Jump to content

julka_ta

Ловец
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

About julka_ta

 • Birthday 05/25/1991

Допълнителна информация

 • Име
  Джулия Крумова

julka_ta's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. В приятели ;)

 2. Благодаря Вълко!Джулия всяка събота е на лов с мен,но в неделята й е трудно ставането-купони,нали знаеш как са келеметата сега Гледам ви с Росен много норма бе ,дай боже всеки му.Тази събота и неделя имаше необходимата влага,поради което бретончето и сетера показаха завидни умения,но има още какво да се желае.Та струва ми се че и идващата събота и неделя ще е добре,но вече ще ползваме забранените звукови примамки,както им казват специалистите .Наслука!Извинявам се!В последствие видях,че пиша от нейно име!
 3. Колега,приеми моите най-искрени уважения към теб най-вече за смелостта ти,че притежаваш и най-вероятно стреляш с посоченото от теб оръжие,но...ако това ти е първата карабина и...не си я "платил" - смени я
 4. Надежда Ненкова и Юлия Крумова са сърдити на Вълко... Юлия пиши на кирилица
 5. julka_ta

  Nissan Patrol 2.8 Td

  Благодаря ти колега!Продължавам да трупам информация!
 6. Колега да ти е честита придобивката и със здраве да я ползваш.Аз съм се насочил към същата машина 2.5 ТД и годината-97,98.Ако не е тайна колко парички даде за него?От един месец се ровя де що има за Чероки и руския сайт ,който ти го препоръча колегата е много стойностен.Кажи нещо повече-доволен ли си като цялоот това возило.
 7. ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА КОЛЕГИ!!!Желая Ви здраве,пълни портфейли и много ловна слука/на ловците/.Верен другар в лова вече 9 години ми е ГАЗ-69,а от две години е с мотор на Волга 24-10 , 4 степена кутия ат УАЗ-469 и гуми ТРАЯЛ 7.50 х 16-трактор.Не искам да изглежда като преувеличение но досега няколко пъти съм закъсвал и то само за гориво,газ или бензин.Намя лов , в който да не съм теглич.Писва ми но пък сме колеги и винаги трябва да си помагаме.Та за комбинацията описана по-горе съм много доволен и засега нямам никакви проблеми.Моторът е на 42000 км.Разхода на бензин в тежките условия стига до 18-19 л. а на газ 22-23 л. но това е за сметка на проходимостта.С летните гуми /Жуковите/ разхода е съвсем в нормите - бензин-14л. и газ-16л.
 8. ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА КОЛЕГИ!!!Желая Ви здраве,пълни портфейли и много ловна слука/на ловците/.Верен другар в лова вече 9 години ми е ГАЗ-69,а от две години е с мотор на Волга 24-10 , 4 степена кутия ат УАЗ-469 и гуми ТРАЯЛ 7.50 х 16-трактор.Не искам да изглежда като преувеличение но досега няколко пъти съм закъсвал и то само за гориво,газ или бензин.Намя лов , в който да не съм теглич.Писва ми но пък сме колеги и винаги трябва да си помагаме.Та за комбинацията описана по-горе съм много доволен и засега нямам никакви проблеми.Моторът е на 42000 км.Разхода на бензин в тежките условия стига до 18-19 л. а на газ 22-23 л. но това е за сметка на проходимостта.С летните гуми /Жуковите/ разхода е съвсем в нормите - бензин-14л. и газ-16л.
 9. julka_ta

  Nissan Patrol 2.8 Td

  ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА КОЛЕГИ!!!Желая Ви много здраве,пълен портфейл и много ловна слука.В процес съм на търсене на тази незаменима машина Нисан-Патрол ,но от Вашето компетентно мнение искам да знам 2,8 ТД или 3,3 - каква е разликата в поддръжката.До сега незаменим другар в лова ми бе ГАЗ-69 с мотор Волга 24-10-88год. с четиристепена кутия от УАЗ-469 и тракторни гуми 7.50 х 16 - страхотия,но всеки път ме ползват за пътна помощ все да дърпам или да вадя някой и лова ми отива на ....... та най-малко съм дърпал Нисаните,което идва да каже че Нисана си е Нисан.
 10. Здравейте колеги!Искам първо да Ви пожелая весело прекарване на Коледните празници и много късмет през Новата година,а после и аз да потърся компетентно мнение за 2.5 ТД или 2.1 ТД за Чероки,тъй като в скоро време мисля да подкарам нещо такова.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.