Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2019

Dragomir

Ловец
 • Мнения

  5
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно Dragomir

 • Рожден ден 12.06.1977

Допълнителна информация

 • Име
  Драгомир Милушев
 • Оръжие
  CZ 581/584 (12/70/7х57R)
 • Куче
  Ротвайлер
 1. Дали може да помоля за по-точна информация за мястото на този оръжеен магазин. Аз минах и се огледах по улицата на затвора и не можах да го намеря. Благодаря предварително за помощта!
 2. Идеята е питащия да бъде насочен къде му е грешката...тук според мен е елементарна Поне да беше добавил малко инфо - колко пари, за къв лов, нова ли, втора употреба ли...и т.н. На такъв отговор, аз бих отговорил - отиваш и купуваш Blaser и нема шанс да объркаш. За по-сигурно купи поне 3 калибъра цеви за резерва и си готов
 3. Благодаря още веднъж за съветите! Така или иначе ще се съобразя с преобладаващото мнение и засега не мисля да използвам силни патрони. Спрял съм се на качествени марки с нормален заряд. Относно дължината на нарезната - моята мисля, че е 620 мм, но това просто за инфо. Иначе вместо бързомерец, имам една класическа, 20 годишна чисто нова оптика Карл Цайс, която ще пазя, заради идеята. Още повече, мисля, че е напълно достатъчна за мен и за оръжието. Поздрави!
 4. Ето тук съм качил малко снимки тъй като някои се заинтригуваха да я покажа http://picasaweb.google.bg/d.milushev/CZ581584# Ще се радвам на мнения!
 5. А мога ли да попитам jimmy, след колко време нашите приятели се ориентират и започват да използват редовно СПА центъра? ...а иначе ми се струва, че и ние имаме вълчи проблем , който следва да бъде решен по спешност
 6. ...Ама моля те се, не се паля хич даже ... Познато ми е това тъй като съм от групата създатели на един от моторджийските форуми в бг пространството, а форумите са си форуми и подходът на хората е еднакъв, без значение каква е темата. Вероятно и аз съм подхождал по подобен начин...просто темата лов е нова за мен, познанията са ми малко, въпреки че си ходих на курса, на лекциите, положих доста усилия в четеното на учебника и т.н., но ми е ясно, че има не малко стари пушки, които се блещят на писаниците ми. Нямам против критиката, напротив!...нека просто да съдържа и напътствия, не само констатации А по повод куриоза с твоя приятел и неумението да сглоби полу ложата на пушката, аз имах подобен...отидох на птичи лов, но без полу ложа...стоеше си в калъфа с другите цеви ...сигурен съм, че няма как да се случи в бъдеще подобно нещо
 7. Благодаря vkv_bg! Значи ще си доистрелям ловните куршуми Федерал и ще отида да накупя за проба на 50 метра по мишени Ще си разпечатм поста ти и ще го прибера в калъфа на пушката А цената е по-скоро на приятелска основа от типа "нека помогнем на младежа"...почти подарък
 8. До Хитера - да, прав си! Пушката е моя с двата комплекта цеви, т.е. платил съм я на човека, но комбинираната цев ще си стои негова собственост, докато не придобия правото да си я впиша в разрешителното и да я ползвам. Нямам намерение да я ползвам засега, но все ще си бъде моя Относно мнението на chocho - нямам намерение да си правя експерименти, нито да опорочавам хубавото оръжие, просто питам, дали е допустимо и необходимо да се ползват по-силни патрони и ти благодаря за отговора! ICEBUL - Голямо мерси! Точно затова става въпрос, те това е пушката Ще проверя какви данни има на цевите, даже ще ги снимам и си запазвам правото да питам пак!
 9. На мен също ми е ясно, че нарезната няма шок, макар че се чувствам като дете на тема лов Въпросът ми бешеза гладките цеви - общо 3 на брой - 12/12, което виждам, че именоват с CZ581 и другата 12/7х57R, което е CZ584. А името на пушката съм го написал в заглавието на темата... От тук разбрах, че вероятно и трите гладки цеви са с 0.5 шок, което след като не мога да прочета никъде, мога да измеря с шублер А относно това, дали е удачно да ползвам по-силни патрони, ми стана ясно, че повече от мини магнум не е препоръчително. Ще я снимам и ще кача снимки Благодаря още веднъж и на останалите, които ще си дадат мнението!
 10. На първо място благодаря за отговорите на n960 и Wild-Boar! Пушката я взех за 1500 лв. от познат. Според мнението на повечето хора тук, цената е чудесна като се има предвид, че е като нова. Относно коментарите на останалите, моля да ме извините, но ми е трудно да ги разбера? Вероятно, защото съм млад ловец без претенции за дълбоки познания в оръжезнанието Поради това считам, че ще е по-добре за всички като мен да бъдат критикувани или подигравани, но по-обстоятелствено, барем разберат за кво иде реч? А и в крайна сметка идеята на форумите е хората да си помагат... Така че, ако Haidutin смята, че тази пушка я няма, може да дойде да му я покажа Друг е въпросът, че може би бъркам с модела... Аз разполагам тази информация за пушката от сайта на CZ - http://www.czub.cz/index.php?p=8〈=en Благодаря предварително, ако ме информирате каква пушка има човек, ако притежава и двете цеви - CZ 584/581, CZxyz или какво? Ако може и съвет относно това, дали мога да ползвам по-силни патрони? Ако не ви се дават съвети, по който и да е от моите въпроси, то моля, насочете ме къде да прочета нещо повече за тази пушка! Със здраве и много слука за всички!
 11. Здравейте! Наскоро се сдобих с тази прекрасна пушка, която много от вас ми препоръчаха, но ме тормози въпросът с боеприпасите. Комбинация 12/70 и 12/7х57R На първо време се спрях на Федерал като марка патрони. От това, което прочетох като мнения, а и от информацията, която имам от интеренте пространството, смятам за достатъчно прилични. Тормози ме обаче следното: не знам, дали бих могъл да използвам по-силни патрони и доколко това е необходимо и целесъобразно за това оръжие. Също така не знам къде да видя с какъв шок е всяка цев. Пушката е стандартно изпълнение и няма резба за допълнителен шок на нито една от цевите. Моля за съвет и и благодаря предварително!
 12. Наясно съм, че това нещо излиза от нормите и съм достатъчно разумен, за да не си позволявам да злоупотребявам. Давам си сметка, че не да боже стане нещо, ще има сериозни последствия. Въпросът ми беше, доколко си струва да се рискува и дали подобно нещо е чак такова нарушение, че всеки проверявщ да полудее и да се почне една дълга и широка. П.С. Всеки от васе тръпнел не по-малко от мен за първия си лов...разбирате ме добре, сигурен съм
 13. Здравейте! Имам един лаишки въпрос, напълно в стила на малд ловец мераклия като мен Имам изкаран ловен курс, членска карта за дружинка, ловен билет и разрешително за закупуване на оръжие. Проблемът ми е, че все още не съм прехвърлил официално оръжието, което купувам от друг човек. и не ми е готово разрешителното за носене. Притеснявам се, че до откриването на едрия дивеч в КОС няма да успеят да довършат процедурата Смятате ли за много неразумно, ако открия лова с наличните документи? Имам също така копие от разрешителното на предишния собственик. При евентуална проверка какви биха били последствията за мен и имате ли впечатление проверяващите да са докрай стриктни в такива ситуации. Благодаря предварително за съветите!
 14. Здравейте, Моля, ако някой ловува или членува в тази дружинка, или някъде около нея да драсне едно лично. Бих искал да задам няколко въпроса. Предварително искам да кажа, че няма да моля за ходатайстване или нещо подобно! Също така благодаря предварително!
 15. ...ами попитах, дали има вариант и за подборния да изкарам сега, ама поне година трябвало да мине ...ще чакаме, няма как
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.