Jump to content

Иван Колев

Ловец
 • Posts

  191
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Иван Колев last won the day on November 17 2015

Иван Колев had the most liked content!

About Иван Колев

 • Birthday 05/20/1974

Допълнителна информация

 • Име
  Иван
 • Оръжие
  simson 16k.,ИЖ-94,Browning Short Trac
 • Куче
  мелези,източно сибирска лайка,ан.сетер
 • МПС
  лада Нива
 • Град
  .
 • ЛРД
  Пъстрово

Recent Profile Visitors

1,893 profile views

Иван Колев's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

604

Reputation

 1. Спешно са нужни санитарни сечи за запазването здравето на горите в регионите на Кърджали, Смолян, Пловдив, Пазарджик и Стара Загора. Тъй като земеделското министерство не разполага с нужния човешки ресурс, то ще предлага събраната дървесина само за 1 лв. на кубик с цел да стимулират частни предприятия и местни лесовъди да помогнат със сечта. https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Regionut-okolo-Plovdiv-speshno-se-nuzhdae-ot-sanitarna-sech-za-zapazvane-zdraveto-na-gorite-737170 Все си мисля,че важното е да става въпрос за левче
 2. Само да допълня-стъпката не е по-голяма от 50 ст. Затова изолирайте язовеца. Разстояние м/у стъпките не повече от 10 см.
 3. За мен тези следи са от таралеж,но здравият разум казва -зима е. Е питам сега Вас-що е туй животно ?
 4. Адмирации за уникалният "лов" който си направил Митко ! При нас се срещат само този вид "кози"
 5. Първи лов за този сезон . Гургулицата отново пое по-рано прелета си.След следобедният лов който направих днес си спомних с носталгия как преди години цевите буквално загряваха от изстрелите.Кой знае може отново да се върне отново това време. Наслука !!!
 6. Вълко,ако си решил да идваш към нашият регион тази седмица,ще те обнадежда. От последият лов в събота вдигнах 3 бр. бекаса .И колегата гонач и при него 3 бр. са се вдигнали. Интересното което бе,че и двамата вдигаме бекаса в млади акациеви гори които се намират по билата и аз и той вдигаме по един бекас в поляните около горичките а поляните са с висока трева -почти до кръста. НАСЛУКА !!!!!
 7. Слуката ми в събота . Бе решил да се измъкне,но проблема за него бе,че бях на точното място в точното време Наслука !!!!!
 8. Жоро,на 100% не е водна змията(смока). Тъй като живея на село,срещите специално с тази змия през годините са ми били доста чести.В къщи лично аз съм убил 4 бр. през годините (къщата в която живея в момента я имам от 8г.).Размера на змиите е приличен от 1.50 до 2.00 . Разказа за който не повярвах бе ,че приятел е наблюдавал в един запустял кладенец толкова много змии,че почти камъни на се виждали от преплетените зимуващи змии.И най-учудващото и за него ,че са били под водата. Аз също съм съгласен с Ангел,за мен това е пъстар смок. http://e-ecodb.bas.bg/rdb/bg/vol2/Elsaurom.html
 9. Последният оцелял от изминалия сезон
 10. Бяха ми казвали ,че змии са зимували е кладенци,но не вярвах. Е нужно бе време да се убедя все пак
 11. Дали са същите красавици ? Следобедна разходка .
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.