Jump to content

благо от пещерата

Ловец
 • Content Count

  134
 • Joined

 • Last visited

About благо от пещерата

 • Birthday 08/26/1969

Допълнителна информация

 • Име
  благо
 • Оръжие
  нож
 • Куче
  гасконски-посавец.родезийско-дого.посавско-дого.***-лудогорец
 • Град
  пещера
 • ЛРД
  пещера
 1. Търся Мелез от майка дого и баща риджбег .тел 0888833657 Благо
 2. Не бих стрелял па лъв слон бивол и антилопи-ама не щото нямам желание ами щото нямам спонсори за 1 сафари.
 3. само едно уточнение -от тези по 1 може да изгледаш 10 и 1 да не стане за прасета.усех в намирането на вярния път.
 4. Вземи си мелез от двете породи .хем по евтино хем за къси гонки .ама ако се метне стопер поне още 2-3 такива кучета ще трябват в дружинката-иначе без него.
 5. дай да видим как ще се развият нещата а за тебе винаги ще измислим нещо .
 6. Извинявам се за спама ама ме интересива има ли колега с ловудащо дого в Пазарджишка околияили от Пловдив.очаквам кучката ми- мелез от дого и посавка да се разгони тези дни.
 7. в далечната 1991 год закупих оптика на оптикоелектрон софия 4х40първо я ползвах на 22 кал после на са-93.прецака се механизма за корекция .отделно имаше дефекти -предполагам на скалата като погледнеш през нея се виждаха черни точки.а и струваше 700 лв.от тогава за бъларски оптики не искам да чуя.за сегашното производство не знам.
 8. За любителите на породата малко снимки на АДА и АСТОР от разходката днес За мого години Веко .Ада и станала страхотна- за 13 месечно куче е върха .меслиш ли лятото да я загонваш. Поздрави аааа и много съжалявам за огромната загуба дето си претърпял.искрени съболезнования за гасконката.
 9. то акъла не е като .уй да го набиеш и не е нужно да си учил много за да си прост.

 10. кво ще ми струва да направиш и на мен 1 такава база колега
 11. За много години Докторе Жив и здрав.и още э1 път Благодаря . Ама да те питам монтажа с трите болта -комплекта не включва ли и монтажна шина за закрепвоне към автомата . днес след дълго чакане най после пристигна обаче е без шина и плика беше скъсан .та се чуда дали някаде по трасето някой е направил цап-царап
 12. Докторе а да споделиш колко ти излезе разхода по доставката.
 13. еее не се напечелихте бре.пък и оправдания.я ми кажи само 1 .за средния американец дето взима 2000 долара на месец цената е 16 долара с печалбата а за българин с 500 лв заплата колко трябва да е.проста задача с 1 неизвесно от 4 клас. за това сме на тоя хал колега вместо да печелите от оборот -дерете кожи и то не по 1.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.