Jump to content

чумпов

Ловец
 • Posts

  275
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

чумпов last won the day on September 20 2011

чумпов had the most liked content!

Допълнителна информация

 • Име
  чумпов
 • Оръжие
  пушка
 • Куче
  българско гонче

Recent Profile Visitors

2,355 profile views

чумпов's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

218

Reputation

 1. Браво,а има ли някакво поколение от нея,предполагам че не е първа младост.
 2. Ситни или лешници и аз като теб не разбирам,важното е на теб да ти харесва,щото нали знае че от мойто по убаво нема.
 3. Пожелаваш ли много здраве от време на време на бате ти Сълко.
 4. Също така това е едно от малкото кучета от качените на последък което е със ситни точки.Почти всички останали имат големи разкошни лешници.
 5. Също така ако ви прави впечатление от тези стари фотоси които се качват на последък в темата повечето гончета имат хубаво изразено бяло на гърдите до като при сегашните то е на изчезване.Знам че някои ще каже че цвета се докарва най лесно но изказвам не ангажиращо мнение.
 6. Това куче е много хубаво,малко от сегашните гончета са от този типаж.
 7. Бракониерче не ми се занимава повече но ще ти кажа.Човека беше написал че кучето е работещо.Явно няма как 8м.куче да е работещо по вярното би било да е прогонило.Но ти лично от тази дума отвори цяла тема.Сега ще почнеш да ми обясняваш кое как.Недей няма нужда прекалено много професори има във форума.Кой както иска така да ги разбира нещата.От мен толкова по темата,желая много успешни излети на всички колеги през следващия ловен сезон.
 8. Благодаря.Обещавам че от тук нататъка ще чета всички Ваши постове и ще се уча.
 9. Не съм адвокат на никой но гледам какво направихте колегата с 8мес.куче. Даже и да не се е изказал подобаващо проявявайте малко толерантност и уважение един към друг,а той не беше написал че кучето е майстор или завършено гонче а че е работещо.Добре или зле това е друг въпрос,но аз имам въпрос.Ако едно младо гонче си вдигне сомо дивеч гони го и той бъде отстрелян то това куче работещо ли е или трябва да стане на 3г. примерно за да е такова,като съм напълно наясно снаписаното до тук за времето за усъвършендтване на едно гонче.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.