Jump to content

abv

Ловец
 • Posts

  100
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  tfuyuy]90
 • Оръжие
  'ljíohuig;
 • Куче
  :Knh;gvuyf
 • Град
  ouj[8tp897rt
 • ЛРД
  lojkpihioug

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

abv's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

53

Reputation

 1. И аз това твърдя , само лично мнение. Лично за мен ,много "трудно" гладкоцевно оръжие за лов! И понеже винаги съм искал и ловен автомат ,след неуспешното приключение с Сайгата - се сдобих с МП- 153 . И на първият лов , "вкарах" три бриникета в бягащ чакал. Тоест двете в бягащ ,третото просто го доубих ...... .
 2. А сега разкажи , как е баланса , прикладиста ли е , възможна ли е интуитивната стрелба - тоест вдигаш пушката и стреляш ! Щото по време на лов в 99 % от случаите е така! Лично аз имах и Сайга ,точно 3 години. За това време - нЕмам ни едно животно улучено с нея ,даже и пътпъдък . Виж стрелба по хартия - еша и нямаше !! Накратко , за война може и да върши работа.За лов - само за върли ентусиасти ,Русофили .
 3. Че,кой нормален ловец - ще си даде обученото куче "под наем"
 4. А тия 40-50 броя 7.62 х 54 - може ли да са за мен??
 5. Лично мнение . Купи си нормална пушка ! Саигата е много "трудна" за лов .
 6. Луда работа ! Да хвърлиш толкоз пари за Тигър,пък после да му сменяш цевтта! Че,купи си направо СВД - бре!
 7. Виж кво редбуле ,може и да си прав - може и да не си! България не е Америка ,там е различно. А "майната" е търговец, и е един от двадесетте човека из трите форума на ,който може да се вярва на 100% !!!!!!!!!!!!!!!! Само дето с останалите 2 - не мели брашно с ръководствата. :lol2:
 8. Чел съм го. Почти не ми върши работа . Аз ходя - на лов . Стрелбата по хартия ,принципно не ме вълнува кой знае колко.
 9. Точно на мен , по ред причини е безмисленно ! Нямам тайни от Тигър и СВД....................... ако е от Р.Атанасов - чел съм я. Принципно точно той , не ми е баш приятел и отдавна не си правя трУдъ да му четЪ глупостите. Както и на ред други "велики" ловци в ОГРАДА и покрай хранилки .Мен тати и дедо - друго са ме учили!!! Сори за лиричното отклонение.
 10. Сега,аз да обесня нещо ! Тиката,Сакото ,ЧЗ то и пр . може и да превъсхождат Тигъра ,като точност . СВД - то ,едва ли! Концепцията на Тигара е бърз втори ,трети и пр. изстрели .При това със силен и максимално евтин "пушечен" патрон ..........различен от 7.62х39. У нас - за съжаление освен Тигъра ,нЕма никаква друга НОРМАЛНА ловна карабина под 7.62х54 . Моля собствениците на ИЖ-18 и Мазалатя - да не се обиждат !!! Разбира се 4000 лв. за Тигър си е чист мазохизъм , граничещт с психопатия - ама аз оръжеен магазин нямам.......
 11. Тц,не във всяко!Даже и като цена е на половина.................
 12. Има един в Ловеч .Е маалко не е съвсем "напудрен" кат СВД ама кво от това.......... Отдено,има три ловни форума - я напиши купувам Тигър .................... и ще видиш ,резултата ще те учуди.
 13. Иначе,Тигъра си е доста прилично оръжие .Е малко е "сделано" и има нЕкои друг кусур за оправяне - ама не е болка за умирачка. Ама наистина за 4 бона - просто не си струва ! Освен - разбира се не си и върл фен....... . Теглото - е нормално,добре е балансирана . Отката е мек и "мазен" .И най важното за мен - правена е от жИлязо и дърво ,нищо друго .Нито грам цветен метал и пластмаса . Прост и лесен за обслужване , че чак елементарен . Калашника е по - сложен като конструкция. Личи си,че е граждански вариянт . Военната приемка дори и в съвременна Русия - едва ли ще позволи ,патроните да се заклиняват в 10 зарядният палнител.И оръжието да засича. Апропо - бъдете рахат ,поправимо е .............. елементарно при това!
 14. Ето,гледай и другите части. Има барем още 100 клипа с всичко необходимо .
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.