Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2018

arctg

Ловец
 • Мнения

  82
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно arctg

 • Рожден ден 19.08.1976

Допълнителна информация

 • Име
  Тодоров
 • Куче
  нинджа
 • Град
  София
 • ЛРД
  Сокол
 1. arctg

  Продавам Лазарен колиматор

  Колега, ebay не е мандра (производител), а място където хората предлагат стоки - също като теб (интернет търговец продаващ през нечий сайт). Никой не пише - купете 5 бр. на тази цена. При безплатна доставка до България не виждам грам разлика от това което ти предлагаш. п.п.: Купих си още преди две години от там и съм готов да помогна със съвет на всеки, който иска да си пазарува от интернет. А на теб - успех с продажбите. То за всеки влак си има пътници.
 2. arctg

  Продавам Лазарен колиматор

  Колега, не са ли малко скъпички тия колиматори?? http://www.ebay.co.uk/itm/22-50-sights-Red-laser-boresighter-bore-sight-sighter-sighting-site-boresight-/111392493562?pt=UK_SportingGoods_Hunting_ShootingSports_ET&hash=item19ef828ffa http://www.ebay.co.uk/itm/308-243-Cartridge-Laser-Bore-Sighter-243-308-Laser-Bore-Sight-Red-Laser-Brass-/321121699263?pt=UK_SportingGoods_Hunting_ShootingSports_ET&hash=item4ac45845bf http://www.ebay.co.uk/itm/Top-Sale-CAL-243-308WIN-7MM-08REM-RED-LASER-BORE-SIGHTER-Without-Firing-Shot-/181377265781?pt=UK_SportingGoods_Hunting_ShootingSports_ET&hash=item2a3aed7075
 3. arctg

  Продавам ботуши и обувки за лов

  По-добре пиши директно тук има ли магазин и къде, защото и аз имам интерес, но искам да ги видя.
 4. Мисля че имаше една тема за тази марка, че не се препоръчват от производителя за полуавтоматични оръжия.
 5. Моят съвет е да спреш най-сетне да пишеш тъпотии!!! Доживотна гаранция на оръжие не дават никъде!!! А за кУмисията по-добре не предлагай. Колега Boito ако я ползваш от 5 години вероятността да е изтекъл гаранциония срок е доста голяма. Колегата добре ти е писал да пишеш ти на H&K, като най-добре направи детайлни снимки и им ги изпрати и тях. Причини за спукването много - от некачествен материал до кофти боеприпас.
 6. Ти харно го сложи тоя линк ама зачете ли се кво пише??? Heckler & Koch company history begins with Friedrich I of Württemberg signing a document on July 31, 1811 which ordered several independent workshops to combine and establish a royal weapons factory in the Black Forest village of Oberndorf, Germany. Спора верно е глупав и всеки може да си направи своите предпочитания. А това коя компания е по по най го оставете на тях, те могат и сами да си мерят пишките.
 7. arctg

  Узаконяване на оръжие

  Как пък никой не попита защо, аджеба, роднината не я е узаконил тая пушка??? Явно се е ползвала или за бракониерство или за да пази страх. Та на въпроса: или минаваш по надлежния ред или го караш кат роднината.
 8. arctg

  банерите

  Оказва се че не всички банери се зареждат така. Банерите с някъкви часовници и разни китайки се отварят в същия прозорец, което навежда на мисълта че не е зареден правилно.
 9. Незнам защо банера е нагласен като го кликнеш да отваря в същата страница. Предполагам, че е грешка, защото е безумно ако е нарочно. След проверка се оказа че всички банери работят на този принцип. Вно е нарочно .... и безумно от гледна точка на това да запазите потребителите на вашата страница.
 10. Ехааааа, сега в раницата и радар трябва да шибна, че хептен го закъсахме с предверенията.
 11. arctg

  Beneli ARGO

  че от кога за тези автомати дават доживотна гаранция?!?!!?
 12. Как да те поправи човек като ти никога не грешиш Тия сантими де си ги писал при прострелка на колко - 10, 100, 200 ... 500 метра???? Щото без това уточнение всички сме съгласни с теб !!!
 13. По мои наблюдения има достатъчно ловци в пределна възраст които няма да успеят (не твърдя че нямат основно образование) да си издирят къде им е дипломата.
 14. От това което виждам на сайта им най ме радва че няма разлика в цената за лява ръка.
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.