Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

krasi_500

Ловец
 • Мнения

  30
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно krasi_500

 • Рожден ден 25.01.1973

Допълнителна информация

 • Име
  krasimir
 • Град
  Сф
 • ЛРД
  Сокол

Последни посетители

976 профилни разглеждания
 1. Ако има колега с подобна стойка от София, моля за услуга да простреляме една малокалибрена пушка.Краси - 0888533155
 2. Колега успя ли да си намериш пълнител?
 3. krasi_500

  Hожовете DICK

  Преди година реших да си окомплектовам няколко ножа за ловни цели и се спрях на въпросната марка. Речено сторено. След месец имахме удоволствието да имаме слука с 3 приплода ,разбира се аз с наперена осанка казвам на дружината да си приберат ножовете за лютеница и да видят професиналиста как действа. Е видяха,поне направих весела работата,заливайки се от смях докато успея с 2 (ДВА) да одера ПОЛОВИН прасе. Няма такъв срам и смях.Ножовете още седят забити на една греда и никой не ги поглежда.А взех специални ножове за дране,обезкостяване и филетиране от вносител ..... Щъркела (не заслужават рекламата) Дано съм ти помогнал.
 4. Колега,иди в магазина и виж коя ти пасва най добре още от началото,че после да не се чудиш дали с другата щеше да ти е по комфортно.
 5. Продавам ги за 700 лв.Нямат и 1000 км.София.0888533155.Закупени са нови ноември 2015 г.Цената е крайна,зор нямам.
 6. Е колеги малко новини по моя проблем.На 11 или 12 май момчетата от випа взеха ножа за да отправят запитване по проблема ми към производителя,след което негова милост А1 замина в странство в скандинавско да бъде иследван и така до онзи ден когато минавайки през випа ме осведомиха че блудния нож се е завърнал.Не го подмениха а само го заточили и сега се чудя дали да не му направя подобен тест за здравина или да го жаля само за да си режа домати и сирене че туко виж пак заминал на почивка.
 7. Птицата вече е в Стара Загора в спасителния център на Зелени Балкани.
 8. Търсихме но не видяхме гнездо.жена е видяла че в вторник са били две но едното изчезнало някъде,та за туй това го прибрах да не го хапне някой котак.
 9. Привет колеги,днес на обяд с приятели намерихме малко керкенезче,та Ви моля за съвети как да го отгледам докато почне само да се грижи за себе си и да лети.
 10. Няма отговор и това е.Между другото на 6 май нарочно направих същата операция но с 14 кг.по тежко агне.Ножа бе Кизляр Ш-8.Еми НАТРОШИХ и двата задни крайника и ЕДИНСТВЕНО се получи загуба на ряз в степен че вече при опит да разрежа хартия ножа започна да я дере и мачка. В първия си пост не описах точно случката но сега ще се поправя.Та стърчи коста от тавичката и аз нали имам ново чудо от випа,викам жената и сина да видят че 259 левовата ми придобивка е яката работа,подлагам трупче под кокала,удрям първо с тъпата страна но не можах да го строша заради лекия удар сигурно,и решавам да пробвам с острата страна,удрям този път по силно и О ужас коста ЦЯЛА а ножа нащърбен.Жената и сина ме гледат умно 5-6 сек и после малкия се хили а половинката като почна една критика нее за приказване.На 6-ти удрях доста по силно.Е това е колеги,след случката нямам никакъв мерак към Факлнивена и демострационно го прибрах в кутията с детските спомени.
 11. Честито колега,бързам да те поканя в официалния клуб на Mercedes-Benz www.mbclub.bg
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.