Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2019

arctg

Ловец
 • Мнения

  82
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно arctg

 • Рожден ден 19.08.1976

Допълнителна информация

 • Име
  Тодоров
 • Куче
  нинджа
 • Град
  София
 • ЛРД
  Сокол
 1. Колега, ebay не е мандра (производител), а място където хората предлагат стоки - също като теб (интернет търговец продаващ през нечий сайт). Никой не пише - купете 5 бр. на тази цена. При безплатна доставка до България не виждам грам разлика от това което ти предлагаш. п.п.: Купих си още преди две години от там и съм готов да помогна със съвет на всеки, който иска да си пазарува от интернет. А на теб - успех с продажбите. То за всеки влак си има пътници.
 2. Колега, не са ли малко скъпички тия колиматори?? http://www.ebay.co.uk/itm/22-50-sights-Red-laser-boresighter-bore-sight-sighter-sighting-site-boresight-/111392493562?pt=UK_SportingGoods_Hunting_ShootingSports_ET&hash=item19ef828ffa http://www.ebay.co.uk/itm/308-243-Cartridge-Laser-Bore-Sighter-243-308-Laser-Bore-Sight-Red-Laser-Brass-/321121699263?pt=UK_SportingGoods_Hunting_ShootingSports_ET&hash=item4ac45845bf http://www.ebay.co.uk/itm/Top-Sale-CAL-243-308WIN-7MM-08REM-RED-LASER-BORE-SIGHTER-Without-Firing-Shot-/181377265781?pt=UK_SportingGoods_Hunting_ShootingSports_ET&hash=item2a3aed7075
 3. По-добре пиши директно тук има ли магазин и къде, защото и аз имам интерес, но искам да ги видя.
 4. Мисля че имаше една тема за тази марка, че не се препоръчват от производителя за полуавтоматични оръжия.
 5. Моят съвет е да спреш най-сетне да пишеш тъпотии!!! Доживотна гаранция на оръжие не дават никъде!!! А за кУмисията по-добре не предлагай. Колега Boito ако я ползваш от 5 години вероятността да е изтекъл гаранциония срок е доста голяма. Колегата добре ти е писал да пишеш ти на H&K, като най-добре направи детайлни снимки и им ги изпрати и тях. Причини за спукването много - от некачествен материал до кофти боеприпас.
 6. Ти харно го сложи тоя линк ама зачете ли се кво пише??? Heckler & Koch company history begins with Friedrich I of Württemberg signing a document on July 31, 1811 which ordered several independent workshops to combine and establish a royal weapons factory in the Black Forest village of Oberndorf, Germany. Спора верно е глупав и всеки може да си направи своите предпочитания. А това коя компания е по по най го оставете на тях, те могат и сами да си мерят пишките.
 7. Как пък никой не попита защо, аджеба, роднината не я е узаконил тая пушка??? Явно се е ползвала или за бракониерство или за да пази страх. Та на въпроса: или минаваш по надлежния ред или го караш кат роднината.
 8. Оказва се че не всички банери се зареждат така. Банерите с някъкви часовници и разни китайки се отварят в същия прозорец, което навежда на мисълта че не е зареден правилно.
 9. Незнам защо банера е нагласен като го кликнеш да отваря в същата страница. Предполагам, че е грешка, защото е безумно ако е нарочно. След проверка се оказа че всички банери работят на този принцип. Вно е нарочно .... и безумно от гледна точка на това да запазите потребителите на вашата страница.
 10. Ехааааа, сега в раницата и радар трябва да шибна, че хептен го закъсахме с предверенията.
 11. че от кога за тези автомати дават доживотна гаранция?!?!!?
 12. Как да те поправи човек като ти никога не грешиш Тия сантими де си ги писал при прострелка на колко - 10, 100, 200 ... 500 метра???? Щото без това уточнение всички сме съгласни с теб !!!
 13. По мои наблюдения има достатъчно ловци в пределна възраст които няма да успеят (не твърдя че нямат основно образование) да си издирят къде им е дипломата.
 14. От това което виждам на сайта им най ме радва че няма разлика в цената за лява ръка.
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.