Jump to content

MAKLALT

Ловец
 • Posts

  82
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MAKLALT

 1. Тогава няма какво да му се счупи и според мен ще издържи.Клиповете работеха много ясно и отчетливо,но времето ще покажел
 2. Ако е механиката тя се прави лесно,само да не замине електрониката.Сега съм му намислил един тест с 2-3кутий магнум патрони за да и видя възможностите.
 3. Абсолютно същия. Ще видим колко ще издържи.
 4. Миналата седмица монтирах подобен върху иж94 и ще видим колко ще издържи.Само дето на нашия пишеше АЙМПОИНТ иначе със същата визия. Успях да го прострелям на 50м само с три куршума и след това изтрелях още 10 от 100 м.И всичките ги събрах в центъра,колкото покрива точката.Точката се виждаше много добре и е с правилна форма. В ЗАКЛЮЧЕНИЕ мога да кажа,че останах само с добри впечатления.
 5. Никой ли не е ползвал от тия бързомери?
 6. Знам колко струва,но стрували си парите.С тази гаранция от 1г. - то на китайските дават повече гаранция пък и изглаждат по-добре.За това искам мнението на собственик,който го е ползвал повече от година,а не само притежател на когото му е стоял в касата.
 7. Има ли някой,които още ползва МК 6.Да сподели мнение и впечатления.
 8. Благодарение на коректното отношение на хората от армс.бг ми върнаха парите и в момента съм с http://arms-bg.com/%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%B8/%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BA%D1%83%D0%B1%D0%B8%D0%BD%D0%BA%D0%B8-haix-airpower-p3-haix-airpower-p3-shoes.html И по удобни обувки до сега не съм обувал,ще видим как ще се справят при мокро време.
 9. Пълни боклуци!На третото обувани започна да им се разлепя подметката.За мембраната нямам забележки в кишавия сняг се справих много добре,бяха доста удобни,но се разлепиха.Сега чакам отговор от вносителя за рекламацията. Не си купувайте такива обувки - Grisport Dakar V.14 Sympatex
 10. Твоята оптика държи ли на прострелката?Аз тази я свалих и си сложих един стар армейски ЦАЙС 4х32,защото е по сигурен,но се замислям дали да не я сложа пак.Вие на какъв калибър сте я сложили?
 11. Скоро видях същата на един приятел и той ми каза,че била Бушнел той я е извадил от кутията т.е. чисто нова и за това бил сигурен.На мен ми я дадоха с пушката,която купих.Прострелях я на 7х57р,но не съм я носил на лов и не знам колко е здрава.
 12. Няма никакви други надписи и номера.На мен ми прилича на тези оптики с които са продават Ремингтоните.
 13. Каква марка е тази оптика?Дадоха ми я с пушката,която купих.
 14. Нивата в много добро състояние без лопания и тропания,на 73600км,преди 1500км е обслужена,а преди 2500км и е сменен съединителя.С още един комплект гуми за кал и сняг.Цена 4500лв,с коментар разбира се.Може и бартер за 7 местен джип в същото състояние или с доплащане от някоя от страните.
 15. Кажете и нещо и за Редфилда,3-7х33 е на цена от 360лв,на пръв поглед е много добра с кристален образ и двойно по евтина от Леуполд със същите параметри.
 16. Някой можели да ми даде информация за тези оптики? Колко са надежни? Как са с паралакса? Ще издържи ли на калибър 3006?-видях една монтирана на ИЖ 18 в кал. 3006. Също ми казаха,че фирмата била дъщерна на Леополд и се правели по техен лиценз.
 17. Винаги съм учил гончетата самостоятелно и чак когато започна да си намират сами животните тогава почвам да ги водя заедно,така че имах три гончета,който работеха самостоятелно,а не като едно куче.Едното обаче ми почина и за това си взех Драт.До сега не съм виждал как работят и не знам лесно ли са учат,но вярвам че ще го науча.В нашата дружинка ще бъде първия.
 18. Много ти благодаря.До сега не съм ловувал с Драт,а само с гончета,защото гонките са ни големи в доста пресечен терен.Много от колегите твърдят,че нямало да го науча,защото били тъпи кучета и се използвали само в райони с много дивеч.Аз обаче не съм на това мнение и си взех една красавица.В момента е три месеца и вече почваме да се учим.Ще ловува само на едър лов.Имам и две гончета,които смятам да и помогнат при обучението.
 19. Твоя Драт колега колко дълго гони прасетата и сърните и какъв периметър претърсва в гората.Как е с ориентацията?
 20. Твоя Драт колега колко дълго гони прасетата и сърните и какъв периметър претърсва в гората.Как е с ориентацията?
 21. Само трима колеги ли ползват Дратхаарите за лов на космат дивеч? Или просто са по-добри за дребен отколкото за едър дивеч? Дайте малко снимки с едри животни.Не ме карайте да се съмнявам в избора на ловно куче.
 22. Колега колко ти струваше тоя тунинг?Аз имам Лонг Трак и искам да го направя по същия начин.
 23. Аз имам втория вид и мога да ти кажа,че е без грешка.На 50м ги вкарва в капачка от буркан на механичен мерник. Като го оборудваш и с швенк монтаж става наистина много добра комбинация за лов на гонка.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.