Jump to content

Пламен Ангелов Видин

Ловец
 • Posts

  16
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  Пламен Ангелов
 • Оръжие
  Иж
 • Куче
  Българско гонче
 • Град
  Видин
 • ЛРД
  Село Шипот

Recent Profile Visitors

1,094 profile views

Пламен Ангелов Видин's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

18

Reputation

 1. ето снимките които не успях да пусна вчера[attach ment=56326:Picture_286.jpg]
 2. Правилно си ме разбрал маиката на Ласър Елза е на 9 години маиката на Тиран Лида е на 5 години и са сестри по майчина и по бащина линия и са директни сестри на Чарли на Краси Велинов, Чарли много прилича на Роко на Николай Чавров
 3. Тихомире за Тиран мога да ти кажа произхода му но не пълния. Майка Лида нейните родители са Цезар(Боби на Красимир и Дина дащеря на Тотьовия Цезар),а майка на Лида е Джина сестра на Роко на Николай Чавров. Бащата на Тиран е в Белограчик при един стар ловец на който зетму го е взел от Хасково и му го е подарил. Опитах да разбера нещо за произхода му но засега няма резултат.
 4. Господа НЕКИНОЛОЗИ ако ни няма нас кинолозите не би имало и тази изложба,а що се отнася за не вярната информация тя ме засяга защото аз организирах тази изложба и не искам някой да отговаря от името на организаторите.
 5. Не е нужно някой който не разбира тоест не е компетентен относно кучета и изложби да отваря теми и да коментира неща за който си няма и грам представа и да дава не вярна информация ! Още повече че ако този човек е заинтересован от кинологията или пък има желание да участва на такива мероприятия като киноложки изложби би си взел породисто куче или ако има такова вече да го покаже пред публиката и да получи компетентна оценка от киноложки садий и чак тогава нека коментира!
 6. Да Джина е сестра на Роко на Чавров.Боби на Красимир Пасков е дядо на Чарли, а за родословиато на Боби не съм сигурен дали е вярно но с него е участвал на изложбите. баща БАЛКАН(ЛИШКО БУБА), майка ЯНА(БАРОН ЯНА)
 7. Ето и нещо от мен за сестрата на РОКО на Николай Чавров от Русе и маиката на Чарли на Красимир Велинов от софия. Баща АРГО (ЦЕЗАР БОРА).наЦЕЗАР(РЕКС СИЯ),на БОРА(ЛЮК БИСТРА) Маика ЛОРА (ДЖОНИ ЦУРА) ,на ДЖОНИ(БРУТ АЛЯ), наЦУРА(ДАР АЛКА)
 8. Колеги не съм влизал скоро в темата но не съм сагласен с коментара за АРАП. Имаме 2 негови сина и 1 дъщеря който са на 2 години,работят прекрасно в гората, дори намират и облайват прасета в гората а не в ГАТЕР. Женската е при мен и мога да твардя ,че тя е куче което няма умора,а злобата към прасетата е много голяма.На 5 месеца за пръв път облайва ранено прасе и клипа е в вибокса.Тя е куче за което дори и в 40 градуса не може да няма лов тоест дивеч в гората.Имам претенци да разбирам от кучета за лов на диви прасета, защото съм имал куче което е работило сомо на прасета и ще се опитъм да постигна нещо подобно и с дъщерята на АРАП.За мен издражливост ознзчава едно куче да може да ловува пълноцено 4 5 дни, дъщерята на АРАП го може и това тя е наследила от бащаси защото ако разбирате и погледнете АРАП ще видите правилната структора на скелета или по точно ъглите които трябва да има гончето според стандарта на породата и от кйто зависи неговата издражливост.А за злобата на АРАП мога да кажа че при запознанството ми с Данчо в с. Баня, който бе оставил АРАП на негов приятел и бе отишъл за да хапне нещо , кучето бе ухапало не много неговия приятел.С това спирам да коментирам за АРАП, сега имам негови син и дъщеря който са на два и половина месеца не искъм да си помислите че му правя реклама и следващия отговор от моя страна ще бъде след около 2 месеца когато прогонят малките. А за родословието на чарли на КРАСИ ВЕЛИНОВ мога да дам много точна информация но не искам .
 9. Изчезнами през ноември женско българско гонче което има номер на ухото 7405
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.