Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2019

Джони

Модератор киноложки клубове
 • Мнения

  1807
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  9

Всичко публикувано от Джони

 1. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1197891416891112&set=gm.990948214285348&type=3&theater - Погледнете тази обява, нищо че е далече от мястото дето сте го изгубили
 2. Шако, с трето поредно отработено прасе. Нямам думи, това куче явно си попадна на стопанина. на 14 ти прави една година. Дано все така им върви.
 3. Колеги, намерени са мъжко и женско гонче. Повече информация има в линка по-долу: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=788530291270108&set=o.307816319247516&type=3
 4. За много години здраве, слука и сполука. Еййй, да не видите сняг и веднага го почнахте тоя лов. Дочувам че има още подвизи от „младите” Шако с второ прсе за сезона.
 5. Слуката от днес изцяло заслуга на Алма. другите бяхме само асистенти.
 6. Браво на младите. постоянно чувам добри одзиви от новите попълнения. Само така.„продължаваме напред” :-) на 11м. със собственно прасе.
 7. Много малко хора в този форум могат да нарекат 11месечно куче „ близо търсещо” или „късо гонещо” , всъщност има такива, но те или са изгонени от всички форуми, или тези които са останали, хората вече не ги приемат на сериозно.Успех Ви желая.
 8. Браво хубавец.Жегата със сигурност не е добър съюзник на лайката. Имай предвид обаче че му трябва и време да развие мусколатура, сърце, дробове, а това става само с лов,лов и пак лов. Колкото повече ловувате толкова в по добра форма ще влиза. Дано падне за да му се порадвате. и звънни че нещо съм ти изгубил номера. Одавна са готови всички документи.
 9. Здравейте колеги. Решихме да се организираме в клуб. Моля всеки който желае да учредим клуба да изпрати копие на лична карта на имейл: [email protected]
 10. Здравейте колеги. Най после получих документите на кучилото което имах началото на годината. Перипетиите които минах не са за разказване във форума. Едно е ясно, няма работещ клуб „северни кучета” И ако не си създадем наш, нов клуб все по-трудно да не кажа невъзможно ще бъде да се извади легитимно кучило. Както и да е, ще се съберем, ще решим. Моля всички собственици да се свържат с мен да си получат документите! Който не чете темата, няма документи :-) !
 11. Като се има предвид че най-голямото им предимство е интелигентноста.
 12. Ха,ха,хубава работа ! Ще го решим за чужденците ,но в Европа чужденци няма ! :-) Може да им викаме основатели !
 13. Само ако си смениш „девиза” ! :-)
 14. Сега е другата крайност. Кокала е на пода пред нас. Никой обаче не го иска. Днес бях в БРФК , няма проблеми да се основе клуб. Годишна такса в БРФК е 100лв. Прави се съдебна регистрация и готово. Определя се членски внос за да се покриват елементарните разходи, учредително събрание, води се племената книга , избират се отговорници и се почва. Въпроса обаче който мен ме гложди е: Трима ли ще сме или двама членовете на клуба? Щото ентусиасти много, но тук си трябва и работа и отговорности. Ще ми се да се преброим преди да се захващаме с каквото и да било. За западносибирската лайка положението е същото. Маламути, самоеди,хъски, шпицове вече са самостоятелни клубове
 15. Още малко мъки с родословията, след неколкократни сгрешавания и размотавания най -после са в мен. Щом излязат и РК номерата ще Ви ги разпратя.
 16. Браво хубавец , скоро и родословията им ще са готови.
 17. [Тъжно, но и нужно. Няма кой да се грижи за дивеча! Нека ние го правим, поне повреме на размножителният период. То си е за Нас.
 18. Браво,както винаги,точно попадение! Едно немога да разбера, защо ти трябваше да се заиграваш с наднорменото тегло :-) ? По добре не ми отговаряй! :-)
 19. Освободи се един мъжкар. Казва се Бойчо и си търси сериозен ловец , за съвместно ловуване! Ваксиниран ,обезпаразитен, с паспорт,родословие и микрочип. За наследствени качества няма да приказвам. Майка Алма, баща Вулкан за справка (цялата тема :-) ) цената все още е 500лв.
 20. vbox7.com/play:57829bcd7f Обезпаразитени,ваксинирани, другата Събота започвам да се разделям с малките. Все пак да ги запозная с любимата миризма.
 21. [Откъде ли ми е позната тази красавица ? Пу,пу жива и здрава да ти е, дано си паснете, и да си помагате! :-) честито.
 22. Тези два мъжкара за сега са свободни. Не че няма кандидати,просто с риск да засегна някого. Търся им подходящи собственици! Бенджи Бончо Цената им е по 500лв. И допълнителни условия.
 23. Борил,има си собственик. Много сериозен пес.
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.