Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2019

Петър Георгиев

Ловец
 • Мнения

  1665
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  17

Петър Георгиев last won the day on Октомври 1 2012

Петър Георгиев had the most liked content!

Относно Петър Георгиев

 • Ранг
  Хищничар
 • Рожден ден 14.06.1988

Допълнителна информация

 • Име
  Петър

Последни посетители

10357 профилни разглеждания
 1. Не е ловен ден, но не пречи да го направим !
 2. По принцип съм "за" ловът в стопанство, защото там има повече дивеч и можеш да ловуваш с приятели, без да се занимаваш с глупостите и някои дребни душици в нашите дружинки. Но по-отвратителен видео клип не съм гледал !!! Не знам какъв кеф ви доставя да гърмите малки прасенца, стоящи до оградата - нямащи абсолютно никакъв шанс...поне да бяха вързани, та да се знае !!! После се чудим, защо обикновените хора не харесват ловците ?! Ами такива "ловци" и аз не харесвам !
 3. Браво, Ванка ! Другия път, дядо му да събориш и още по-хубав клип да направиш !
 4. Петър Георгиев

  Вицове

  Хасан много пътувал по командировки и Айше взела та си намерила либовник. Един път Хасан забравил нещо и се върнал в къщи и що да види: Айше на леглото гола и подмокрена! - Ама,ей, що си мокра? - Асане, тя много плаче като те няма и затуй е мокра. - А защо са космите навътре?!? - Ми тя кат плаче и подсмърча!
 5. Аз имам промяна - убих 2 прасета (а не ми бяха излизали от 3г) и почти на всяка гонка ми излизат сърни (по които НЕ стрелям) !
 6. Иване (blaser/), поздравления за слуката - справил си се повече от перфектно ! На първия чакал, ако ти се занимава, може да му вземеш главата - дърто копеле е и е много главест ! П.П.- Поздравления за добрите снимки, постарал си се много - те са най-хубавия трофей !
 7. Като си вземе от ВИП-а 4-5 кутии и е изкарал зимата !
 8. Момчето вече е решило, че ще притежава този страхотен калибър, затова не го разубеждавайте, а споделете ако имате преки наблюдения върху него. Ако нямате, не спамете, а просто четете и учете, както аз правя. А и за целта, за която ще го ползва и мястото, където ще ловува, ще му е ПЕРФЕКТЕН ! А за цената на патроните - кеф цена няма !
 9. Снимам само моите и тези на моя другар, чужди прасета не ме интересуват !
 10. Този уикенд имаше страхотни емоции пак. Вчера едно глиганче 5мин. ми лази по нервите и накрая излезе така, че не можах да го стрелям, защото беше срещу колегата до мен и свалих пушката. Той го стреля, но животното си замина по живо, по здраво. За 2 дни лов, бяха направени 30 изстрела по прасета, като само 3 паднаха и трите убити от Блазери в 30-06. Над 80% от другите изстрели бяха със съчми и неслучайно не беше намерено нито едно друго прасе. Като днес 2 глигана бяха стреляни от 20-30м по 2 пъти и двата уж падали, ставали и накрая дедовия. Животните според думите на многото им стрелци били над 250кг - такива не били виждали и по телевизията. За миналия и този уикенд сме убили 11 животни - ВСИЧКИТЕ са паднали от карабини или бренекета. Нито едно животно не падна от съчми. Не казвам на никого с какво да стреля, но вие си направете сметката сами - статистиката е ужасно много в полза на куршумите и бренекетата. А тези двете прасета на снимката са на един много голям майстор и мой най-добър приятел. П.П.- Опитахме се днес (по младите), да обясним на по-възрастните, че като го изпуснат с бренекето (с което явно се притесняват да стрелят), другата седмица животното пак ще е в техния район, затова няма нужда само да се зеносват и да се прави банкет на вълците. Ама мисията май е невъзможна... Затова думите, които често чуваме "Те младите са виновни за всичко", май са точно наобратно...
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.