Jump to content

Росомаха

Ловец
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  Нико
 • Град
  София
 • ЛРД
  север

Росомаха's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputation

 1. Точно за това редовно чета форума ама рядко пиша
 2. Това ми звучи малко като вица дето: една блондинка казала на един професор : - Нека да си направим детенце ! От мен ще вземе красотата а от теб интелекта. Професорът се усмихнал и казал - А ако стане обратното?!
 3. Колега Мечето от твоя клип дали не е това http://www.akilli.tv/video/509585/ayi-ile-kangal-kopeginin-dostlugu.aspx
 4. Няма такава тъпотия като тва с зооплицията! Преди време гледах по дискавъри един епизод в който въпросните униформени дебелаци, налазиха един човек по обвинение че пускал питбула си на боеве. Когато влязоха в двора му кучето си живееше в добре подържана колиба и махаше с опашка. Хуманните тъпанари обаче го отнеха от стопанина , една седмица се опитваха да го социялизират с дуги кучета , и понеже не успяха стигнаха до извода че трябва да го ефтанизират *** ти хуманноста!!!
 5. до колко кила я докараха гадовете? ще се радвам ако постнеш някоя снимка
 6. Темата май позамря . Ето някои клипчета с някои чисти (според мен) преставители на породата http://www.youtube.com/watch?v=KVAelpyNwZk&NR=1 Ще се радвам ако web designer разкаже ка се развиват и ка се спрявят с работата неговите , от коите се надявам някога да имам и аз
 7. А мога ли да си внеса в България , но да съм сигорен че става дума за качествен патърдейл от работешти родители?
 8. Аз също четох статията която е пуснал немо ников и тя също ми повлия , така да искам такова куче. Но как мислите, дали наистина патърдейлите притежават такива качества или просто са прехвалени и не са нищо повече от агтериерите които има в БГ?
 9. Здравйте! Нов съм в този форум и не знам дали тук е мястото да пусна тази тема , но от скоро открих матеряли за една порода ловни териери и останах много впечатлен. Става дума за Патърдейл териер. Ще се радвам ако накой може да даде накакви матеряли за тази порода и от каде мога да си намеря такова куче ! Благодаря предварително
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.