Jump to content

RADI_KG's

Ловец
 • Posts

  122
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  ...

Recent Profile Visitors

1,803 profile views

RADI_KG's's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

35

Reputation

 1. Имам оръжия в различни калибри , но този който мисля да презареждам е 308 W. и ще стрелям само с едно оръжие в този калибър.Има седмици в които изстрелвам по 50 100 патрона .Искам да презареждам главно патрони с които да тренирами и евентуално с които успешно мога да ловувам на едър дивеч. Разглеждах също и ето този модел http://www.titanreloading.com/presses/classic-lee-loader , изчетох доста мнения и добри отзиви ,но евентуално ще ми трябва помощ да направя поръчката.
 2. Здравеите колеги ! Досега несъм се занимавал с релоудинг и несъм запознат със инструментариум методи и техники на преснарадяване на куршуми но имам желание да започна и съм го решил.Както се казва от сега започва четенето, но искам да ви попитам за един млад неопитен релоудър дали тази преса ще ми върши работа и дали има всичко необходимо да започна преснарадяване с нея или ще са ми нужни и други пособия изклучвам консумативите куршуми барут капси . http://www.titanreloading.com/308-win-lee-load-master- . Дали тази преса е добра или има и други по-евтини алтернативи за релоудинг. Въпросите са много ,но се надявам да получа отговор .
 3. Оптиката е от 6-24 x 50 , с подсветка в червено 11 степени.Азото напълнена е.Скала милдот. Държи прострелката без проблем беше монтирана на 308 уин. Има добра видимост прилагам и снимки да се добие някаква представа какво представлява. Намира се в Стара Загора ,колегите които са от околноста при интерес могат да я разгледат по всяко едно време.Пръстени си влизат в цената. Цена: 160лв .
 4. Продавам оптика Pilad PV 2-10 x 52 DL. Оптика е с подсветка , скалата е LC (Драгуновска ).Един клик 1/12 МОА = (0,8 см на 100 метра) .Оптиката има отлична видимост дори и при слаба осветеност.На 1 година е и е все още в гаранция.По оптиката няма никакви следи от употреба ,вадена е на лов 7 8 пъти ..Няма абсолютно никакви проблеми и държи прострелка.Беше монтирана на кал. 308 Win.Монтажния диаметър е 30 мм .Закупена е преди година на цена 500 лв.Продавам я ,защото си закупих друга и тази вече немие нужна. Снимката на скалата е можеби на увеличение 5 . Оптиката може да се види в Стара Загора . Мога да я изпратя по куриер до вашето населено място или да ви я предам лично ако сте от Стара Загора. Цена 300 лв . Телефон : 0883410943
 5. Здравейте колеги . Някой може ли да ми каже каква марка е оптиката по долу на снимките,защото никъде на нея неуспях да немеря надпис. Беше монтирана на 308 w и няма никакъв проблем държи прострелката.Понеже съм решил да я продам ,но незнам каква цена мога да и търся и тя да бъде разумна съответно за купувача.Според вас колко мога да и взема. Оптиката е от 6-24 x 50 , с подсветка в червено 11 степени.Азото напълнена е.
 6. Местоположение ?
 7. Моля ако може цена само за пушката с мотажа..?
 8. От всичко казано до тук колеги успяхте да ме убедите ,че Ругера си заслужава всеки лев,но понеже ми излезнаха и други оферти щом документите от "КОС" са готови ,отивам да разгледам един Ругер М77 Mark 2 , ЧЗ 550 FS и Ругер Американ ... щом се сдобия с карабина ще кача снимки да покажа избора Благодаря на всички колеги които се включиха в темата и дадоха своите мнения
 9. CZ 550 продадена ! CZ 527 все още се продава !
 10. Разполагам с оптика Nikon 2-7x32 , Fomei 1-4 x 24 с подсветка и друга Niko 4-16 x50 и трите съм ги монтирал на 30-06 и знам ,че издържат на отката без проблем ! За въпросния Ругер ,ако го взема ще бъде в калибър 270 W или 308 W.
 11. Значи Марлина отпада като вариант ! Оптиките не са проблем разполагам с такива .Мисля да разгледам евентуално Ругера по обстойно , главно ме интересува надеждноста на самото оръжие, като се има впредвид ниската му цена.
 12. Здравейте колеги ! Предстои ми закупуването на карабина и от известно време разглеждам тези три модела : Ruger American Standard http://www.guns.bg/Ruger_American_Standard_270_Win-cat8-scat43-p31472.html?searchKey=&priceOrder=A&latestOrder=&items=12&promo=&ref=&needReg=&outlet= Marlin XS 7 http://www.guns.bg/Marlin_XS7_308_Win-cat8-scat43-p22654.html?searchKey=&priceOrder=A&latestOrder=&items=12&promo=&ref=&needReg=&outlet= Remington 700 sps http://www.guns.bg/Remington_700_SPS_Buckmaster_Edition_3006-cat8-scat43-p8964.html?searchKey=&priceOrder=A&latestOrder=&items=12&promo=&ref=&needReg=&outlet= Плюсове и Минуси .. кой е по-добрият избор и тн. Моля колегите ,които имат повече информация и впечетления за съответните оръжия или притежават такива ,да вземат участие в темата.Всяка информация ще ми бъде от полза .Благодаря !
 13. Интересуваме продават ли се още карабините ? Звъня на посочения телефон и ми казват ,че имам грешка !!?? Ако има такава моля оставете , телефон на ,който може да се получи информация за въпросните оръжия .
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.