Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

rumbata777

Ловец
 • Мнения

  16
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно rumbata777

 • Рожден ден 1.12.1976

Допълнителна информация

 • Име
  Румен
 • Оръжие
  Stoeger 2000,ИЖ 18M(308win)
 • Куче
  английски сетер
 1. Мерси колега.Дано успея да се оправя с всичко за един ден.
 2. Здравейте, от София съм но съм член на ловно-рибарско дружество"Сокол"-Пловдив. Трябва ми актуалният адрес и телефон на дружеството и адрес и телефон на Държавно горско стопанство-Пловдив. Става въпрос за презаверката на ловният билет и плащането на членският внос когато му дойде времето. Предварително благодаря и НАСЛУКА!
 3. "Но сър!"....."Но сър!".....хахахаха......само е "носърче".....хахахаха....
 4. Благодаря ви за отговорите колеги.Оръжейникът е познат на мой приятел затова с него-дотук. Хареса ми това което казахте за пушката.Дилемата ми беше между нея и СЛР(пусти пари), но ще се спра на иж-а.Вижда ми се по мощна и прецизна.С добра оптика сигурно ще е на ниво.....пък като забогатеем....
 5. Здравейте колеги.Предстои ми покупка на първа карабина и поради финансови причини съм се спрял на сравнително евтината ИЖ 18М калибър 30-06 или 7.62x54. Мой познат оръжейник изрази мнение че пушката може би е слаба за тези калибри. Моля хора които притежават или са запознати с въпросният модел да дадат мнението си. Благодаря.
 6. До тук всичко е точно така.Днес пуснах документите и сега ще чакам един месец. Благодаря отново за съдействието.
 7. Мерси колеги.Ще се пробвам в петък.Много ми помогнахте.
 8. Преснимал съм всичко.Таксите по 5лв. ги взимат в РПУ-то на касата.Мисълта ми беше дали пак трябва да вадя справка от НСС,свидетелство за съдимост и бележка от психо-диспансера. Благодаря ти за бързият отговор
 9. Здравейте колеги. Дойде време да изкарвам разрешително за карабина. Искам да ви попитам какви документи трябва да вадя. Има ли разлика от разрешителното за първата ми гладкоцевна пушка или не? Предварително ви благодаря.
 10. За тази гадост с опадането на козината:смесвате сяра от аптеката(пакетче на прах) с някакъв евтин крем за ръце и мажете по-честичко.Извинявам се ако някой го е споменал преди мен(не прочетох всичко).Поздрави.
 11. Честито колегата,аз утре отивам на първият си лов и със сигурност ще е голям кеф защото минах през доста спънки с всичките тези документи.НАСЛУКА и умната
 12. Колеги взех разрешителното!Благодаря на всички които ми помогнаха със съвети. Решаваща роля изиграха удостоверенията които извадих от районна и главна прокуратура. Наслука на всички !!!
 13. От деловодството на 4-то ми дадоха тел.номер и името Александров.Казаха ми да се свържа с него за да ми придвижи случая.За 5-6 дни никой не ми вдигна на този номер.Опитвахме и аз и вуйчото. Днес монтирах касата и попълнихме протокола с кварталната.Засега мисля да не тичам повече да вадя документи и да правя справки незнайно къде....Това все пак мисля че трябва да става по служебен път.След 2 седмици ще отида да питам дали ми е готово разрешителното и ако ми откажат ще заведа дело....друг начин явно няма.
 14. ... а да забравих да кажа че се чух с вуйчо ми днес.Той е адвокат и ще провери случая...
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.