Jump to content
ФОРУМ
 • Ловен Сезон 2018
 • Наслука!

Djack

Ловец
 • Мнения

  109
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Допълнителна информация

 • Име
  Димо Димов
 • Куче
  ротвайлер
 • Град
  Бургас
 • ЛРД
  Средец 1

Последни посетители

506 профилни разглеждания
 • valko

 1. Стомана 440с

  До втория ред издържах да чета, ама повече.........!
 2. Страхотен е станал, този нож го имам и определено заслужава две неща - конвекс и дръжка като твоята!
 3. ножове Walther

  На 100 места ти казаха , че не бива, ама не чуваш! Ако пък ти харесва толкова и си търсиш оправдание да го купиш ............ хич не се чуди, взимай го веднага!
 4. Всички нови остриета на показ

  Браво колега! Вие с 5-ракиев май на съревнование го ударихте! Супер ножки са ти се получили! Поздравления! А пък за подложките връз които си снимал ножовете - думи нямам! От де тоз берекет, от де тез очички бе колега? Голяма красота!
 5. Mora Of Sweden

  Само биволския рог от Бургаски регион разпознавам! Другото предполагам тумурче от елша!
 6. Всички нови остриета на показ

  Ашколсун друже!!! Машала! Страхотна дръжка, само да не я беше снимал на фона на това ковьорче, губи се контраста! Кажи какво е дървото и как си го обработил, ако не е тайна разбира се! Благодаря и още веднъж - Поздравления!
 7. Opinel

  Виж тук
 8. Всички нови остриета на показ

  Браво, отличен избор, определено този приятел , който ти го е подарил, има вкус и ги усеща нещата! Стомана А2 в подходящи ръце върши чудеса! Дай боже всекиму такива приятели! Честит Рожден ден и от мен, макар и на патерици, да си жив и здрав и още много ножове от този тип ти желая!
 9. A2-СТОМАНА

  Taka като гледам, най - добрия вариант е ламинат - външни слоеве от S7 , a режещия ръб от CPM10V ! И аз искам такъв нож!
 10. Невероятен нож за 200лв

  За секцията са екстра!
 11. Невероятен нож за 200лв

  Страхотно ножле си взел друже, марката не ми е много позната, но аз имам лимитиран нож от S60V на Kershaw - Blur и мога да кажа само хубави неща за стоманата! Е, вярно, малко трудно се точи, ама за сметка на това рядко се налага! Да ти е честит!
 12. Ашколсун Петракиев! Какво е дръвцето?
 13. Всички нови остриета на показ

  Дано не ти се изтънят като моливче, докато ги ползваш!
 14. Всички нови остриета на показ

  Браво колега, честито! Явно много си слушкал, за да ти донесе дядо Мраз такива хубави армагани! И аз искам такъв подарък, ама ...........!
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.