Jump to content

hunter75

Ловец
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

About hunter75

 • Birthday 11/22/1975

Допълнителна информация

 • Име
  Спасов
 • Оръжие
  H&K SLB 2000+cal.30-06
 • Куче
  нямам
 • Град
  София
 • ЛРД
  6

hunter75's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. От един месец съм регистриран в този сайт които ми допада прочел съм доста безмислени теми и отговори та реших да пусна анкетата за да разбера предпочитанието ви на фирмите изброени от мен (надявам се да има за напред повече такива анкети) а не да изпадаме в строго индивудални предпочитания стигащи на моменти личностни конфликти. Тук в този форум има много полезна информация за всичко и за всеки свързано с ЛОВА та ще се отдалеча малко от анкетата за да поясна за смисъла на тозаи форум имащ огромен потенциал за развитие (зависещ от самите нас и екипа на форума) За всички е ясно че потребителите на този форум (хора практикуващи активно лов) се делят на две основни категори хора.Хора с висок социален статус тоест неограничената финансова възможност да изберат най скъпото и хора с нисък (среде) социален статус които са принудени да изберат средния вариант за качество и цена на всички им е ясно кое е най доброто! Мисла че пусната тема от потребите не трябва да се критикува а да му се даде съвет и помогне за неговото разрешаяване. Не мислите ли че няма нищо по мило и стоиностно от това колега в нужда да помолим за помощ и друг колега да му помогне в буквалния смисал на думата примери за това има но за съжаление са прекалено малко хвала на такива хора да остави настрани магазините и алчните ни търговци които в буквалния смисъл на думата ни се подиграват нека помислим какъв ще е личния ни принос към останалите колеги които имат нужда от помощ.Нека бадем по благородни П.С. и да не забравяме че в гората всички сме равни!
 2. Въпроса е за конкретно упоменати производители на ловна екипировка.
 3. Моля не копираите от други форуми! п.с.Пиратството убива!
 4. благодаря ина двамави за коректните и обективни коментари.суетатами е поносима дори и за мен самия тоест визията на въпросното оръжие е беспредметна.с риск да бъда нахален лаик искам да попитам за 3 основни за мен неща а те са :като цяло чисто механична здравина ,ражда,и почистване.предварително ви благодаря.
 5. с цялото ми уважение към вас колеги моля да ми помогнете да разреша сложната за мен дилема свързана със закупуването на ловна карабина h&к 2000.моля за информация от колеги притежаващи въпросното оръжие.предварително ви благодаря.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.