Jump to content

Kostas

Ловец
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

About Kostas

 • Birthday 06/29/1946

Допълнителна информация

 • Име
  Sandros

Kostas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Отдавна следя темата и гледам, че никой нищо не пише. Да ви покажа това е моя ловен другар, стойка на заек.
 2. Та като стана дума за глупости ето каква мисъл от мозъчния тръст IVAN2222 открих наскоро: В полицията по този начин се разбира кое куче има по-голяма злоба,злобата зависи от желанието да апортира Ей, ... голям майтап!
 3. Тази тема не е за родословията на Неделчев и Ветренски, а за твоето куче, но щом искаш ще си говорим и за тези родословия и хора. Та да ти кажа питах Председателя и знаеш ли какво, той каза че по-голяма глупост от тази не бил чувал до сега. Няма такова нещо, чак ме е срам, че ти се вързах на думите. Ама то ще ми е за урок. Пък на Ветренски едно от "фалшивите кучета" даже било съдено от г-н Фернандес и знаеш ли, присъдено му било първо място. Леле какви фалшиви работи се случват на този свят! Човече спри да плюеш по тези хора, че само глупости пишеш! И ако искаш още някаква информация, обади се и питай ти в клуба!
 4. Аз съм този третия - глупака, дето гледа клиповете във vbox7.com и обича да се смее! Мойнтер да ти кажа идва от моя пойнтер - ти нали все него хвалиш. Тези хора, които споменаваш ги знам само като имена. Само моля те да ми кажеш на мен глупака, пък и нека всички да прочетат, родословията не се ли издават от даден клуб и не се ли заверяват в БРФК. Аз членувам в клуб курцхаар и не съм чул на някой от клуба да са му анулирани родославията или пък да има забрана за развъждане. Ти това от къде го разбра - в сайта на БРФК не пише такова нещо. Какво си ги нападнал хората - това им фалшиво, онава им бяло - дай факти де! Да не би в митницата да пристига специален бюлетин - "една съседа ми каза..." Та драги ми смехурко ... никой развъдчик не си издава сам родословията, колкото и да съм глупав това го знам със сигурност от по-умните глави! Така че като говориш ... фалшиви, бели, зелени Хайде остани си със здраве и наслука! п.п - щях да забравя ... ето
 5. Първо става дума ма Мойнтера на IVAN2222, а не за Пойнтер. След като не е пойнтер, а някаква кръстоска, то означава, че по неговите думи трябва да апортира всякакъв случайно намерен дивеч. Та това велико куче не само не апортира, а се опитва да разкъсва и яде дивеча. Ако това е великото, ловно куче на IVAN2222, то със същия успех можем да ловуваме с куче порода - "улична подобрена" Това не е последния клип, чакайте продължение ... закуската на Мойнтера
 6. Tова куче, един дратхаар направи упражнението перфектно 5 мин. след Иван2222, независимо, че беше само на 7м.
 7. Никои нищо не каза за класирането в Брезник и Берковица? Даите информация кои са класираните колеги и с какъв брои точки са?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.