Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

benji

Ловец
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

About benji

 • Birthday 09/16/1970

Допълнителна информация

 • Име
  Stoyanov
 • Оръжие
  Иж-27М
 • Куче
  ягдтериери, епаньол бретон
 1. Произвел съм 6 кутрета от породата ЕПАНЬОЛ БРЕТОН от които на три от собствениците контактувам постоянно и които собственици са много доволни от тях. Същите са заинтересовани от бяло родословие, и искат да им излезат кучетата на светло. Майката е родословна- Аска Симетарска и е отличен ловец, на полето е от 4 месечна, но по различни обстоятелства поколението и не можеше да е родословно. Така, че собствениците на такива кучета които са без родословие сматам, че ще се възползват от тази възможност да им бъде издадено такова на тяхните възпитаници. За каквото и да е съдействие от моя страна 088
 2. Намерени са два ягдтериера в района на село Малък Чардак-на 20 километра от Пловдив За повече информация на 0888/868377. За сега снимки не качвам, за да няма спекулацйи!
 3. Намерени са два ягдтериера в село Малък Чардак- 20 километра северно от гр. Пловдив. За повече информация на 0888/868377 Генчо Стоянов.
 4. Намерени са два ягдтериера на територията на село Малък Чардак -20 километра северно от гр. Пловдив. За повече информация на 0888/868377 Генчо Стоянов
 5. А ти за тез дърва пари дава ли, или са бонус за горските да се борят с корупцията?
 6. Нещо му се е спукал силикона на долната устна.
 7. И изкъпана. Мераклия саибия. Все повече такива собственици да има и с успехи от териерите да се похвалят. С добри ловни пожелания на колегата Немеца.
 8. Така като гледам по снимката, Сашо Райчев пак е обрал овацйите.
 9. А бе ти много бързо схващаш. Само преди час в друга тема питаше за Сузуки Витара дали е добра като кола, проходима ли е и става ли за лов, а вече и акъли даваш.
 10. Ами те затова ни вървят и парите, щото много ни са и мераците .
 11. Много си ги охранил бре Тоше. Ще им станат тесни лисичите дупки.
 12. Добре, че Язото е проявил снизходителност и не те е свалил от возилото и да застане зад волана а ти да мааш крачоли до полигона, че тогава си е..ло мамата.
 13. Какъв ли ще е дъхът на кърпичката от последното изваждане!!!???
 14. Хубаво е когато всичко завърши добре. Радостта след такова преживяване наистина е голяма. Гадно е когато ти откраднат другара и нищо неможеш да направиш. Нека Бари те радва и това да ти е последният лош момент с него. Успех!
 15. Ти отиди по добре с гащи, че докато си ги мерите със съдйите да не ти мине резервният съдия от към тила, че то днешно време вяра да нямаш на никой.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.