Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2019

ogoogo

Ловец
 • Мнения

  93
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Всичко публикувано от ogoogo

 1. Снимка на мерника ще може ли?
 2. Дай да видиме как е станало.
 3. Мушката добре изглежда, а на мерника прави ли нещо?
 4. Мааани-маааани ! Голема работа сте................Сещам се за баснята за лисицата и гроздето....за Нане и Вуте...и за още една се сетих........Пък после що се дразниме
 5. ogoogo

  Трагедия...

  Да ,драга Тинче.Огнян се казвам, и живея в Монтана. Никога не съм обжалвал акт, и затова не ги преглеждам за правописни грешки / който не пише само той не греши/,и не виждам никаква смелост в поемането на отговорност. :cap: П.П. ОГО ме наричат някой от приятелите ми,а при регистрацията ми ОГО беше заето, и затова се писах огоого.
 6. ogoogo

  Трагедия...

  Драга ми Тинче. Нямат никакви шансове разни поплювковци да ми вземат "за почерпка", защото се стремя да съм редовен, а когато извърша нарушение си подписвам акта без възражения и не го обжалвам ! Каква смелост видя в мой снимки с превоз с регистрация ? Да се крия ли? Да се страхувам ли? Да се срамувам ли? От какво? От кого? Всеки който е написал нещо трябва да е наясно,че има голяма вероятност да не го харесат на 100%,и да не се съгласят смнението му. Наслука
 7. ogoogo

  Трагедия...

  Това "не си ми спешен" как да го разбирам ? Че в определен момент ще имаш лично отношение, или ще злоупотребиш със служебно положение? Нещо на закана ми прилича........
 8. ogoogo

  Трагедия...

  Пак простееш...........ама ти сам си се определил! А защо на твой пост ....ами защото по-голям "специалист" по всичко от теб в този форум няма ! П.П. Казвали са ти го и други колеги. Ако си забравил ,мога да ти припомня.
 9. ogoogo

  Трагедия...

  Нищо ново под слънцето Българско. И в 21 век служител /може би/ на полицията класифицира колегите си по простотия, а не по интелигентност, образованост, професионализъм............
 10. http://www.guns.bg/%D0%9C%D1%83%D1%88%D0%BA%D0%B0_HIVIZ_Narrow_Shotgun_Magnetic_M300-cat0-scat0-p1958.html Най съм доволен от този модел. Не поствам снимка,а адрес,от където може да се закупи. Не и знам технологията на изработка /и не ме интересува/ ,но съм МНОГО доволен от резултатите. П.П. Използва се и от други колеги,и лош отзив не съм чул.Наслука
 11. На мен пък най ми пасна 60мм с 3 магнита, с уширена задна част, червена..................За да не се откача,в предния край пробих отвор 2мм и я нахлузих силно върху бронзовата пъпка. Няма празноооо.......
 12. Пробвал съм доста мушки / ниски,високи,дълги,къси,дебели,тънки,с резби,с магнити,червени,жълти,зелени/,имам и собственоръчно направени от фосфор.................и въпреки това не бих изказал мнение на кого какво му трябва.
 13. Ти продължаваш да даваш мнения, без да имаш опит и познания......................................
 14. Твоята с такава ли е ? Как е, доволен ли си ? Сподели де!
 15. Лелееее.......е те това е предизвикателство.....Ще се стягам, и ще си спретнеме нещо.
 16. Пожелавам ви НАСЛУКА.........за кадем! Лека-полека ,всичко ще си дойде на мястото.
 17. С кадеми и талисмани няма да стане. Трябва повече стрелба,и по малко компютри. Вече всичко е достъпно /налично и евтино/ - машинки, панички,патрони........Няма как да не дойде ден, в който колежката, с хъса който има ще ни скрие шапките на някой събор.
 18. А какво се случва , когато сме с нарочената вещ /действие,талисман/ , и се проявиме като най големите каръци /некадърници/ ????? Наскоро по телевизията даваха филм, в който най откровено се показваше как се е изполвала /и продължава/ вярата /религията/ за подчиняване и манипулиране на масите /народа/. Много цивилизаций са се погубили именно от прекаленото предоверяване на амулети и богове. Аз вярвам единствено на опита си и познанията за живота /движението/ на дивеча. Когато имам пропуск , след разбор установявам на 100% моя грешка /неправилен боеприпас,неправилно място и неправилна преценка на някой от факторите за успешен отстрел и др/. Наслука ! П.П. Не случайна е поговорката "надеждата /а не вярата/ крепи човека".
 19. Ти пък като си напраскал близо 5000 поста с 90 % безсмислици , какво?!?! Вече съветваш и модераторите?!?!..Що не ходиш да си ремонтираш моторетката от вторичните , и да не спамиш на колежката темата.
 20. ogoogo

  Моята ловна машина

  Проблем със задницата има , но той се дължи на задкормилното устройство ! Моят Hilux съм го давал на колеги, и при по-дивите не само няма проблеми ами са №1. Проблем има като легне в коловоз , но и той се решава, като го вдигна с джека ,и избутнам в страни. Като прекантари в средата ,също се оправя с джека.
 21. Как да не съм заядлив и краен ? Колегата Някойотнякъде си позволява мнения , без да има познания !!!! Пример: http://www.nalov.com/forum/index.php?showtopic=665&page=56 Пример :http://www.nalov.com/forum/index.php?showtopic=665&page=51 - ЗАКАЛЕНИ ЦЕВИ ?!?!?!?! Ако пък се разровите, колко дивотия /или простотия - което не ви обижда/ ще откриете......... Господ да пази онези , които са му се доверили!!! Махнете се с тези клипчета и идете постреляйте, че сезона свърши !
 22. ogoogo

  тойота хайлукс

  Овощарска бригада-общо 18 човека.
 23. ogoogo

  тойота хайлукс

  Имам много,ама нещо не ги качва.
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.