Jump to content

erty00_62

Ловец
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

About erty00_62

 • Birthday 06/10/1962

Допълнителна информация

 • Име
  ERTY
 • Оръжие
  ИЖ-27М-1C и ИЖ 26
 • Куче
  английски сетер
 1. Колеги, взех си сетер на 7 месеца миналия сезон,но малко е изпуснат,не обучен добре, работи но хаотично,сега го изкарвам всеки почивен ден по полето и виждам че има наченки сега е на 1г.и 3 месеца. дайте съвет от тези колеги който имат сетери. Благодаря ви много и на слука.
 2. колеги прочетохте ли новия закон от 21 октовмри
 3. людмиле прочетили как ни направиха ловци без права в постановление 56 ал. 1 от 21 октовмри,за това не ти трябва да купуваш тази пушка. прочети го в държавен весник.
 4. май тръбата ти е завряна на теб,рамирес,явно не четеш или не познаваш лова?
 5. а бе колеги нямам предвид да се караме или\\ есовци\\ да става ме, или природо защитници,или съм по католик от папата не не съм, ловец съм от 85г. и тогава имах тек иж, но който го може го може исках да питам за това че млади ловци са като картечари и стрелят по всичко което лети и чурулика,за това питам пак трябвали животното да има своя шанс.защото не знаят кой е преходния прелет!а за едрия лов един изтрел ако го можеш го можеш , втори ако ти се одаде, бързиса пущини те.сега ще ви питам колеги кога се раждат сърнетата и някой виждал ли е как става това ?
 6. а бе момък ти на лов ли си тръгнал или на война! лова е удоволствие а не с карабини и тем прочия оръжия, и по какво ще стреляш? по нещо което не знаеш,и не познаваш или просто да си имаш пушка! ми на слука , вземиси една тръба и напълния с ггггггга и стреляй.
 7. задавам, този въпрос защото много колеги са против,два плюс един патрон в магазина. или, трябда да сме картечари.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.