Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2018

Evgeni Bratanov

Ловец
 • Мнения

  124
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Допълнителна информация

 • Име
  Евгени Братанов
 • Оръжие
  иж-54, ескорт, browning
 • Куче
  гончета
 • МПС
  лада нива
 • Град
  Пловдив
 • ЛРД
  Сокол
 1. Evgeni Bratanov

  Мелези за лов на глигани

  ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА КОЛЕГИ, ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ НА ВАС, НА ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА, МНОГО СЛУКА И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ ВАШИТЕ ВЕРНИ ПОМОЩНИЦИ В ЛОВА!!!
 2. Evgeni Bratanov

  Българско трицветно гонче

  ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА КОЛЕГИ, ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ НА ВАС, НА ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА, МНОГО СЛУКА И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ ВАШИТЕ ВЕРНИ ПОМОЩНИЦИ В ЛОВА!!!
 3. ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА КОЛЕГИ, ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ НА ВАС, НА ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА, МНОГО СЛУКА И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ ВАШИТЕ ВЕРНИ ПОМОЩНИЦИ В ЛОВА!!!
 4. Сълко, на такива айдуци трябва да им правим специален регистър, защото много станаха !
 5. Пък както каза всичко се връща!!!!
 6. абе те такива некадърни кучета за какво са им не знам ама
 7. Кучето беше със синджирче и медалион на врата и е със страшна ориентация но досега щом нямам информаця за кучето се съмнявам, че е покрито. Е Ричи, каква стана тя ние хорските кучетата намираме, пък нашите не можем! Моята кучка също изчезна в района на с.Белащица! Дано да се намерят!
 8. Evgeni Bratanov

  Намерени ловни кучета

  КОЛЕГИ, моля за вашата помощ, на 18.11.12г. в района м-у се с Марково , с.Белащица и с.Гълъбово е изгубено българско гонче, женско. Кучката има номер на ухото и чип. Тел.0898909296- Е. Братанов. Благодаря предварително за всяка една информация. Последно кучето е забелязано в района на кариерата над Белащица !!
 9. Не е лесна знам! Тази сутрин споделих с един колега МАЙСТОР СВИНАР,че едното от моите кучета, тази събота гони сърни, но само двеста метра, и този колега без да каже и чао се изнесе с двеста!!! НИЩО ЛИЧНО към никой, просто факти!
 10. Бате Сейхане, като няма риба и раци се ловят, важно е , че сме в играта . Наслука!
 11. Катого гледам май и той има доста внуци.Хубаво куче Има да! Вече е на преклонна възраст, пък и миналата година нямаше късмет, наниза се на сурия прасета и претърпя едно сериозно мачкане, тъкмо се пооправи след време и пак лош късмет, гонейки бе пресечен от група кангали, беше много нахапан, но се оправи постепенно!
 12. Две любителски снимки, един внук на Горан! Специален поздрав за Сълко!
 13. На всички колеги пожелавам много трофеи и много емоции през настоящия сезон! Наслука!!!!
 14. Evgeni Bratanov

  Мелези за лов на глигани

  Една снимка от време оно хубав спомен, дано през този сезон да имаме всички такива моменти и изживявания благодарение разбира се на нашите добри помощници в лова!
 15. Evgeni Bratanov

  Мелези за лов на глигани

  ЕЕЕЕ,добре се справят с котака...Това,по-настоятелното мъжко ли е?Следващата "жертва",някой заек,ма с по големи уши .... на два месеца са и двете са мъжки, урока със заека мисля направо да го прескоча
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.