Jump to content
ФОРУМ
 • Ловен Сезон 2017
 • Наслука!

Иван Колев

Ловец
 • Мнения

  186
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  3

Иван Колев last won the day on Ноември 17 2015

Иван Колев had the most liked content!

Относно Иван Колев

 • Рожден ден 20.05.1974

Допълнителна информация

 • Име
  Иван
 • Оръжие
  simson 16k.,ИЖ-94,Browning Short Trac
 • Куче
  мелези,източно сибирска лайка,ан.сетер
 • МПС
  лада Нива
 • Град
  .
 • ЛРД
  Пъстрово

Последни посетители

987 профилни разглеждания
 1. ФОТОЛОВ

  Адмирации за уникалният "лов" който си направил Митко ! При нас се срещат само този вид "кози"
 2. Първи лов за този сезон . Гургулицата отново пое по-рано прелета си.След следобедният лов който направих днес си спомних с носталгия как преди години цевите буквално загряваха от изстрелите.Кой знае може отново да се върне отново това време. Наслука !!!
 3. ФОТОЛОВ

  Срещи ....
 4. Горски бекас

  Вълко,ако си решил да идваш към нашият регион тази седмица,ще те обнадежда. От последият лов в събота вдигнах 3 бр. бекаса .И колегата гонач и при него 3 бр. са се вдигнали. Интересното което бе,че и двамата вдигаме бекаса в млади акациеви гори които се намират по билата и аз и той вдигаме по един бекас в поляните около горичките а поляните са с висока трева -почти до кръста. НАСЛУКА !!!!!
 5. Групов лов на дива свиня - ловен сезон 2016/2017 г.

  Слуката ми в събота . Бе решил да се измъкне,но проблема за него бе,че бях на точното място в точното време Наслука !!!!!
 6. ФОТОЛОВ

  Един красавец ...
 7. ФОТОЛОВ

  Жоро,на 100% не е водна змията(смока). Тъй като живея на село,срещите специално с тази змия през годините са ми били доста чести.В къщи лично аз съм убил 4 бр. през годините (къщата в която живея в момента я имам от 8г.).Размера на змиите е приличен от 1.50 до 2.00 . Разказа за който не повярвах бе ,че приятел е наблюдавал в един запустял кладенец толкова много змии,че почти камъни на се виждали от преплетените зимуващи змии.И най-учудващото и за него ,че са били под водата. Аз също съм съгласен с Ангел,за мен това е пъстар смок. http://e-ecodb.bas.bg/rdb/bg/vol2/Elsaurom.html
 8. ФОТОЛОВ

  Последният оцелял от изминалия сезон
 9. ФОТОЛОВ

  Бяха ми казвали ,че змии са зимували е кладенци,но не вярвах. Е нужно бе време да се убедя все пак
 10. ФОТОЛОВ

  Дали са същите красавици ? Следобедна разходка .
 11. Когато изслушах записа си спомних една култова фраза от един български филм: 'Тати каза,че ще ми купи колело ама друг път" Няма нищо лошо да се правят промени,но нека някой обясни точно какви промени се правят,че на мен нещо не ми стана ясно.
 12. Промените в Закона за лова решават само част от проблемите в сектора публикувано на 08.02.16 в 08:02 / 271 преглеждания БГНЕС play mute max volume 00:00 / 21:13 Интервю на Веселина Миланова с Юлиян Русев и Васил Василев Измененията в Закона за лова и опазване на дивеча са постигнати с много компромиси и има пълен консенсус. Насоките на тези промени са към увеличаване на дивечовите популации. Това обясни в предаването "Преди всички" инж. Юлиян Русев, главен експерт в дирекция "Ловно стопанство". Промените в Закона въвеждат забрана за използването на капани в улова на определени видове. В България има около 130 хиляди организирани ловци. Самите ловци не си опазват дивеча, като отстрелват първо майката, водача на стадото, най-опитното животно, разказа Русев. Законовите промени включват назначаването на ловни надзиратели към ловните сдружения. Надзирателите трябва да контролират самите ловци, каза Юлиян Русев. Предложените промени решават част от въпросите. Настоявахме за включването на ограничения, каквито има в държави в Западна Европа, но в България те нямат политическа подкрепа, коментира за "Хоризонт" Васил Василев – главен секретар на Съюза на ловците е риболовците. Една такава необходима промяна по думите му е дивечът, който се отстрелва в ловните дворове, да е "произведен" от хората, които ловуват там. Отхвърлено е било и предложението за въвеждането на минимална площ на ловните дворове – да не се допуска изграждането на ловен двор, по-малък от 200 хектара. Сега тези дворове се изграждат по презумпция с малка площ, за да бъде ефективен лова в тях, подчерта Василев. Той акцентира върху качеството на подготовката на младите ловци за спазването на дисциплина при лова. Васил Василев открои и проблема с неработещата система за санкциониране на нарушителите, което сваля мотивацията и всеки един си мисли, че може да не спазва закона, без да има последствия от това. Налаганите санкции са неефективни, голяма част от тези производства биват прекратени от прокуратурата поради ниска обществена опасност, посочи още Василев. През последната година са извършени проверки на над седем хиляди дружинки, съставени са множество актове, опонира инж. Русев. Според него обаче много малка част от тези актове биват прилагани и това е големият проблем. Двете гледни точки към промените в закона чуйте в звуковия файл. http://bnr.bg/post/100656040/promenite-v-zakona-za-lova-reshavat-samo-chast-ot-problemite-v-sektora
 13. ФОТОЛОВ

  Да пораздвижим темата. Днес тези красавици ми позираха,но като решиха само да ми покажат "огледалата "си !
 14. И една "загадка" за тези колеги които казват,че ловът на диво прасе трябва да се спре след декември защото свинете са бременни. Аз на това му казвам "родилно легло"-снимката не се получи много добре,но ако се разгледа по-добре ще се видят изкоренените и накъсани фиданки и наскубаната трева. Наслука !!!!
 15. Съботната ни слука. Наслука !!!
×