Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

баян

Ловец
 • Мнения

  154
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Допълнителна информация

 • Име
  Василев
 • Оръжие
  Иж54, Иж-58, Иж58-16 кал,Иж18, Чз 513, дрилинг Симсон Зул 12х70/7х65R
 • Куче
  курцхар
 • МПС
  Газ-69АМ
 • Град
  София
 • ЛРД
  Своге
 1. баян

  Мазалат

  Прекрасна обява- не се знае колко струва и къде се намира пушката! И, ако някой въпреки това много я хареса не може да се свърже с продавача, защото няма телефон
 2. Продавам монтаж за ЧЗ 452 с 30мм. пръстени. Монтажа става и на Тоз 8. Цена 80лв. Намира се в София. Телефон за връзка 0889889609- Василев.
 3. Продавам орехов, "ляв" приклад за Иж 58. Прикладът е лакиран. Намира се в София. Цена 60лв. Телефон за връзка 0889889609- Василев.
 4. Аз отдавна замислях да си направя такава пушка( Мазалат с картечна цев) за стрелба на по-далечни от стандартните ловни разстояния. Темата на колегата Демирев ме стимулира и вече съм капарирал един Мазалат с развалена цев
 5. Пушката е супер за снайпинг! Прикладът какъв е (откъде е купен)?
 6. Ако ще я ползваш за лов и сериозно мислиш за релоуд- нехромирана. Куршуми в .308 има най-голямо разнообразие на нашия пазар.
 7. Аз нищо не разбрах от писанията на колегата. Вероятното обяснение за това е късния(или ранния по точно) час на пускането на поста. Алкохолът не прощава на никого....
 8. Продавам ловна, болтова карабина Бърно 98(т.нар. „Чешки Маузер“), в калибър .270 Уинчестър. Пушката е произведена през 2002г. и е на около 200 изстрела. Карабината има монтирана Уивър- база позволяваща и стрелба с механичните мерни прибори. Тя е с вграден магазин за 5 патрона. Продава се в комплект с два оптически прицела- „ОМЗ“ 4-12Х56 за далечна стрелба и „Нико Стирлинг“ 1-4Х24 за гонка. Двата прицела са с подсветка на скалата. ОМЗ-то е прострелян с патрони Хорнади 8,7гр. с балистичен връх, а Никото с Геко 9,1гр., с мек връх, като и двата са простреляни втора нула на 180м. Пушката е с бединг, като на 100м с ОМЗ-то прави група с външен диаметър 15мм. Закупилият комплекта ще получи, като подарък калъф, сваляема „буза“ за приклада, служеща за бързо прицелване с оптически прицел, паласка за 24 патрона и зимен камуфлаж за пушката. Причина за продажбата и, че си купих дрилинг в идентичен калибър. Цената на комплекта е 1500лв. Телефон за контакти 0889 889 609- Василев.
 9. Влязох в темата и помислих, че съм сбъркал форума! След сгазеното породисто кученце, сега застреляно невинно ягуарче, кротко опитващо се да се разходи из Ловеч! И това пуснато от модератор на ловен форум! Този форум все повече ми заприличва на форум на клавиатурни "еколози" и "природозащитници" с модератори недо...ни стари моми!
 10. Аз също не мога да разбера смисъла на тази публикация?! Случило се е ПТП, сгазено е куче. Сравнението със сгазването на дете е неуместно( да не кажа противно! Човек, за който живота на човек и на животно е еднакво ценен има неотложна нужда от лечение.)! Защо стопаните не са водили кучето на каишка при интинзивния трафик в центъра е резонен въпрос, който ревливата авторка на писанието естествено не задава. Буря в чаша вода! п.п. аз също имам куче- това от аватара. То също е част от семейството ми. Грижата за него включва и грижа за безопасносста му, защото е животно и няма висш разум.
 11. Кучетата не са регистрирани, съответно не са им платени данъци. Това със сигурност. Дълбоко се съмнявам, че са ваксинирани и имат ветеринарен паспорт. Пастирът твърди, че имат спънки, но и в това се съмнявам. Аз лично съм виждал кучета със спънки само веднъж.
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.