Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2018

Джони

Модератор киноложки клубове
 • Мнения

  1807
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  9

Джони last won the day on Декември 27 2015

Джони had the most liked content!

Относно Джони

 • Ранг
  Джони
 • Рожден ден 13.10.1969

Допълнителна информация

 • Име
  Георги
 • Оръжие
  Benelli Argo30-06 SLR-95 7.62x39, ИЖ27, BRNO ZH104/ 7X57R/12/70
 • Куче
  4 бр. Източносибирски лайки.
 • МПС
  Lada Niva
 • Град
  София
 • ЛРД
  София юг
 • Skype
  georgi.rashev

Последни посетители

4025 профилни разглеждания
 1. Джони

  Изгубени ловни кучета

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1197891416891112&set=gm.990948214285348&type=3&theater - Погледнете тази обява, нищо че е далече от мястото дето сте го изгубили
 2. Джони

  Източно сибирска лайка

  Шако, с трето поредно отработено прасе. Нямам думи, това куче явно си попадна на стопанина. на 14 ти прави една година. Дано все така им върви.
 3. Джони

  Намерени ловни кучета

  Колеги, намерени са мъжко и женско гонче. Повече информация има в линка по-долу: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=788530291270108&set=o.307816319247516&type=3
 4. Джони

  Източно сибирска лайка

  За много години здраве, слука и сполука. Еййй, да не видите сняг и веднага го почнахте тоя лов. Дочувам че има още подвизи от „младите” Шако с второ прсе за сезона.
 5. Джони

  Източно сибирска лайка

  Слуката от днес изцяло заслуга на Алма. другите бяхме само асистенти.
 6. Джони

  Източно сибирска лайка

  Браво на младите. постоянно чувам добри одзиви от новите попълнения. Само така.„продължаваме напред” :-) на 11м. със собственно прасе.
 7. Джони

  Източно сибирска лайка

  Много малко хора в този форум могат да нарекат 11месечно куче „ близо търсещо” или „късо гонещо” , всъщност има такива, но те или са изгонени от всички форуми, или тези които са останали, хората вече не ги приемат на сериозно.Успех Ви желая.
 8. Джони

  Източно сибирска лайка

  Браво хубавец.Жегата със сигурност не е добър съюзник на лайката. Имай предвид обаче че му трябва и време да развие мусколатура, сърце, дробове, а това става само с лов,лов и пак лов. Колкото повече ловувате толкова в по добра форма ще влиза. Дано падне за да му се порадвате. и звънни че нещо съм ти изгубил номера. Одавна са готови всички документи.
 9. Джони

  Източно сибирска лайка

  Здравейте колеги. Решихме да се организираме в клуб. Моля всеки който желае да учредим клуба да изпрати копие на лична карта на имейл: [email protected]
 10. Джони

  Източно сибирска лайка

  Здравейте колеги. Най после получих документите на кучилото което имах началото на годината. Перипетиите които минах не са за разказване във форума. Едно е ясно, няма работещ клуб „северни кучета” И ако не си създадем наш, нов клуб все по-трудно да не кажа невъзможно ще бъде да се извади легитимно кучило. Както и да е, ще се съберем, ще решим. Моля всички собственици да се свържат с мен да си получат документите! Който не чете темата, няма документи :-) !
 11. Джони

  Източно сибирска лайка

  Като се има предвид че най-голямото им предимство е интелигентноста.
 12. Джони

  Източно сибирска лайка

  Ха,ха,хубава работа ! Ще го решим за чужденците ,но в Европа чужденци няма ! :-) Може да им викаме основатели !
 13. Джони

  Източно сибирска лайка

  Само ако си смениш „девиза” ! :-)
 14. Джони

  Източно сибирска лайка

  Сега е другата крайност. Кокала е на пода пред нас. Никой обаче не го иска. Днес бях в БРФК , няма проблеми да се основе клуб. Годишна такса в БРФК е 100лв. Прави се съдебна регистрация и готово. Определя се членски внос за да се покриват елементарните разходи, учредително събрание, води се племената книга , избират се отговорници и се почва. Въпроса обаче който мен ме гложди е: Трима ли ще сме или двама членовете на клуба? Щото ентусиасти много, но тук си трябва и работа и отговорности. Ще ми се да се преброим преди да се захващаме с каквото и да било. За западносибирската лайка положението е същото. Маламути, самоеди,хъски, шпицове вече са самостоятелни клубове
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.