Jump to content

A4O

Ловец
 • Posts

  251
 • Joined

 • Last visited

About A4O

 • Birthday 04/21/1970

Допълнителна информация

 • Име
  Димов
 • Оръжие
  ИЖ-27ЕМ, Benelli Argo R1- 9.3x62
 • Куче
  курцхаар,БЛГ
 • МПС
  TERRANO II

Recent Profile Visitors

2,151 profile views

A4O's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

122

Reputation

 1. Колега, в магазина е 65 лв. Успех в продажбата.
 2. Г-н Генов, само искам да ви попитам, но отговора да е недвусмислен. Подкрепяте ли поведението на тоя младия горски от репортажа?. Обещавам тази полемика да не влизам, освен ако.....
 3. Брато, наличието на хищник в твоя район ми се струва ,че може да се сравни с напаст така ,че не се отказвай докато не стигнеш по един на седмица и не се поддавай на сантименталности ако това е причината за ваканцията. Предполагам, че толкова зайци не си виждал , колкото чакали и лисици си "снимал" .
 4. Може и да си прав само дето едното Walther ,а турското е Waltter.
 5. Те тия май постоянно си сменят имената. Днес виждам ,че има на пазара вече и под името Валтер.
 6. "Чудо след 100 години в Странджа! Ловджии гръмнаха 4 вълка на пусия." - това е новината , която се върти из ловните среди днес в Бургас и околията. Съжалявам, но не успях да прикача линка на Flagman.bg .Инфото е потвърдено от приятел участвал активно в събитието с най едрия трофей. Да им е честито на Колегите.
 7. Честито и от мен Брато. Заслужи си титлата.Като те знам колко си инат и упорит добре, че не се заяде с прасетата, че ръка нямаше да вземем... Продължавай в същия дух и не само в лова.
 8. С риск да накърня нечии интереси ще споделя нещо и аз. Преди година случайно попаднах на контакт с фабриката в Монтана и си взех от тия за ,които споделя колегата - "ментетата" уж. Верно е , че не видях никъде такъв надпис - второ качество , но смея да твърдя , че на обувките си им няма нищо от към качеството. За този период до момента съм купил над 10- 11 чифта от моделите Канзас, Колорадо и Бурма за колеги и приятели и никой до момента не е споменал за проблем. Всички са доволни но, цената не е 320 , не е 210 , не е 170 , а е 130 лв. за моделите MFS, а останалите по 100-110лв.Е и това ако не си струва..... Забелязвам, че напоследък все по трудно успявам да се уредя, щото някой си ги поръчвал всичиките независимо от модел номер и цвят. Здраве и слука на всички.
 9. Е , прочетох темата с удоволствие. Наслука на всички участници.
 10. Колега , ти наистина ли смяташ ,че протестите са организирани от ГЕРБ?. Колега , ти наистина ли смяташ ,че ако Д. Пеевски беше останал за 100 дни в ДАНС, на 101 ден А.Доган нямаше да разполага с цялата информация свързана с националната сигурност на РБ? Ако дори и се замисляш с отговорите ,няма да питам повече. Обещавам.
 11. А някой може ли да си представи и повярва , че може да гледа този парламент в това състояние в следващите 4 години? Едните - влизат , излизат. Вторите - плюят и все нищо не знаят. Третите - подмолно назначават. И четвъртите - докато се налудуват. Пък страха от нестабилност и допълнителни разходи по избори са абсолютно неоснователни, защото държавата ни заминава. Това е по - важното.
 12. И аз се възползвах от идеята и потвърждавам думите на колегата.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.