Jump to content

Дикман

Ловец
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  Ангел Иванов
 • Оръжие
  Иж 12-Специал
 • Куче
  Българско Гонче

Recent Profile Visitors

1,285 profile views

Дикман's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

42

Reputation

 1. Тунджа не хвана.Николай от Ивайловград изкара едно кучило от Арда,която на 2-3 ден умря.Малките ги изгледа с биберона и си остави 1 женско и 1 мъжко.Мъжкото показва повече от очакваното.
 2. Бащата е Рамбо от Ивайловград собственост на Радко.Кучето вече е в Гърция. Майката е Еда на Тодор от Долна Малина - в момента е собственост на Георги Лалов.
 3. Тихомире за съжаление от три кучки едната не хвана а на другите умряха.До месец ще запложда и ако е всичко нормално обещанието е в сила.
 4. Зная че назад има Арден от Ардино .Ако някой знае нещо повече за Арден нека да сподели.
 5. Колега разполагам със снимки на скачката Лили Роуз и Норман.Има снимки от по-ранни години ,но не са у мен.Ето и снимките които имам направени на 25.02.2006 година:
 6. Тихомире не е редно един човек да решава кое е редно и кое не без да свика УС.Това не е и опит да върши или да свърши всичко в клуба.Това в уства се води своеволие, за което не му е търсено сметка,но до тук с компромисите!
 7. За Тихомир- една снимка. Кучето е от село Сеново, Разградско. Бащата на кучето е от Шумен, а майката е от Сеново на Пенъо Харизанов- чиста лудогорка. Кучето има ли нещо общо с Шопара?
 8. След като спечели дизайнерския конкурс на Citroen през 2008 нашенеца Огнян Божилов се класира в топ 30 на най-престижния дизайнерски конкурс за непрофесионалисти Peugeot Design Contest. Неговият модел Peugeot Stylight бе избран измежду 2500 проекта. Гласувайте момчета, за да влезе в топ 10, където вече ще бъде оценен от професионално жури! http://www.peugeot.com/en/design/design-co...px?PageNumber=8
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.