Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

slawi

Ловец
 • Мнения

  733
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  1

slawi last won the day on Март 23 2011

slawi had the most liked content!

Последни посетители

3520 профилни разглеждания
 1. ...видях това засега добро женско куче,впечатли ме. Единствено,което ще си позволя да споделя със соственика на това куче е да до гледа точно така както и до сега,да не слуша никого,щ'от н'ъл знаете много баби хилаво дете... Оставете или загърбете еснафския и "прославут" нашенски манталитет,това дърпа назад. Произхода на кучетата не са резултат от N-ския развъдник,това,че предците са ги приобщили към хората не означава,че сега "можем да ги прераждаме" с цвят и нрав по наши капризи... Нищо лично.
 2. Кое АПК или ТКЗС е изпаднало в ликвидация... Ванка,голям тандем си сторил мелезите подкарали свинетата,а ти...операторките,ей тия делиорманци бре.тц,тц Втори месец при нас няма и дирка... Жив и здрав да си и тая седмица да ги снимаш в хоризонтално положение,ти си знаеш кое...
 3. Благодаря,жив и здрав да си и На слука!
 4. ...по-време на таксациите задължителни са при нас,щ'от някои "вип" ловци ги определят като комсомолски или ленински съботници се събират повече хора и използваме това за приучаване към новите пусии.През останалото време са мнооо "заангажирани"... Не табелки,знаци и светофар да му курдисаш,на човек който през годината ще ти дойде на няколко излета пак няма да му се угоди.Не е ли в тебе гората и барутя,бош лаф.А,моливите можеш да ги раздадеш на подобни хора.
 5. ...безразборната,сеч,офроуд,коли,мотори временни горски пътища за изкарване на дървесината,туристи,гъбари и т.н.са фактори,които по една или друга причина водят до смяна на вървищата на дивеча. Ако има табелки с номера или изчезват или стават ненужни за преходния ловен сезон. Редовните посещения в ловищата,есенната таксация и мероприятията сврзани с нея, / ако се водят читаво/ са тези които ще определят новите вървища и от там пусиите разположените по тях.Но си иска работа и мераклии, щ'от от РС не става.
 6. Не се мина много време от предишният подобен случай и сега отново... изказх мнението си тогава,че това ще накара много хора да си тръгнат,публиката или ръкопляска или си отива. Засега поне аз ще го направя. На слука на всички!
 7. ...заядахте го т'ва момче,досущ кът млада бургазлийка ку@..ка, "набутахте" тема да създаде и кадема да си здаде. Ш'ти напрая еднъ мускъ пу нашенски,каръка да счупищ и домуза да подпукашшшШ. Бисмилля,и Рахиим и Раам,бу джожум,ески авджия и секиджия /това момче е стар ловджия и е@..джия/,вер бакалъм,/дай Му да видим/ би домуз Аллиамет /един глиган,много голям/ чаталите,барем отуз сантим /зъбите поне 30 см..ташакларъ би ешек дисаги самаръ долу долу /м@дите в торбите на самара на магарето догоре,догоре да ги напълни/,епси душманларъ ким истер парчасъ ким ташакларъ алдъм/ на всичките "врагове" който иска парчето,който иска м@дето това да вземе.пу,пу,пу.. Аллах екбер.Амин Разгеле! На Слука!
 8. палето само си казва: разходка,игра и слънце...пък мЪ вижте после. останалото съм сигурен,че го правиш.
 9. ...не разбирам много,но тези предни крака при лапите ич не ми харесват,сигурно ще се сетиш какво да направиш.
 10. Ъъъ,не се коси,да си ходят тия "пъски" ще дойде и арабията,баш като преври винцето...
 11. Жив и здрав да си Тони. Блачка ти ракия,точен ти мерник! на патерички но, вчера пътувах...
 12. ...малко като развален телефон... Ловеца е от Ардинското село Сухово,ЛРД Боровица./ловностопански район Ардино/Лова се проведе на две групи,едната в местността Халач,където пада глигана и по-малкото прасе /счупен преден крак от предишната седмица/ и другата група в местността Голобрад,но при нас нямаше слука,но имаше бомбаджии... Две попадения в гръдния кош,с бренеке. Останалото са приказки на ни чул,ни видял... Поздрави и На Слука на всички!
 13. ..."пустата Фукня" к'во не прави.. стремежа на всяка цена да се покаже в нет пространството ловеца в новото време е много сериозен фактор,който вече е предопределил и поведението не само в него ,а към гората,дивеча,лов, етика като цяло.
 14. те да не се заядат и със стикера от форума,че я виж всички полицаи ще трябва да ги "уреждаме" с тях.
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.