Jump to content

Добрил Костадинов

Ловец
 • Posts

  304
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Добрил Костадинов

 1. Несторе само така.Колкото повече толкова повече
 2. Несторе,бая дърпане е паднало и още много да дърпате през сезона
 3. Ще има много кожи опнати и Да са ти живи и здрави ловните другари и много слука
 4. Много слука с тях, да са живи и здрави :)
 5. Несторе, наистина прекерах добре с кадрите на филма.Ще го гледам пак. Качи още
 6. Здравей колега няма смисъл от газовото било то обикновено или инжекцон проблемите почват много здраво. Обикновеното гърми няма насмогване на филтри маркучи и други по въздухопроводите.Инжекциона работи добре в началото но после всяка седмица настройки по х лева и за една година го плащаш двойно.След 2 години търсиш нов двигател задължително и пак отначало. Като разход по магистрала с малко газ около 15, вкаран в гора, нива сняг минимум 30л. Направи си сметката на кое ще ти е по добре като сложиш недостатъците на газта. Карай си на бензин или дизел и не се занимавай с излишни неща.
 7. Здравейте, колеги много неща се изписаха и още много ще се изпишат но от хора които не са присъствали на самата случка.Напатки срещу ловеца защото да се чувства виновен да му се натрапва,че е виновен погледнато от страни всеки може да критикува и то с такава сила и сам даси повярва.Ако не бе стрелял и децата на болшинсвото от критикуващите бяха там и недай се Боже бе станало непоправимото с някое от тях ТОГАВА какво цяха да кажат самите те. Незабравяйте ловецът и другите с него не са имали дни да размишляват съвети от дресьори,пожарникари и др.да вземат. Нека всеки обърне пръст към себеси и дълбоко в себеси да си признае как би постъпил той. В крайна сметка е животно Диво при това и го издигаме над хората, а къде остават те хората?
 8. Васко да са ти живи и здрави много слука с тях
 9. Несторе, достоен си за анималпланет
 10. Кучетата ще са мъртви за кратко време а вълкът си отишъл по живо по здраво.Това което правят /да настървяват/ няма да има никакъв ефект, освен храна за вълците.Много са + за вълка и неговият начин да убива и да оцелява при всякакви условия.Преди много години /миналото хилядолетие/ даваха едно филмче аяврик което е много показателно за живота на този хищник.Кучето няма шанс.
 11. Щаслива развръзка,много се радвам колега за намереното куче.Много слука през сезона
 12. ПРОДАВАМ ГУМИ 265/70/16 ЦЕНА 380 ЛВ.ЗА ЧЕТИРИТЕ ИЛИ ЗАМЕНЯМ ЗА РОЛБАР ЗА ПАТРОЛ У61
 13. да колега и се справят отлично за въздраста си
 14. Здравейте колеги представям ви родословията по FCI на ЗСЛ Ной и Инта на п-р Николай Радев. В най скоро време кличета и снимки от реален лов. От пастора наслука на всички собственици на лайки
 15. Здравей колега от ННО няма никакъв ефект, темата не може да се изчерпа в няколко изречения. И да не ме обвинят в анти реклама не щитирам марки и производители и т.н..Не си давай парите напразно това е мое мнение.
 16. да ти е живо и здраво несторе много слука ви желая
 17. а у леву и у десну става ли. като неможе това що щем, щем това що може
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.