01.1968

Допълнителна информация

 • Име
  Димитър
 • Оръжие
  CZ 455, ИЖ 27ЕМ, Piper Bayard, Glock 17L
 • Куче
  Мелез, някакъв и Дратхаар
 • Град
  Ихтиман
 • ЛРД
  Гората

Последни посетители

3195 профилни разглеждания
 1. митьо

  Млад ловец

  Не! Другата година. Трябва да си навършил 18 към 01.03.20YY година. Демек. Навършваш 18 dd.12.2020 година, записваш 2021. Ако навършваш (си навършил) 18 към 29.02.2020, тогава може за тази година.
 2. Супресора / заглушителя е чисто нов! Нито веднъж не е стреляно. В магазина не познаха резбата. В последствие не можаха да подменят детайла с резбата Данни: - марка - А-Тес - модел - Мега Х2 (Mega H2) - за калибър .30; - резба - 14х1 - гаранция - до края на 2021 година; - местонахождение - Асеновград; - плаща се и разрешително за продажба, ако е необходимо. Колега с ЧЗ 550 в 300WM и такъв заглушител, каза, че се чува, като магнум флоберка. За справка и повече подробности - https://zarimex.eu/suppressors/mega-h2-3-modules-cal-30-m-14-x-1 Понеже го копирах от сайта с обяви и съм пропуснал цената - 800 лева. Тел. 088/63-65-407.
 3. Т-мантел не беше ли на Геко? Ако търсиш на RWS ето ти HIT. Ако пък решиш да продължиш с Геко, можеш да пробваш тези.
 4. Драсни и някои ред, да стане по-ясно, за какво иде реч! Така е разказ по картинка!
 5. митьо

  Нощен мерник

  Нощен мерник. Пълен комплект. За въроси, за това което не се вижда, използвайте телефон - 0 8 8 8 4 2 5 5 7 6.
 6. Ще допуснем ли да се случи? 123
 7. Гледам във форума няма заинтересовани да кометират последните промени на НО, касаеща собствениците и ползвателите на ОО. В последният брой на "Лов и куче" съм развил темата. Заинтересованите могат да се информират от него. Вчера ходих до Заримекс и похарчих някой лев. Информирах се за наличието на катинари за заключване на спусък (коментирано е в статията) и се оказа, че са заредили български по 15 лв. и германски по около 40 лв.
 8. На стрелбището и всичко по ред (от скъпите модели към евтините), докато улучиш пушкалото. Става въпрос за конкретно изделие, а не за марка и модел. Опира до моментно състояние при изработката. И само с едни патрони, които ще се използват и при лов. Иначе се получава уравнение с много неизвестни, които непрекъснато се изменят.
 9. Проби, проби и пак проби!
 10. До сега не съм виждал някой да носи бинокъл на пусия, но ти пробвай, може да ти потръгне. Качеството на лещите, механизмите, здравината, устойчивостта ......
 11. Ходи до Горското/Ловното и ги питай. Те знаят всичко! И за примките и за пътеките.
 12. Говното смени отбора и взе да пее песента, колко хубаво е извън Съюза. Тоя няма никакво чувство за чест и достойнство!!!
 13. Острие - Фосилна дамаска стомана (не помня съставните материали), с клин от 52100. Зоново калена около 59. Дръжка - Двуцветен корен от орех с инкръстации от мед и полимер. Гард - Мед с инкрустации. Кания - Телешки бокс. Размери - От снимката. Майстор - Баш Майстора на дамаска! И Георги Петров на канията. Цена - Като за хубав нож! И да я кажа, нищо не значи! Втори такъв няма! За сега ножа не се продава. Впечатления - Добре се справя с пържолите. Още не съм го пробвал на прасчо, но според майстора, няма да има проблем.
 14. Онзи ден ми се дощя да шопингувам и се здобих с те това ножле:
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.