Jump to content

митьо

Ловец
 • Posts

  495
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by митьо

 1. Ако се полгат добри грижи ще оцелее. На тази възраст могат и сами да ядат. Ако не яде - биберон. При тези метеорологични условия ще трябва да го гледаш в помещение - сухо, без течение. Марката на пушлата е ТОЗ - Тулски оръжеен завод.
 2. Може да има повече вносители. ВИП-а ми е вършил работа за марката. И СтарФорс-а са и приятели, но от там пазарувам други неща. Най-гъст съм със Заримекса. Фирмите си подават оръжията с цел разнообразие на асортимента.
 3. Официалният вносител са "Вип Трейдинг". На сайта им няма шокове на тази марка, а е късничко да звъня на моите хора там. Утре звънни няколко телефона, да видиш дали може да ти доставят. На мен са ми доставяли часи за тази марка. Малко бавничко, но пристигат - белгийците бяха бавните в случая. Ако не се оправиш ми се обади, да действам.
 4. Излезе поредната книга на Колегата ни Воден Чаиров (Ловец и Риболовец) . Не се намира в РЕП или книжарници. Разпраща се с куриери. Не ми е изпратил цената на тома, както и други подробности, около него. За заявки използвайте: 1. E-mail: [email protected] 2. На тел. 0878 571 902 Мисля, че има и Вайбър. Наслука и приятно четене!!!
 5. Не! Другата година. Трябва да си навършил 18 към 01.03.20YY година. Демек. Навършваш 18 dd.12.2020 година, записваш 2021. Ако навършваш (си навършил) 18 към 29.02.2020, тогава може за тази година.
 6. Супресора / заглушителя е чисто нов! Нито веднъж не е стреляно. В магазина не познаха резбата. В последствие не можаха да подменят детайла с резбата Данни: - марка - А-Тес - модел - Мега Х2 (Mega H2) - за калибър .30; - резба - 14х1 - гаранция - до края на 2021 година; - местонахождение - Асеновград; - плаща се и разрешително за продажба, ако е необходимо. Колега с ЧЗ 550 в 300WM и такъв заглушител, каза, че се чува, като магнум флоберка. За справка и повече подробности - https://zarimex.eu/suppressors/mega-h2-3-modules-cal-30-m-14-x-1 Понеже го копирах от сайта с обяви и съм пропуснал цената - 800 лева. Тел. 088/63-65-407.
 7. Т-мантел не беше ли на Геко? Ако търсиш на RWS ето ти HIT. Ако пък решиш да продължиш с Геко, можеш да пробваш тези.
 8. Драсни и някои ред, да стане по-ясно, за какво иде реч! Така е разказ по картинка!
 9. Нощен мерник. Пълен комплект. За въроси, за това което не се вижда, използвайте телефон - 0 8 8 8 4 2 5 5 7 6.
 10. Ще допуснем ли да се случи? 123
 11. Гледам във форума няма заинтересовани да кометират последните промени на НО, касаеща собствениците и ползвателите на ОО. В последният брой на "Лов и куче" съм развил темата. Заинтересованите могат да се информират от него. Вчера ходих до Заримекс и похарчих някой лев. Информирах се за наличието на катинари за заключване на спусък (коментирано е в статията) и се оказа, че са заредили български по 15 лв. и германски по около 40 лв.
 12. На стрелбището и всичко по ред (от скъпите модели към евтините), докато улучиш пушкалото. Става въпрос за конкретно изделие, а не за марка и модел. Опира до моментно състояние при изработката. И само с едни патрони, които ще се използват и при лов. Иначе се получава уравнение с много неизвестни, които непрекъснато се изменят.
 13. Проби, проби и пак проби!
 14. До сега не съм виждал някой да носи бинокъл на пусия, но ти пробвай, може да ти потръгне. Качеството на лещите, механизмите, здравината, устойчивостта ......
 15. Ходи до Горското/Ловното и ги питай. Те знаят всичко! И за примките и за пътеките.
 16. Говното смени отбора и взе да пее песента, колко хубаво е извън Съюза. Тоя няма никакво чувство за чест и достойнство!!!
 17. Острие - Фосилна дамаска стомана (не помня съставните материали), с клин от 52100. Зоново калена около 59. Дръжка - Двуцветен корен от орех с инкръстации от мед и полимер. Гард - Мед с инкрустации. Кания - Телешки бокс. Размери - От снимката. Майстор - Баш Майстора на дамаска! И Георги Петров на канията. Цена - Като за хубав нож! И да я кажа, нищо не значи! Втори такъв няма! За сега ножа не се продава. Впечатления - Добре се справя с пържолите. Още не съм го пробвал на прасчо, но според майстора, няма да има проблем.
 18. Онзи ден ми се дощя да шопингувам и се здобих с те това ножле:
 19. Братовчеда има голямо разнообразие от руски и щатски. За от белка до мечка. Стъпни и проходни. Ако някой се интересува да ми се обади.
 20. Аз само на такова карам Малко по-различен модел, но с такава идея и функционалност.
 21. Днес ровех сайтовете на търговците, да проверя къде, какво има и в сайта на Заримекс попаднах на намаление/разпродажба. Една риза от доста време я заглеждах и като я видях на 1/2 цена рязко се задомих. РАЗПРОДАЖБАТА, ризата -
 22. Лови шублера и мери! Да не говорим, че нищо не се вижда!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.