Jump to content

Петър Георгиев

Ловец
 • Posts

  1,665
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Петър Георгиев last won the day on October 1 2012

Петър Георгиев had the most liked content!

About Петър Георгиев

 • Birthday 06/14/1988

Допълнителна информация

 • Име
  Петър

Recent Profile Visitors

11,026 profile views

Петър Георгиев's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1.5k

Reputation

 1. Не е ловен ден, но не пречи да го направим !
 2. По принцип съм "за" ловът в стопанство, защото там има повече дивеч и можеш да ловуваш с приятели, без да се занимаваш с глупостите и някои дребни душици в нашите дружинки. Но по-отвратителен видео клип не съм гледал !!! Не знам какъв кеф ви доставя да гърмите малки прасенца, стоящи до оградата - нямащи абсолютно никакъв шанс...поне да бяха вързани, та да се знае !!! После се чудим, защо обикновените хора не харесват ловците ?! Ами такива "ловци" и аз не харесвам !
 3. Браво, Ванка ! Другия път, дядо му да събориш и още по-хубав клип да направиш !
 4. Хасан много пътувал по командировки и Айше взела та си намерила либовник. Един път Хасан забравил нещо и се върнал в къщи и що да види: Айше на леглото гола и подмокрена! - Ама,ей, що си мокра? - Асане, тя много плаче като те няма и затуй е мокра. - А защо са космите навътре?!? - Ми тя кат плаче и подсмърча!
 5. Аз имам промяна - убих 2 прасета (а не ми бяха излизали от 3г) и почти на всяка гонка ми излизат сърни (по които НЕ стрелям) !
 6. Иване (blaser/), поздравления за слуката - справил си се повече от перфектно ! На първия чакал, ако ти се занимава, може да му вземеш главата - дърто копеле е и е много главест ! П.П.- Поздравления за добрите снимки, постарал си се много - те са най-хубавия трофей !
 7. Като си вземе от ВИП-а 4-5 кутии и е изкарал зимата !
 8. Момчето вече е решило, че ще притежава този страхотен калибър, затова не го разубеждавайте, а споделете ако имате преки наблюдения върху него. Ако нямате, не спамете, а просто четете и учете, както аз правя. А и за целта, за която ще го ползва и мястото, където ще ловува, ще му е ПЕРФЕКТЕН ! А за цената на патроните - кеф цена няма !
 9. Снимам само моите и тези на моя другар, чужди прасета не ме интересуват !
 10. Този уикенд имаше страхотни емоции пак. Вчера едно глиганче 5мин. ми лази по нервите и накрая излезе така, че не можах да го стрелям, защото беше срещу колегата до мен и свалих пушката. Той го стреля, но животното си замина по живо, по здраво. За 2 дни лов, бяха направени 30 изстрела по прасета, като само 3 паднаха и трите убити от Блазери в 30-06. Над 80% от другите изстрели бяха със съчми и неслучайно не беше намерено нито едно друго прасе. Като днес 2 глигана бяха стреляни от 20-30м по 2 пъти и двата уж падали, ставали и накрая дедовия. Животните според думите на многото им стрелци били над 250кг - такива не били виждали и по телевизията. За миналия и този уикенд сме убили 11 животни - ВСИЧКИТЕ са паднали от карабини или бренекета. Нито едно животно не падна от съчми. Не казвам на никого с какво да стреля, но вие си направете сметката сами - статистиката е ужасно много в полза на куршумите и бренекетата. А тези двете прасета на снимката са на един много голям майстор и мой най-добър приятел. П.П.- Опитахме се днес (по младите), да обясним на по-възрастните, че като го изпуснат с бренекето (с което явно се притесняват да стрелят), другата седмица животното пак ще е в техния район, затова няма нужда само да се зеносват и да се прави банкет на вълците. Ама мисията май е невъзможна... Затова думите, които често чуваме "Те младите са виновни за всичко", май са точно наобратно...
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.