Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2019

abv

Ловец
 • Мнения

  100
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Допълнителна информация

 • Име
  tfuyuy]90
 • Оръжие
  'ljíohuig;
 • Куче
  :Knh;gvuyf
 • Град
  ouj[8tp897rt
 • ЛРД
  lojkpihioug

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. И аз това твърдя , само лично мнение. Лично за мен ,много "трудно" гладкоцевно оръжие за лов! И понеже винаги съм искал и ловен автомат ,след неуспешното приключение с Сайгата - се сдобих с МП- 153 . И на първият лов , "вкарах" три бриникета в бягащ чакал. Тоест двете в бягащ ,третото просто го доубих ...... .
 2. А сега разкажи , как е баланса , прикладиста ли е , възможна ли е интуитивната стрелба - тоест вдигаш пушката и стреляш ! Щото по време на лов в 99 % от случаите е така! Лично аз имах и Сайга ,точно 3 години. За това време - нЕмам ни едно животно улучено с нея ,даже и пътпъдък . Виж стрелба по хартия - еша и нямаше !! Накратко , за война може и да върши работа.За лов - само за върли ентусиасти ,Русофили .
 3. Че,кой нормален ловец - ще си даде обученото куче "под наем"
 4. А тия 40-50 броя 7.62 х 54 - може ли да са за мен??
 5. Лично мнение . Купи си нормална пушка ! Саигата е много "трудна" за лов .
 6. Луда работа ! Да хвърлиш толкоз пари за Тигър,пък после да му сменяш цевтта! Че,купи си направо СВД - бре!
 7. Виж кво редбуле ,може и да си прав - може и да не си! България не е Америка ,там е различно. А "майната" е търговец, и е един от двадесетте човека из трите форума на ,който може да се вярва на 100% !!!!!!!!!!!!!!!! Само дето с останалите 2 - не мели брашно с ръководствата. :lol2:
 8. Чел съм го. Почти не ми върши работа . Аз ходя - на лов . Стрелбата по хартия ,принципно не ме вълнува кой знае колко.
 9. Точно на мен , по ред причини е безмисленно ! Нямам тайни от Тигър и СВД....................... ако е от Р.Атанасов - чел съм я. Принципно точно той , не ми е баш приятел и отдавна не си правя трУдъ да му четЪ глупостите. Както и на ред други "велики" ловци в ОГРАДА и покрай хранилки .Мен тати и дедо - друго са ме учили!!! Сори за лиричното отклонение.
 10. Сега,аз да обесня нещо ! Тиката,Сакото ,ЧЗ то и пр . може и да превъсхождат Тигъра ,като точност . СВД - то ,едва ли! Концепцията на Тигара е бърз втори ,трети и пр. изстрели .При това със силен и максимално евтин "пушечен" патрон ..........различен от 7.62х39. У нас - за съжаление освен Тигъра ,нЕма никаква друга НОРМАЛНА ловна карабина под 7.62х54 . Моля собствениците на ИЖ-18 и Мазалатя - да не се обиждат !!! Разбира се 4000 лв. за Тигър си е чист мазохизъм , граничещт с психопатия - ама аз оръжеен магазин нямам.......
 11. Тц,не във всяко!Даже и като цена е на половина.................
 12. Има един в Ловеч .Е маалко не е съвсем "напудрен" кат СВД ама кво от това.......... Отдено,има три ловни форума - я напиши купувам Тигър .................... и ще видиш ,резултата ще те учуди.
 13. Иначе,Тигъра си е доста прилично оръжие .Е малко е "сделано" и има нЕкои друг кусур за оправяне - ама не е болка за умирачка. Ама наистина за 4 бона - просто не си струва ! Освен - разбира се не си и върл фен....... . Теглото - е нормално,добре е балансирана . Отката е мек и "мазен" .И най важното за мен - правена е от жИлязо и дърво ,нищо друго .Нито грам цветен метал и пластмаса . Прост и лесен за обслужване , че чак елементарен . Калашника е по - сложен като конструкция. Личи си,че е граждански вариянт . Военната приемка дори и в съвременна Русия - едва ли ще позволи ,патроните да се заклиняват в 10 зарядният палнител.И оръжието да засича. Апропо - бъдете рахат ,поправимо е .............. елементарно при това!
 14. Ето,гледай и другите части. Има барем още 100 клипа с всичко необходимо .
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.