Jump to content

akvadum

Ловец
 • Content Count

  182
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  Водния призрак
 • Оръжие
  Сурвакарница с Глоци , джобно ножче, пистолетче с капси, ластика ,боздуган , ножовка и брадва туристическа
 • Куче
  Дива свиня
 • МПС
  каруца
 • Град
  Бустанград
 • ЛРД
  Един за всички ,всеки за себе си.
 • Skype
  Имах но вече не мога да вляза.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Добър калибър, отговор на 223 ! Военен и много точен където го насочиш там удря ! За прасета не , все пак е проектиран да убива човеци ! Христос Воскресе , живи и здрави !
 2. Колеги май ще ни ги вземат без време полуавтоматичните..... ако това го направят не знам вече се замислям да си хвърлям билета !
 3. Ами като си плащаш как ще изключат ? Аз не съм се молил на никой да ме вкарва където и да е ! С колегите изкарахме курса и ни вписаха директно по разпределение кой къде . Никой не може да ми каже кога да хода на лов !
 4. По едно време се оглеждаше за Сайга Джимрев?
 5. Разликата е че Американците накупиха Бенели М4 20000 хилди броя за морската пехота и 1000 Сайги за Полицията и всички останали са с тия Мозерберги .... по яко оръжие от мозерберг ама никога не съм държал ! Мойта Сайга нема нищо криво ! Сняг Дъжд ! точка ръжда няма нещо което немога да кажа за Мозерберг ..... Пуснеш сайга за продан отнасят я кат негър ватенка ..... а ти твоя мозерберг успя ли да го продадеш ?
 6. Някой ден ще снимам кофата , 4до 6 см там някъде но зависи вятър температура ..... и кофата не мърда изобщо ! В София не знам къде но има разнообразие ........
 7. Изобщо не знам каква е тая разлика с 50 лв ? 549 лв е 5.45 с дървените ложи и приклад, много добра оксидация ! Не е фосфатно покритие както при СЛР/Сайга.... Патрони има на всякакви производители ..... основно обаче на Барнаул се намират по нашенско.... има и Хорнади но в София и цената става солена . Дулния компенсатор се развива с тръбния ключ щото има заводска смазка и си порязах ръката като си мислех че ще го развия . След стрелба пак с парцалче и тръбния ключ щото от стрелбата се е натегнал ! Пушката е хубава само трябва да се сменят ръкохватката щото е плъзгава като риба и прик
 8. Нищо конкретно не ми казаха.... измърмориха само нещо изхвъргача, след това вкараха пълнителя с патроните и ги изкараха през пушката....... Прибрах се изгърмях 20 патрона къде по бавно и по бързо никакви проблеми !
 9. На 100м кофа за вар от дъртите по средата и около средата на кофата на механични ! Грам откат няма .... имаше проблеми в началото засичаше дадох го да си го погледнат от ISD вече не засича.
 10. Този от горе не знам къде съм го виждал в Хелоуйн 78 или Тексаско клане ? Трябва да се махне лъва от герба да се сложи овца ! По нашите ширини никога не е имало лъвове.
 11. Чувал съм че слагат и от Вектра 1.7 Д
 12. Хаха на мен пък ми каза преди 4 години от дружеството не си ли внесеш таксата до 31.01 се обаждаме на Коса да ти прибира оръжието, други пък са ми казвали щи вземат... иначе и за горското така ми казаха 3 години не си ли завериш билета губиш правото.
 13. Приклада на оръжието си е за смяна ... обаче дървената ложа много ми пасна направо лепи за разлика от пластмасата! Ох другата седмица отивам към К. О.с .... време не ми остава да му се не види, Оръжиенцието си е много арно .. Пълнителя за мене е супер много бързо се вкарва и сваля. За Ганьоленд естествено че това е екзотичен калибър , но какво сме виновни потребителите че това е аналог на 223/5.56 Има и други 5.45 но само в София иначе основно Барнаул... Данбой не знам кво си събарял ама другарите в Америка доста прасенца имат с АР и Сайга в 5.45 .
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.