Jump to content

Стефан Михайлов

Ловец
 • Content Count

  218
 • Joined

 • Last visited

About Стефан Михайлов

 • Birthday 02/10/1987

Допълнителна информация

 • Име
  Стефан Михайлов
 • Оръжие
  ИЖ 27ЕМ
 • Куче
  Гонче
 • Град
  Белене
 • ЛРД
  БЕЛЕНЕ 2

Recent Profile Visitors

2,226 profile views
 1. Колеги някой ако може да помага с намирането на вила/къща за гости за празнуването на новогодишните празници...ако знаете някъде да има все още свободни места за 12-15 човека, моля пишете ми ......Знам, че малко позакъсняхме с организацията, ама както добре знаете...много хора, различни мнения...и т.н.
 2. магазина на Сафари има ги и в склада на фирма Булит 2000, даже там цената е по-евтина http://www.bulit2000.com
 3. Днес си закупих дрехи Argo... направих им малък тест............и останах доста доволен...дано да са така и в реални условия..
 4. Apolo наистина са доста добри от това, кото съм виждал и чувал, но цената им си мисля, че ще надхвърли бюджета ми... а като стана на въпрос за магазина на Оборище може ли някой да ми даде точен адрес или да ме упъти до там, понеже мой близък си закупи от там ловни дрехи, но тогава нямаха качулка и обещаха да докарат, та трябва да отида да я взема.
 5. Колеги ще ми помогнете ли при избора на нови ловни дрехи... парите, които мога да отделя в момента са около 300-350 лв. Принципно се спрях на марката "Waldhar" (не съм сигурен далис е пише точно така) пише, че са внос от Финладия, но иначе се шият в Китай... имат си там всички мембрани и т.н . В момента се намирам на територията на София и с радост бих обиколил ловно-рибарските магазини да поразгледам какво се предлага, само че някой трябва първо да ме упъти къде мога да открия по-добри магазини... и евентуално ако можете да ми препоръчате дрехи . Благодаря Ви предварително и наслука през нови
 6. Колега...търсих и то доста и всичко което намерих е все заето
 7. Здравейте колеги... Ако можете помагайте ! Търсим си вила или къща за гости за Новогодишните празници дати 30,31,01... като сме 10-12 човека и търсим нещо из Стара планина, защото сме от Белене и другите места ще ни дойдат малко далечко.... ако някой знае за свободна или има такава моля да ми съдейства Благодаря Ви предварително и Наслука!
 8. Айде момчета и мене ме натисна кризата и мисля и аз да ставам "столичанин в повече" , така че ако някой може да помогне с нещо, каквото и да е стига да има работа.....да ми пише...имам завършено образование в строителен техникум като строителен техник. Не съм практикувал професията, въпреки че имам желание, но понеже уча висше-автоматика, информационна и управляваща техника, нямах възможност...сега завърших семестриално и ми остана само дипломна работа(но тя е чак за юни-юли ). Имам стаж само като общ работник, а от това лято и като охрана по морето . Ако някой може да ми помогне, ще съм му м
 9. Почти два века след фундаменталния труд на Уилям Мейкпийс Текери, министърът на земеделието Мирослав Найденов ми даде повод да се замисля що е това сноб, какви се неговите проявления в България и каква е връзката му с лова. Защото го чух да казва, че не е зле по законов път да се уреди ловуването у нас на висшите управленци като част от държавния протокол. Т.е. - като дойде чужд държавник на гости на наш, последният да има право да го изведе да си постреля по животни за удоволствие. И това да бъде част от нашето гостоприемство, което да развие двустранните отношения. И никой да не плаща нищо
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.