Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2018

yanikus

Ловец
 • Мнения

  7
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно yanikus

 • Рожден ден 9.07.1978

Допълнителна информация

 • Име
  Яни Климентов
 • Оръжие
  Браунинг лонг трак 30-06, ИЖ-27М-1С
 • Куче
  Дратхаар, гонче
 • Град
  Враца
 • ЛРД
  Враца
 • Skype
  yani.klimentov
 1. Продавам мъжко дратхаарче родено на 15.05.13г. И двамата родители са родословни.Кутрето е с постаена ваксина, и е обезпаразитено.Прави стойки на тренировъчна въдица.Родителите работят перфектно.Кученцето ми е мъжко право.Цена 150лв. без коментар.Тел. за контакт 0888556620. filename-1 (2).pdf
 2. На моите кучета им давам по 5 лв. всяка сутрин и те си купуват каквото им се яде!
 3. Лека му пръст на колегата!В този така първичен спорт-лова трябват железни правила с цел избягване на нежелателни злополуки и наранявания.Ловът освен спорт е и много древен инстинкт у човека, изграждан със хилядолетия назад във времето.Всеки е изпитвал тръпката от лова, мигът в който се чува лаенето на кучета, преследващи животното, притаеният дъх и адреналина сковал тялото в очакване да се появи животното по което да стреляме.Неописуемо и красиво вътрешно преживяване, обсебващо цялото ни внимание върху целта.Именно в такава ситуация, ловците без опит не мислят за друго , освен за поразяване на целта, забравяйки правилата за безопастност/случвало ми се е, не отричам/.Според мен на тези неща трябва да се обръща внимание преди всеки излет, защото колкото и да бързаме да стъпим в гората и да започнем да ловуваме, толкова често тези правила минават през съзнанието ни като досадни думи.Повторението на дадено нещо става навик.Отговорността на всеки един ловец е огромна.Превантивните мерки са много по-важни, отколкото осъзнаването на дадена грешка в последствие, дори да не е предизвикала злополукаИ ако темата стане ежедневие в лова, а именно:да се носят дрехи в ярки цветове/има прекрасни камуфлажни дрехи с ярък подцвят, които вършат страхотна работа и можеш да бъдеш забелязан в гъстите храсти/, да се знае от всички разпределението и местата на всички ловци по пусийте, движението на гоначите, да се стреля само по-ясно видима цел/често жертви на такава немарливост стават и ловни кучета/, гоначите да държат постоянна връзка помеждуси и наближавайки пусийте да сигнализират по някакъв начин, така че да бъдат забелязани от стрелците.В крайна сметка това е спорт с доста елементи носещи положителни емоций/няма да ги изброявам/.Нека не превръщаме това уникално удоволствие в касапница!Бъдете внимателни с ЛОВЕЦА до вас, така както държите на същото внимание от негова страна.Честита 2011г на всички , с пожелания за изпълнени с хубави моменти ловни изживявания!
 4. yanikus

  Оптика Nikon

  Бъди сигурен!
 5. yanikus

  Поправи си сам - ИЖ 27 1С

  Много ти благодаря колега! Стана и без да избивам щифт номер 5, просто дръпнах чукчетата и запилих задръжките леко с финна триъгълна пиличка.Стана супер и не гърми по 2 пъти!
 6. yanikus

  Поправи си сам - ИЖ 27 1С

  Много ти благодаря колега! Стана и без да избивам щифт номер 5, просто дръпнах чукчетата и запилих задръжките леко с финна триъгълна пиличка.Стана супер и не гърми по 2 пъти!
 7. yanikus

  От къкво е тази стъпка

  Приличат като от черен пор или видра/ако наблизо има вода/.
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.