Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

del_sol_fen

Ловец
 • Мнения

  9
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Допълнителна информация

 • Име
  Stayko
 • Оръжие
  Remington 870 Express Super Magnum 12/71
 • МПС
  Subaru Outback
 • Град
  Chicago, IL
 • ЛРД
  Illinois, USA
 1. Вижте какъв мечок са отстреляли в областта около с.Широка Лъка: "Стражар повали 300 кг мечка Ловците издебнали родопското чудовище, докато си хапва мед СМОЛЯН. Страшилището на Родопите - 300-килограмов мечок, падна под точния изстрел на Стефан Балабанов от с. Широка лъка. Младият авджия успял да гръмне 8-годишния звяр към 17,30 часа в понеделник. Гигантският стръвник беше подлудил стопаните в района на селата Стойките и Широка лъка. От миналото лято ловците дебнат лакомия мечок, който изтърбуши 18 овце и излапа меда на 25 кошера. От екоминистерството издадоха разрешително за отстрел на чудовището. Слуката не споходи обаче местните авджии, които не успяха да отстрелят животното. В началото на октомври тази година МОСВ отново издаде разрешително след серия нови нападения. Точният стрелец Стефан Балабанов работи като горски стражар. Той сгащил мечока заедно с още 25 мъже от ловните дружинки на пострадалите села. Животното тъкмо било нападнало поредния кошер и още се облизвало от меда. "Кантарът не го "хваща" това чудовище, толкова е голямо", дивяха се екоексперти, под чието наблюдение се извършва отстрелът на мечки. При направената аутопсия в стомаха на звяра били открити множество кости, кожа и восък. Трофеите от лова остават за Държавно лесничейство Широка лъка. Щиляна Чакърова " Цък! Малко са объркали autopsy с necropsy, ама нищо.
 2. според мен е кафява мечка (снимката не е с много добро качество но все пак на мен ми се струва кафява) а и черните мечки нямат толкова големи глави. пак казвам според мен. дали е в БГ вече е друг въпрос.
 3. хмм...Абе човека е прав...нито дърво нито бягане те оправя... виж даже имат спрейове против мечки... абе нямаш дума какво ще стане като срещнеш мечка в гората. тъй че надявай се за най-доброто но се приготви за най-лошото... мечките могат да бягат с над 30мили/ч през пресечен терен...тва е абсолютно невъзможно за който и да е човек.
 4. del_sol_fen

  Мечки

  този твой приятел е самоубиец, така да му кажеш. аз не съм професионалист, но според мен не е бил мъжки, понеже мъжките убиват малките за да имат по-малка конкуренция за територията на която живеят. поне така съм чел. за това че са били 3 е просто супер. българия има изключително голяма популация на мечки в сравнение с големината на държавата. много се радвам. ама трябва да внимавате много понеже много тежки са последствията от нападение. аз съм чел цяла книга която описва детаилно нападения в северна америка, със интервюта от нападнатите и прочие. тва от мен.
 5. аз съм чел че зрението на мечките е като на хората тъй че.....умната
 6. радвам се че ви е харесалo видеото. ако потърсите пак на www.video.google.com turseta "Coyote Hunting" и има доста видеота, повечето със викане чрез такива свирки. трудно се намира такъв матерял особенно безплатно
 7. намерих хубаво видео на лов на чакал със примамване със свирка имитираща ранен заек. надявам се да ви хареса. ЛОВ НА ЧАКАЛ
 8. благодаря на всички за отзивчивите отговори. ще му мисля. още не съм готов но определено вече е въпрос на вкус. мерси пак супер форум.
 9. здрасти хора абе може да е глуповат въпрос, ама аз ако реша да си взема пушка (аз в хамериката), ще е руска успоредка, просто на мен лично много ми харесват. въпроса ми е, какво му е толкова по-хубавото на успоредката със един спусък?? на спартан, тази дето е със 1 спусък има доста повече екстри и струва около $50 повече от успоредката със 2 спусъка. защо? на мен ми се струва че със 2 спусъка е по-добре, или греша? също каква е разликата между ежектор и екстрактор, на английски означават долу-горе едно и също. мерси предварително на всички. дел_сол_фен
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.