Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2019

API

Ловец
 • Мнения

  164
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно API

 • Рожден ден 27.10.1982

Допълнителна информация

 • Име
  ALPER
 • Оръжие
  Ata ARMS SY Syntetic 12/76 - 28, CZ - ZP 149 - 12 калибър
 • Куче
  Бараци
 • МПС
  Опел вектра
 • Град
  Айтос
 • ЛРД
  Добромир

Последни посетители

1595 профилни разглеждания
 1. Брех то голям глиган, бая големи зъби ще има. Абе хора,кой ще ви повярва с това питомно прасенце (източно балканска порода)!
 2. Колеги още се търси кучето!
 3. Още снимки. Кучето е син на Буш. Както Буш и той си намери майстора.
 4. Колеги за кой ли път пиша вече тук в тази тема. На 24.01.2014 г. безследно ми изчезна кучето, излиза от двора и поема към гората, което ми е наблизо на 100-тина метра. Кучето изчезва между селата Карагеоргиев, Тополица, Зайчар, Скалак и Череша, област Бургас. От тази дата до днес го търся усилено, но без резултат. Помогнете ми колеги, ако някой, някъде го е видял, да ми звънне на тел. 0887393702.
 5. Имам пале от такава кръстоска, но само че обратното (майка пегая + баща лудогорец). Аз не видях цялото кучило, но ми казаха, че повечето са били шарени. Моето пале е на цвят като балканско гонче. Сега е на 8 месеца, ще видим какво ще покаже като работа и умения.
 6. Колеги помогнете!!!!!! Преди 1 месец изчезна мъжки трицветен барак от района на горски пропускателен пункт "Немой дере" - Ришки проход. Кучето е видяно за поседно до пропускателен пункт "Немой дере" и от там изчезва. Голяма е вероятността, че кучето е попаднал на недобросъвестни хора, защото на врата на кучето имаше оранжева каишка с телефонен номер. Обръщаме се към всички колеги от форума, ако са видели някъде това куче, да звънят на този телефонен номер - 0888645317 Муси. За точна информация ще има възнаграждение!!!!!!!! Колеги помогнете, днес съм аз, утре може да сте Вие!!!
 7. Колега карабината по ми хареса!!!!!!!!!!
 8. Колеги от една страна се радваме за откриването на новия сезон, а от друга страна започват мъките (отиде не се върна!!!!!!!!) и после с месеци търсене и обикаляне. Много търговци са им мераклии (свежи пари), Гърците очакват нашите Лудогорци. Колеги наслука.
 9. Колега имам актуални снимки на Чалдо - 2, със закъснение ти ги качвам!!!!!!!!!1
 10. Колега тези кучета са вадени от един приятел от негови кучета. Кучето претърсва нормално на около 200 м. и гони около 30 мин., много зависи от дигнатия дивеч!!!!!!!!! Мога да твърдя, че като кръстоска е много сполучливо (не се дави с други кучета, не е агресивно към хора). Стига да оцелее на младини, за в бъдеще ще е свинар №1.
 11. Мелез между дого аржентино и лудогорско гонче!!! Ловувъл съм с кучето, младо куче, много нахъсано куче, дебел и плътен глас. Искам да добавя, че кучето е следогласен. Въпреки младата си възраст кучето вече има задържани прасета, работи в група и самостоятелно.
 12. Подробности след като установя извършителя от моето село!!!!!!!!!
 13. Кучето е намерено!!!!!!!!!!!!!
 14. Кучето е мъжко. Почти всеки ден разглеждам различните теми.
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.