Jump to content

Trapera 01

Ловец
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  Traper
 • Оръжие
  ij-magnum
 • Куче
  Rusko gon4e

Trapera 01's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Колега,"Ловец" ВЕКО,няма ли да спрете с вашите глупости.Или качете вашата "Пегая"да я сравним с горепосочената,или спрете само да лаете,защото "куче което лае - нехапе",а вие само РАЗЛАЙВАТЕ,а това бърка лова. Спрете, пишете само глупости а човека ви говори с факти,който явно се е потрудил докато е намерил и научил. Колега ДИДСАН,отвърнете на ......... с мълчание.Ние Ви разбрахме. Предварително благодаря и на двамата.
 2. Наистина темата е за чисти руски пегай,но нека да видим и как се представят и кръстоските с нея.Ако е вярно това което казват колегите,че кръстоските се представят добре какво лошо.Чиста Пегая се намира трудно,така че някой привърженици могат на първо време да се задоволят с добри мелези докато развъдим породата.Аз имам приятели който докарваха наши гончета на моя Тигър и изкаха кръстоска,но нищо нестана.И аз някога съм имал подобен мелез,НО ТОВА ДАЛИ Е ЛОШ ВКУС.Къде в Ловешко е тоя "художник",изкам да отида да видя тези Трицветни "нови" гончета.
 3. Кученцето е хубаво,дано по-нататък му избие и повечко кафяво по тялото.
 4. Колега didsan мога да кажа че вашето куче е ВЕЛИКОЛЕПНО.Ако не е Пегая,то е взело много от тази порода.Според мен единственото което може би го отличава от пегаите е неговия вид,защото кучето изглежда по-голямо и по-масивно от Пегайте.Но аз съм любител на по-големите кучета и на мен лично кучето ми харесва много,и небива да се срамувате(както ви казват),а да се радвате че притежавате нешто толкова уникално,като-Качество на Пегая но в по едър вид .Наслука,радвай се на лова.
 5. Кучето е младо,скоро направи 2години,но никога не е проявявало интерес да се качва,само играе малко с тях,и после не им обръща внимание.
 6. Незнам за вас колега,но на любителите на Пегаи това ни харесва.
 7. Po kaкво са по-добри.Виждал ли си вобще Пегая,или се хвалиш с това което имаш.Веднъж поне ако си вземеш Пегая ще забравиш и за БГ гонче и за Барак.Пробваи с Пегая и тогава коментирай.
 8. Разбирам те колега,получих и съобштението,но песа неизка да скача на женски.Много ми харесва вашата женска,и ако по-нататък моето куче се "оттикне"ще ви званна незабавно.
 9. Нека сравним двете породи,за да помогнем в изборе на младите ловци обичещи гончетата.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.