Jump to content

vasko_861

Ловец
 • Posts

  43
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by vasko_861

 1. това да не е на Слънчев бряг магазин кондор
 2. Здр.Ами не е лоша тази идея да се ловува с колеги от форома днеска на гости утре у дома и така да се разменят гостуванията и хем ще има нови запознанства и обмяна на ОПИТ и много софри след лова.Аз те подкрепям ама все още е рано за покани щото е далеч Лова апак и ако няма дивеч в ловното им поле по добре да не се викат колеги само да се разхожда.А даже някъде неим стигат хора за лов.Поздрави от мен Тони.
 3. 4000000лева струват тези кучета на година на нас данакоплатците за сравнение с спешна помощ София бюджетат им е 7000000лв.дати Е... и природозащитниците.Аз несам сагласен от моите данаци да им плащам а вие???Трепене му е майката.
 4. Благодаря за разяснението.Ако може някой да извади какво пише в закона за опазването на дивеча.
 5. Здр.колеги искам да ви питам какви са правата на членовете избрани от дружинката за опазването и охраната на дивеча???Трябва ли да им бъдат издадени някакви документи за да могат да се легитимират когато е нужно.Ако се издават какви и откъде.Благодаря ви предварително.
 6. Здр.Колега какъв боеприпас исползваш???И аз сам с Remington 597 Magnum .22 Magnum
 7. http://www.spyboar.com/bg_hranilki.htm този е човека които ще ти свърши РАБОТА
 8. Все още има диви коне в стара планина аз сам виждал стадо 20-30 с малки кончета ама не дават да ги доближиш по малко от 200м.Виждал сам ги край връх Ботев 10бр стадо и край Кръстец.20-30бр там имаше и малки с тях и видях че мъжките са се хапали по врата,не знам защо.
 9. Темата е много гореща и интересна направо се пренесох в Намибия.Поздрви от мен.
 10. Овкосена с къкво?Аз доколкото знам прасетата не ядат сол,може и да бъркъм
 11. Има Логика Незнам защо но примен излизат на хранилките и солищата след 21ч
 12. Браво колега за трофея чакаме СНИМКИ
 13. Честито на всички от групата за трофеите и изживяванията.Поздрави
 14. Искам да ви питам каде е по добре да се слага солта в гората или на поляните.Благодаря
 15. Браво колега много добър и надежден начин си измислил.
 16. Да ам трябва да видите кои далбае дали прасе или ЯЗОВЕЦ щото при мен доста царевица ми изиадоха те са много добри в дълбаенето
 17. Благодаря ти.искам и друго да те питам че сам начинаеш за хишници.22маг ще ми свърщи ли работа?
 18. а колега като казваш щуротии кажи ми откаде да си смакна звук за чакал,ама да е тестван.ако ниакои знае да каже.Благодаря
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.