Jump to content

mladen

Ловец
 • Content Count

  320
 • Joined

 • Last visited

About mladen

 • Birthday 11/14/1968

Допълнителна информация

 • Име
  MLADEN
 • Оръжие
  Иж27ЕМ12/76,Иж-18МН 223Рем,Застава М70 308уин.
 • Куче
  Епаньол Бретон

Recent Profile Visitors

2,175 profile views
 1. Почти 1000хр попадат в Държавен Дивечовъден Участък, останалата площ от 900хр е била разделена по 600 към Ахтопол и 300 към Царево.За обособяването на нов ЛСР Варвара -трябва да се заличи ЛСР-Царево,който към тогавъшният момент е бил около 1200х /от тях 400хр урбанизирана територия/....според закона ,за обособяването на ЛСР ,не се вземат в предвид фондови граници....и това ни най-малко зависи от моето или мнението на ловците от Варвара.
 2. Ще пренебрегна нежеланието си да пиша повече по тази тема - и ще се опитам да дам обяснение на заинтересуваните.Виждам че са изписани 8 страници с постове , в които едва ли не ще излезе че аз съм виновник и за световната криза...! Така наречената ловна дружина Варвара е била съставена през 2001г от ловци членове на тогавашната Лдружина Ахтопол, с цел да се обособи нов Ловнстопански район- Варвара.Всеки от нас знае ,че през 2001 год. се промени коренно статута на ловните дружини. На територията на ДГС-Царево /или в Царевска община е имало 1 ловна дружина -регистринана в горското стопанство -
 3. Подчертаното от мен е ясен пример ,за това в какви л...на , ви е забъркал "господин Патронов" , с "едното му "обаждане Ловна дружина Ахтопол се събужда с членска маса от 25 на 55 ловци -Няма Устав ,няма закон,няма искам ли - или не искам, няма решение на Общо събрание на Сдужението на Патронов, нито на Управителният съвет, , Ами да вземем да се " приемаме " кой къде свари.- и според тебе ,г-н Трапер2504, това са законни действия, но си мълчите , за протестите на Ахтополската Дружина през 2009г , не споменаваш че същият Богопомазан Патронов им късаше жалбите и протоколите с решенията да не се п
 4. Стана ми интересно........... не виждам копие от членска карта от .....2010г?? ..... там ловна Дружинка Варвара ли пишеше? .... или Ахтопол.... ако е второто - "Учтиво те Моля" ..качи копие от протокола за приемането ти в Ловна Дружина Ахтопол ......??
 5. ........ Какъв е проблема на повечето ловци....че не могат да издържат 1 ден без алкохол......само в алкохола ли се крие удоволствието от и след лова?????!!!!
 6. ...................... стигна ли до извода , че с "подкупи на шефове от по-горно ниво" тези неща не стават .......
 7. Това сме си ние в БГ, първо преебем положението ,после търсим връзки!!!....., я закони ще искаме да променяме.....я.. !!??
 8. До всички съфорумци проявяващи интерес по темата- Аз съм онзи "некадърен доктор" за когото си позволява да пише регистриралият се под името traper2504....- Казвам се Младен Бъчваров и съм председател на СЛР 'ПАПИЯ" гр.Царево,отношението ми към споменаваният проблем на ловците от с.Варвара винаги е било законосъобразно и коректно ,и най-вече открито............Така че /от тук нататък/ 'неуважаеми" г-н или г-жа traper 2504, ако ти позволява културата,възпитанието и манталитета .., след като си позволяваш да ме клеветиш пред ловната общественост ..., бъди открит и разкрий своята самоличност пред
 9. Млад ловец с голям мерак изкарал курса през 2010 ,не може да си намери дружинка.Живее в Община Царево и търси Дружинка в бургаско! Моля помагайте.
 10. И аз съм съгласен с Крум.При изстреляни вече стотици патрони с моята ЗаставаМ70 308,стигам до заключението, че с 10,7гр куршуми дава повече от колкото може да се иска от такова оръжие:...Това са снимки от 2008 но и до днес резултатите с 10,7гр /писал съм 11.0/ са като близнаци.
 11. То тези "говеда' с коремите шап не ги лови, лови само тези дето нямат марки на ушите и е нямало кой да тропа по масата и да глобява когато е трябвало....А днес в тази светлина случайно чух, че държавата не сключва договори с частни ветеринарни лекари за провеждане на имунорпофилактика при животните.......А сега да Ви питам -знаете ли колко държавни лекари има в Община Царево?= 1 :( .....егати контрола и адекватните мерки!!!
 12. Не Ви ли намирисва, че шап е имало и ще си имар дорде го има между дивеча пребиваващ в Турско.Стои въпроса обаче- Дали е нямало шап и преди 2010г. но поради ниската ветеринаро-медицинска профилактика и контрол , на този факт не се е обръщал внимание?
 13. при невъзможности.. над 1200лв...Заставата ти е наѝ-добрият избор
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.