Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2018

митьо

Ловец
 • Мнения

  476
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  2

митьо last won the day on Февруари 11 2017

митьо had the most liked content!

1 Последовател

Относно митьо

 • Рожден ден 1.01.1968

Допълнителна информация

 • Име
  Димитър
 • Оръжие
  CZ 455, ИЖ 27ЕМ, Piper Bayard, Glock 17L
 • Куче
  Мелез, някакъв и Дратхаар
 • Град
  Ихтиман
 • ЛРД
  Гората

Последни посетители

2464 профилни разглеждания
 1. Аз само на такова карам Малко по-различен модел, но с такава идея и функционалност.
 2. Днес ровех сайтовете на търговците, да проверя къде, какво има и в сайта на Заримекс попаднах на намаление/разпродажба. Една риза от доста време я заглеждах и като я видях на 1/2 цена рязко се задомих. РАЗПРОДАЖБАТА, ризата -
 3. Лови шублера и мери! Да не говорим, че нищо не се вижда!
 4. Цената е утвърдена и влиза в сила от 1 март 2018 година. Ще се ловува с план за отстрел 50% от този за 2017, до влизае в сила на новият план за отстрел.
 5. Не! Ако искаш добри дрехи цената ще е доста по-различна. Макар да ги използваш рядко, метереологичните условия и гората налагат използването на качественно оборудване. Последствията може да са лоши. От личен опит знам, че компромиса вреди на удоволствието!
 6. Нови версии .... нови дивотии!
 7. митьо

  Откъде мога да си закупя месо?

  Отваряш сайта на ИАГ, търсиш ловни стопанства около Пазарджик и звъниш за информация.
 8. митьо

  Деца на лов

  Зимъска, като почне кампанията за записване на кандидат ловци, се пробвай да запишеш курса, но май няма да се получи, докато не авършиш 18. Но за сметка на това няма ограничение да си се шматкаш из гората и да си врещиш.
 9. митьо

  ФОТОЛОВ

  Има и друг чишит:
 10. митьо

  Яки снимки всъщност... :)

  Това е по действителен случаи, поне според Аутобилд.
 11. Свободните места по сдружения и възможностите за организиране на курс ще ги обявят през месец декември. Следи сахта на ИАГ или форума. След това търсиш сдружение, което да те вземе за член (в столично няма да стане) и което да провежда курс. Може да е едно и също, но най-важното е да си уредиш първо приема. Има случаи на изкаран курс и никъде не го взимат. Записваш курса и при успешно положен изпит юни-юли 2018 си законен ловец. Курс - до около 600 - 700 лева. Встъпителна вноска в сдружение - от 0 до 1000 лева. Първа заверка на билет и членска карта - около 150 лева. Оръжие (съветвам те да е някое запазено съветско, докато се научиш да го пазиш) - от 200 до 12000+ лева. Ловно оборудване - от 200 до 5-6000+ лева. Съветвам те да не правиш компромис с обувките (Горетех мемрана и Вибран подметка), с дрехите можеш да започнеш с по среден клас. Икономията води до мизерия. Работя около Дъ Мола и мога да ти дам консултации.
 12. митьо

  Яки снимки всъщност... :)

  Залез и изгрев.
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.