Jump to content

Джони

Модератор киноложки клубове
 • Posts

  1,807
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Джони last won the day on December 27 2015

Джони had the most liked content!

About Джони

 • Birthday 10/13/1969

Допълнителна информация

 • Име
  Георги
 • Оръжие
  Benelli Argo30-06 SLR-95 7.62x39, ИЖ27, BRNO ZH104/ 7X57R/12/70
 • Куче
  4 бр. Източносибирски лайки.
 • МПС
  Lada Niva
 • Град
  София
 • ЛРД
  София юг
 • Skype
  georgi.rashev

Recent Profile Visitors

4,855 profile views

Джони's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1.3k

Reputation

 1. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1197891416891112&set=gm.990948214285348&type=3&theater - Погледнете тази обява, нищо че е далече от мястото дето сте го изгубили
 2. Шако, с трето поредно отработено прасе. Нямам думи, това куче явно си попадна на стопанина. на 14 ти прави една година. Дано все така им върви.
 3. Колеги, намерени са мъжко и женско гонче. Повече информация има в линка по-долу: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=788530291270108&set=o.307816319247516&type=3
 4. За много години здраве, слука и сполука. Еййй, да не видите сняг и веднага го почнахте тоя лов. Дочувам че има още подвизи от „младите” Шако с второ прсе за сезона.
 5. Слуката от днес изцяло заслуга на Алма. другите бяхме само асистенти.
 6. Браво на младите. постоянно чувам добри одзиви от новите попълнения. Само така.„продължаваме напред” :-) на 11м. със собственно прасе.
 7. Много малко хора в този форум могат да нарекат 11месечно куче „ близо търсещо” или „късо гонещо” , всъщност има такива, но те или са изгонени от всички форуми, или тези които са останали, хората вече не ги приемат на сериозно.Успех Ви желая.
 8. Браво хубавец.Жегата със сигурност не е добър съюзник на лайката. Имай предвид обаче че му трябва и време да развие мусколатура, сърце, дробове, а това става само с лов,лов и пак лов. Колкото повече ловувате толкова в по добра форма ще влиза. Дано падне за да му се порадвате. и звънни че нещо съм ти изгубил номера. Одавна са готови всички документи.
 9. Здравейте колеги. Решихме да се организираме в клуб. Моля всеки който желае да учредим клуба да изпрати копие на лична карта на имейл: [email protected]
 10. Здравейте колеги. Най после получих документите на кучилото което имах началото на годината. Перипетиите които минах не са за разказване във форума. Едно е ясно, няма работещ клуб „северни кучета” И ако не си създадем наш, нов клуб все по-трудно да не кажа невъзможно ще бъде да се извади легитимно кучило. Както и да е, ще се съберем, ще решим. Моля всички собственици да се свържат с мен да си получат документите! Който не чете темата, няма документи :-) !
 11. Като се има предвид че най-голямото им предимство е интелигентноста.
 12. Ха,ха,хубава работа ! Ще го решим за чужденците ,но в Европа чужденци няма ! :-) Може да им викаме основатели !
 13. Само ако си смениш „девиза” ! :-)
 14. Сега е другата крайност. Кокала е на пода пред нас. Никой обаче не го иска. Днес бях в БРФК , няма проблеми да се основе клуб. Годишна такса в БРФК е 100лв. Прави се съдебна регистрация и готово. Определя се членски внос за да се покриват елементарните разходи, учредително събрание, води се племената книга , избират се отговорници и се почва. Въпроса обаче който мен ме гложди е: Трима ли ще сме или двама членовете на клуба? Щото ентусиасти много, но тук си трябва и работа и отговорности. Ще ми се да се преброим преди да се захващаме с каквото и да било. За западносибирската лайка положението е същото. Маламути, самоеди,хъски, шпицове вече са самостоятелни клубове
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.